2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047019 بازدید | 684567 پست
رويا رو سارا ريپلاي كن ازش بپرس اونم فرداس ببين چن ساعت قبل گفتن نخوره، شما ساعت چنده عملت؟  آر ...

من ساعت 4 پانکچرم بود گفت تا 9 صبح می تونی همه چیز بخوری و تا ساعت 12 مایعاتی خواستی بخور .ولی شما بازهم بپرسید

خدا با ما است ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه اینجا بودی همون جنین های ضعیف رو برات انتقال میدادن. دو هفته ولت میکردن به امان خدا تا از است ...

واي يعني من الان ميخوام گريد سي انتقال بدن برام الكيه؟؟؟  

...
ايندفعه كار خاصي انجام دادين؟ منظورم از لحاظ ازمايشات و داروهاي ايمني انعقادي و تقويتي و يا خراش و خ ...

هیسترو کردم که گفتن چیزی نبود و فقط خراش دادن .یه سیکل قبل انتقال ..

انوکسا فقط از روز انتقال میدادن قبلان ولی اینبار از دوم عادت با امپول واریو پپتیل دادند ...و  آسپرین..

خودمم قرص ب 6هر روز .ویتامین دی .ای .میخوردم..

من اینبار رفتم تهران پیش رزاقی و برام ازمایشات انعقادی و ایمنی نوشت ..

که مشکل انعقادی داشتم .ولی ایمنی نه ..

و سرخود قرص پردنیزول دو روز قبل انتقال خوردم  ...تا الان..البته این قرص رو نباید سرخود خورد چون عوارض زیادا ...

من بخاطر اینکه سه بار انتقال منفی بودم گفتن سرم ای وی ای جی باید بزنی البته نه بخاطر ایمنی...پیدا نشد سرم یعنی تایید نکرد بیمه برای قبل انتقال .گفتن فقط اگه بتا مثبت بشه داده میشه ..

منم از یکی از دکترای مرکز پرسیدم اینطور شده .این قرص  و بخورم گفت بخور...وگرنه سرخود این خود رو نخوردید عوارضش زیاده ...

انشاالله تک تک منتظرا به زودی زود جواب بگیرن ..و شما هم  مامان بشی عزیزم.

چندتا می خوان انتقال بدن ? من دوستم دکتر زنان هست گفت این گریدها فقط یک چیز لفظی هست . و الان هم که یکی سی داشتم دکتر گفت این سی یواشتر داره تکثیر سلولی میشه . به معنی کیفیت بد نیست عزیزم

خدا با ما است ❤❤
میگم بچه ها هزینه ی هیستروسکوپی چنده؟

تو بیمارستان اریا دکتر مرمضی برا یکی از دوستام ۲۸۰ چندروز پیش هیسترو کرد

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

نه عزیزم منفی بافی نکن

یکی ازدوستام یه دونه سی انتقال دادن براش گرفت الانم به دنیا اومده

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
بچه ها برای حالت تهوع چیکار میشه کرد؟

رویا جون ..نرفتی سونو قلب عزیزم ..کی میری ..

منم یکی دو روزه حالت تهوعم شروع شده ..خیلی بدم میاد .منتفرم..میگم خدا هر چی میدی بده ولی تهوع به من نده ...

[QUOTE=74982607]ممنون عزیزم.دکتر نقاب گفته باید انجام بدم گفتم ببینم هزینش چنده[/QUOTE

خواهش عزیزم برامنم گف ولی من دوبار هیسترو شدم دیگه گف نمیخواد

من که با بیهوشی انجام دادم یه تومن بیشتر شد

عزیزم شما دکترت نگفت مشکلت چیه؟وقتی امضاتو میخونم کلس ناامید میشم😖

نا امیدنباش خواهر

من شوهرم ضعیفه  که الان نقاب بهمون گفت یعنی دو دفعه قبل انتقال دادم نمیدونستم  خودمم تنبلی دارم ولی شدید نیست

اون دوبار قبل جنین هام ضعیف بود رشد نمیکرد

ولی این بار که نقاب شوهرم تقویت کرد و هچینگ انجام داد گرفت مثبت شدم ولی بتام رفت پایین متاسفانه

حالا ان شالله دفعه بعد مثبتم مادر میشم 

البته ان شالله همه منتظرا