2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ايشالله كه نميشه.ايشالله اينبار كنترلش ميكني.نگران نباش عزيزم

ايشالا چي بكم اصلا زمستون ميشه من دگرگون ميشم فشارم قاطي ميكنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نگران نباش عزیزم قول میدم خوب میشی ان شاالله ، درخواست دوستی دادم ادرسشو بهتون بدم 

مرسي عزيزم دستت درد نكنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این ازمایش شوهرمه ، من تازه یادم اومده اینچیزا رو بررسی کنم 🤣 نمیفهمم چی به چیه ؟ چی باید خو ...

سلام عزیزم

شوهرتوهم مثل شوهرمنه

فقط سه درصد اسپرمش شکلش نرماله ۹۷درصد شکل غیر طبیعی داره

بقیه فاکتور ها L زده جلوش یعنی کمن متاسفانه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عاقااااا دیگه نوموخوام ، چرا به من نگفتی بگیرم ، این فال خودمونه 🤣🤣

عاقااا حسودی نکن.بغل‌هم میشینیم کاسبی میکنیمممم 😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها این ازمایش شوهرمه ، من تازه یادم اومده اینچیزا رو بررسی کنم 🤣 نمیفهمم چی به چیه ؟ چی باید خو ...

باور میکنی من بعد ۷سال الان فهمیدم مشکل اصلی شوهرم هست نه خودم

ما تاحالا چندتا ازمایش دادیم ولی میگفتن خوبه خوبه

توی یکی دوتا ازمایش که رفته بودیم ازمایشگاه معمولی گرفته بود ایقدر خوب بود که همه تعجب میکردن دکتر گف لصلا شوهرت مشکل نداره فیل هم باردار میکنه

ولی الان دارم نگاه ازمایش هام میکنم سال اول تهران رویال ازمایش داد مشخص بود کم بود

سه تا ای یو آی اهواز انجام دادم نگاشون کردم واقعا تعجب میکنم چرا دکتر بااین شرایط منو ای یو آی کرده

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
چندتا از بچه های قدیم که مثبت شدن رفتن و دیگه خبری نیست ازشون،مثلا رعد و برق جون و چندتای دیگه که هم ...

منم خيلى تو فكرشونم و صبا كه دوقلو باردار بود و فشارش هى پايين بود

دلم مى خواد از حالشون بدونم

ايشالا خوش و سلامت باشن🙏🏼🙏🏼🌸

ه عزیز دلم اینجوری هم نیست بهشت .مگه ندیدی چهارتا جنین من رو ریختن دور

خب اگه اینجا بودی همون جنین های ضعیف رو برات انتقال میدادن. دو هفته ولت میکردن به امان خدا تا از استرس روز و شب برات نمونه آخرشم هیچی

شما کدوم کشوری؟

تو .... هانا.... الهام..... که ایران نیستین برای زندگی رفتین یا تحصیل؟

سلام دوستان لطفا اگر راجع به dfiاسپرم اطلاعاتي دارين كمكم كنين dfiهمسرم28بود بعد از سه ماه مصرف ويت ...

عزیزم درصدش بدک نیست برا همسر من ۳۲ بود و با یه دوره سه ماهه دارو و خنک نگه داشتن جواب گرفتیم..... 

البته خوب تست رو تکرار نکردیم ولی نتیجه میکروم + شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

رها عزیزمم ناراحت شدم 😔ولی خیلی خوشحالمم برات با این روحیه ای که داری بدون بزودی دامنت سبزمیشه یه زن قوی هستی😘🌹🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
امروز فشارت چند بود؟

١٢/٥ رو ٩ اون ٩ مهمه چون اون سريم از ٩ شروع شد بعد حالمو خراب ميكرد سردرداي بد با داغ كردناي سرم و گوشام الان باز دارم اونجور ميشم 😫😫😭😭 خدا نصيب نكنه خيلي فاجعه بود شبا نميتونستم بخوابم از سردرد 

خب اگه اینجا بودی همون جنین های ضعیف رو برات انتقال میدادن. دو هفته ولت میکردن به امان خدا تا از است ...

دقیقا مثل من دو برا اول جنینم به درد نمیخورد انتقال میدادن  بعدش میگفتن خوب نبودن انتقال دادیم برات