2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توكل بخدا.دعا كنيد آبجيا فردا شب اين موقع دلم شاد باشه😢😢

از ته دلم از خدا میخام که بهترین و قشنگترینها برات رقم بخوره 🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

عزیزان  چندتا سوال داشتم..۱ـآزمایش ایمنی وانعقادی ،آزمایش خونه؟! هزینه اش چقدره؟! شرایط خاصی داره برای انجام؟!

۲ـ برای تقویت تخمکام دکتر بهم پودر اینوفولیک وقرصFertile CM داده واز روز ۱۵ تا ۲۵ پری گفته روزی دوتا قرص دوفاستون بخورم ،کسی بوده که از اینا استفاده کرده باشه ؟! نتیجه خوبی داره آیا ؟! میتونم امیدوار باشم ب سیکل بعدی؟!!!!

دوستان اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم اگه برام توضیح بده..

آنا جون کجایی؟ بیا که منتظر جوابت هستم...

اره واقعا.ما هم فقط ميتونيم اعتماد كنيم به دكترا و توكل كنيم بخدا.

سلام عزیزم خوبی

من یه جوری از ته قلب مطمئنم که ازمایشت مثبت میشه

مخصوصا با اون بی بی چکای مثبت

ایشالله فردا خوش خبری❤❤❤

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
مرسی عزیزدلم دکترمم نوشته خطر:رژیم پر پروتئین و پرنمک پنج تا امپول مهارباروری داده...۴ تا پروژسترو ...

خوب آب آوردن شکم از عوارض هایپریه عزیزم...استراحت کن ایشالله فردا بهتر میشی...تا وقتی پریود نشی این علائم هست...ولی اگر تا شنبه اصلا تغییر نکردی حتما به دکتر بگو...شاید کار دیگه ایی کنه...حالت تهوعت باید تا فردا بهتر بشه اگر قرصای ضد تهوعتو بخوری

حالا من منتظرم ببینم جواب دی اف آی شوهرم چی میشه که توکل به خدا بریم واسه میکرو خدا کنه اگه به صلاحم ...

عزیزم میشه بگی آز دی اف ای چطوری هستش؟! چجوری؟ از کجا ؟ ازچی گرفته میشه؟! هزینه اش چقدر شده؟!

به طور افتضاحی  الهام جان

سارا جان اگه بهتر نشدی برو بیمارستان، باید حجم ادرارت رو کنترل کنی یعنی با حجم مایعاتی که میخوری مقایسه کنی توی ۲۴ ساعت نسبت بگیری نباید کم‌شده باشه ، دور شکمت رو هم‌باید اندازه بگیری زیاد نشده باشه، در کل اگه درد و‌ تهوع زیاد داری باید یری معاینه بشی، ولی نگران‌نباش همش اثرات داروهاست که داره از بدنت دفع میشه، امیدوارم بهتر بشی

سلام عزیزم خوبی من یه جوری از ته قلب مطمئنم که ازمایشت مثبت میشه مخصوصا با اون بی بی چکای مثبت ای ...

واقعا؟دلم يهو لرزيد😍الهي خدا بحق بهترين بنده هاش دل همه منتظرارو شاد كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خوب آب آوردن شکم از عوارض هایپریه عزیزم...استراحت کن ایشالله فردا بهتر میشی...تا وقتی پریود نشی این ...

اخه من هیچ وقت این طور حالم بد نشده بود ،الان سورپرایز شدم بااین وضعم...یادمه حتی چندسال پیش بعد کورتاژم رفتم خرید..دلم خوش بود به حال بعد اون عمل ..میگفتم اینم مثل اونه ...

بازم مرسی از راهنماییت گلم

سارا جان اگه بهتر نشدی برو بیمارستان، باید حجم ادرارت رو کنترل کنی یعنی با حجم مایعاتی که میخوری مقا ...

دور شکمم قبل عمل زیاد شده بود.الان نرمال شده تا حدودی.اخه مایعات نمیمونه تو شکمم که بخام کنترل کنم با حجم ادرارم..بازم وایسم تا ۱۲ ببینم اگه تهوعم کم نشد برم بیمارستان دوباره..مرسی گلم از راهنماییت

مررررسی عزیزم انشاءالله شما و همه ی بچه های تاپیک سال دیگه این موقع شاهد خنده های بچه ها شون باشن😍 ...

رویا جونم کجایی خواهر؟؟؟

بیا ببینم چه کردی امروز!

اخه من هیچ وقت این طور حالم بد نشده بود ،الان سورپرایز شدم بااین وضعم...یادمه حتی چندسال پیش بعد کور ...

گلم شما تنبلی تخمدان داری که بهتون دارو زیاد دادن و هایپر شدین؟؟میدونی دلیل هایپر شدنتون چی بود؟؟ امیدوارم فرداصبح خووووب خوب شی و عصرشم بری خرید😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊