2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
ايشالا ايشالا منكه فشارم پريده بالا از شانس چندوقته سردرد دارم نگو فشار بالاست مرده شور اين فشارو بب ...

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه ان شاالله درست میشه ، الان ادرسشو براتون فرستادم ، تو تل و اینستا اسمشو سرچ کنید پیداش میکنین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی .بجه ها من ده روز دیگه انتقال دارم .استرس سرماخوردگی گرفتم و همش میترسم تو این هوا و ادمهای اطرافم ک همه مریض هستن منم مریض بشم .هر چند الانم سردرد و کمی گوش درد گرفتم. از شاانسم شوهرمم سرما خورده . سرماخوردگی برا انتقال بد هست مگه ن؟دکتر هم میرم میگه هنوز علایمی. کاملی نداری ک بخوایم دارو بدیم والی بدتر میشی

سلام ب همگی .بجه ها من ده روز دیگه انتقال دارم .استرس سرماخوردگی گرفتم و همش میترسم تو این هوا و ادم ...

خب شلغم بخور..بذار بپزه بخارش خونه پخش بشه ..اسفند دود کن ..

نهایت میبینی علائم داری یه سرماخوردگی بخور ..خودتو گرم نگه دار ..

انشاالله که مراحل انتقالت عالی پیش بره و مامان بشی به زودی عزیزم ...

سلام ب همگی .بجه ها من ده روز دیگه انتقال دارم .استرس سرماخوردگی گرفتم و همش میترسم تو این هوا و ادم ...

به خاطر سرماخوردگي به خودت استرس نده، مراقبت كن ولي اينجوري استرس نداشته باش، ميگن تاثيرات استرس خيلي از سرماخوردگي بدتره، فوقش يه سرما مي خوري داروي مجاز ميگيري و به كمك خدا خوب ميشي، خيليا سرما هم خورده بودن مثبت هم شدن، ولي استرس اثرش بدتره

...

سلام خواهریا

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دلم یخورده گرفته کسی نیست جز مامانم که مشکلمو بدونه اونم که مریضه نمیخوام بدتر بشه میخوام یه درددل کوچولو باهتون بکنم.بازم معذرت میخوام که غمگینتون میکنم..

برای فرزند نیامده ام..

دلبندم ..

تموم  این3سال و نیم انتظار و منفی شدن iui و درد عکس رنگی و اونهمه دوا و دکتر و قرص و آمپولای دردناک و ناامیدی ها و حسرتها  یکطرف 

و این 3 روزی که از منفی شدن میکرو میگذره هم یکطرف

خیلی سخته ولی چون به انتظار اومدن تو میگذره تحمل میکنم..

کوچولوی مامان ما به یمن قدمهات خونه رو عوض کرده بودیم بابا ماشین خریده بود.من برات لباس و پاپوش خریده بودم خونه تکونی کرده بودیم که وقتی تو میای همه چیز عالی باشه چرا نیومدی مامانی؟

من و بابایی که قول داده بودیم بهترین پدرو مادر دنیا بشیم برات پس چرا نیومدی مامان؟

الهی دورت بگردم لحظه به لحظه زندگیم شده تمنای لمس دستات 

بیا جانِ مادر بیا تا جان به تن دارم بیا 

بابایی خیلی دلتنگ داشتنته این چندروز بیشترازمن ناراحت شد و تو خودش شکست ولی خیال کرد تونست ازمن پنهان کنه ولی من که جونم به جونش بسته هست ازهمون سکوتش موقع شنیدن جواب منفی ازمایشم فهمیدم..

ازینکه تار سفید موهاش تواین چندروز چقدر بیشتر شده فهمیدم که چقدر دلش شکسته ولی باز مثل همیشه با صلابت مردانه اش آغوشش رو برام باز کرد و تسلیم داد..

دلبندم بیا تا خودت با پدر بی نظیرت کامل آشنا بشی بی شک توهم مثل من عاشقش میشی

نفسِ مامان بیا بیا تا توان دارم بیا تا بتونم برات مادری کنم بیا تا ازشیره جونم تا تک تک نفسهامو نثار بزرگ شدن و آرامش کنم..

خدایا به رحمان و رحیم بودنت ایمان دارم و به رحمتت امید.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام خواهریا نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دلم یخورده گرفته کسی نیست جز مامانم که مشکلمو بدونه اونم که ...

واي منكه فشارم بالا هست اينارم خوندم بدتر شدم خدا ايشالا حاجتتو بده عزيزم غصه نخور هرچي حكمت خداست تو از زندگي از بودن با همسرت لذت ببر ادم كه مريض ميشه يا سلامتيش به خطر ميفته تازه ميفهمه دنيا ارزش اينهمه غصه رو نداره مهم باهم بودن و از تك تك لحظه ها لذت بردنه من تو بارداريم  فشارخون داشتم خيلي بد خيلي بد قابل توصيف نيست كه چه روزا و شبايي تحمل كردم حسرت برگشتن به شرايط عادي رو داشتم تازه قدر سلامتيمو ميدونستم الانم باز گرفتار فشار شدم باز داره سخت ميگذره به خدا ميگم هرچي تو بخواي حتما ميدوني كه بهم نميدي حتما من سلامتيم درخطره كه صلاح نميدوني بدي پس راضيم به رضات توهم خواهرجون بسپار به خدا باور كن مهم اينه كه با شوهرت خوش باشي قدر لحظه هاتو بدون زندگي در گذره عمر ميره و ديكه بروميگرده تو هم هنوز وقت داري اميدتو از دست نده ولي تمام هدفتم فقط بجه نباشه خوش باش ايشالا اونم خدا به موقع ميده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
واي منكه فشارم بالا هست اينارم خوندم بدتر شدم خدا ايشالا حاجتتو بده عزيزم غصه نخور هرچي حكمت خداست ت ...

خانمی فشار خون رو نمیشه کنترل کرد چون منم دارم یه توضیح میدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
خانمی فشار خون رو نمیشه کنترل کرد چون منم دارم یه توضیح میدی

فشار بارداري داري يا نه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خواهریا نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دلم یخورده گرفته کسی نیست جز مامانم که مشکلمو بدونه اونم که ...

الهی دورت بگردم.اشکم دراومد....منم ۴ ساله منتظرشم.خدا خودش به دلامون نگاه کنه...یه روزی هم میرسه که این حرفا و انتظارا برای ما خاطره شه...آروم باش دوست خوبم....ما همه اینجا مامان شدنمونو جشن میگیریم.بهت قول میدم.قووووول😘💚😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
[QUOTE=74986630]ممنون عزیزم.ان شاالله این سری نی نیتو بغل میگیری به سلامتی.واسه شوهر منم تحرکش خیلی‌ ...

ان شاالله عزیزم.هرچی خدا بخواد.امیدوارم تک تکمون طعم مادر شدنو بچشیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

من تو۱۰ ساله انتظار.

هنوزخودمم باورم نمیشه اینهمه سال انتظار ر!!!!!😭😭😭😭

هیچ وقت فکر نمی کردم روزگار پیش روم ،اینطور میخوادبشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من تو۱۰ ساله انتظار. هنوزخودمم باورم نمیشه اینهمه سال انتظار ر!!!!!😭😭😭😭 هیچ وقت فکر نمی کردم ر ...

اره چه بخوايم چه نخوايم روزا ميرن و ميگذرن عمرمونه كه ميره پس از لحظه ها و روزاي باقي مونده بايد نهايت استفاده رو كرد خدا باقيشو خودش ميدونه و ايشالا اوني كه صلاحه بهمون ميده

فشار بارداري داري يا نه 

نه میخواستم انتقال بدم منتفی شد رفتم دکتر قلب و عروق

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻