2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
هانا تو خودتو با ما مقایسه میکنی😭 تو داری تو بهشت زندگی میکنی اینجا خود جهنمه😭 😉 عکس جنین که سهل ...

رويا درسته استاندارد زندگى اينجاها خيلى بالاست و اصلا با ايران قابل مقايسه نيست اما قانونهاشون هم واقعا قانونه

حرفى كه بزنن امكان نداره كوتاه بيان

مثلا من خودم كشتم برام دو تا جنين انتقال بدن ندادن كه ندادن

يا منم حتى الانش نمى دونم گريد جنينهام چى ان

حيف ايرانمون خوب بود اين اواخر سخت شده براى همه

ايشالا همه چى ختم به خير بشه و همه دلها مرد و زن،پير و جوون و همه و همه آرامش داشته باشن🙏🏼🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا می خوان انتقال بدن ? من دوستم دکتر زنان هست گفت این گریدها فقط یک چیز لفظی هست . و الان هم که ...

نميدونم شايد دوتا هنوز نگفتن ولي گفتن هرچي داري سي هس،، جدي ميگي؟ پس چرا گريد ميزارن؟ كه چي؟ اونوقت اين ضعيف كه ميگن يعني چي؟

...
نميدونم شايد دوتا هنوز نگفتن ولي گفتن هرچي داري سي هس،، جدي ميگي؟ پس چرا گريد ميزارن؟ كه چي؟ اونوقت ...

برا من که ضعیف بود سلولش بالا نمیرفت و لکه سیاه داشتن 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
ان شاالله اول سلامتیش،بعد هرجنسیتی که خودت دوست داری باشه.بنظرم جنسیت فرقی نداره.اما‌خودم شخصا عشق‌د ...

مرسى عزيزدلم🌸🌸الهى براى تكتون اين روزها رو به زودى زود ببينم🙏🏼🌸

خدا شاهده يه ذره ديگه برام فرقى نداره چون براى به دست آوردنش سختى كشيدم همين كه سالم و عاقل باشه برام اندازه تمام دنيا ارزشمنده🙏🏼🌸

هانا جون فعلا ابی بذار     به نیت شما فال گرفتم    

فدات بشم باشه رفتم سونو هفته اش كاملا معلوم بشه به خاطر همين فالت تيكر آبى مى زارم عزيزم🙏🏼🌸الهى به زودى زود قسمت خودت و همه منتظرها🙏🏼💕

نميدونم شايد دوتا هنوز نگفتن ولي گفتن هرچي داري سي هس،، جدي ميگي؟ پس چرا گريد ميزارن؟ كه چي؟ اونوقت ...

ضعیفه یعنی سرعت تکثیرش کمه . مثلا سه روزه گرید آ به 8 تا سلول تقسیم شده بود سی به 6 تا یا 4 تا دقیق یادم نیست .ولی اصلش این هست که لقاح و تقسیم سلولی انجام شده .ولی اصلا به دلت بد راه نده من دفعه پیش دوتا گرید آ برام انتقال دادند نگرفت .فقط کافی هست خداوند بگه بشود تا یک موجود جدید خلق بشه . بقیه کارهایی که انجام میدیم بیشتر حالت روحی داره . توکل کن به خدا همینی که فکر می کنی ضعیفه میگیره بامید خدا

خدا با ما است ❤❤
نا امیدنباش خواهر من شوهرم ضعیفه  که الان نقاب بهمون گفت یعنی دو دفعه قبل انتقال دادم نمیدونست ...

عزیزم وضعیت شوهرت در چه حد ضعیفه؟؟؟

میشه‌بگی دکتر نقاب چجوری شوهرتو تقویت کرد؟هچینگ چه کمکی میکنه به مثبت شدن گلم؟

چون منم شوهرم ضعیفه میپرسم.ببخشید

ان شاالله با این روحیه ی عالی حتما حتما حتما مامان میشی و به سلامتی به دنیا میاری نی نیتو😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسى عزيزدلم🌸🌸الهى براى تكتون اين روزها رو به زودى زود ببينم🙏🏼🌸 خدا شاهده يه ذره ديگه برام فرق ...

ممنونم از دل‌مهربونت هانا جونم.بله واقعا ماها انقد انتظار و سختی‌میکشیم برای به دست اوردن نی نیامون که دیگه جنسیت واقعا برامون چندان اهمیتی نداره‌.ان شاالله سالم باشه و به سلامت بیاد بغلت گلم.ان شاالله قسمت تمام منتظرا💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم وضعیت شوهرت در چه حد ضعیفه؟؟؟ میشه‌بگی دکتر نقاب چجوری شوهرتو تقویت کرد؟هچینگ چه کمکی میکنه ب ...

فدات عزیزم

شوهرم مثلا از صددرصد فقط یکی دو درصد شکل اسپرمش نرماله تحرک هم کمه  قرص ORTHOMOL FERTIL PLU خورد یکم بهتر شد از صدتا شد ۳ تا۴ تا بهتر شد میکرو کردیم

هچینگ پوسته جنین که طبیعی باید دربیاد جنین شناس با لیزر پوسته رو برش میزنن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزيزم توكل به خدا، اين ضعيف كه ميگن يعني چي پ؟

فدات جوابت دادم

برا من سلولش بالا نمیرفت همون طور میموند مثلا ۴سلولی باشه باید بره ۸ ولی نمیرفت