2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه هااااا من فردا بالاخره بعد این دو هفته انتظار روز آزمایش بتامه. بی صبرانه منتظرم تکلیفم معلوم بش ...

انشالله که حسابی خوش خبری

زود بگو بهمون 😍👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی من بار اولم منفی شدم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم 8.2 بود.دنیا روسرم آوار ...

چی میگی دختر انقدر نگران نباش

خدا انشالله بهت هزار برابرش رو میده

با ذخیره ۱.۵ داری انقدر کم میاری جای من و امثال من بودی چیکار میکردی

ذخیره بالای ۱ خیلی کم میاد پایین 

قوی باش دنیا که به آخر نرسیده والا بچه همه چیز نیست خودش میده یه وقتایی هم خودش میگیره

به زور ازش بخوای میده  اما به راحتی هم میگیره

(توکل کن بهش) 

سلامتی و آرامش تو زندگی مهمتره یا بچه؟!

خیلی سخته میدونم همه هم دردیم اما اینطور نمی مونه

روزهای سخت هم میگذره به زودی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شیاف نداشتم همش امپول بود😥

آخی طفلی چقدر درد کشیدی

خدا برات جبران کنه😍

من ۵ یا ۶ تا زدم هنوز که هنوزه جاشون درد میکنه

عزیزم چه ربطی داره 😁 هر کی یه مدله ، الان اینجا هیچکدوم از بچه ها علائمشون مثل هم نبوده

رها به خدا تو باید مامان بشی انقدر قوی هستی

کی آزمایشتِ ؟

عزیز دلم ، دلتو با صلوات اروم کن ، الان روز ۱۲ انتقالم و منتظر شنبه که برم ازمایش بدم ان شاالله، الب ...

رها جان از ته ته قلبم از خدا میخوام که همین سری مامان بشی انشالله😍

عزیزم .خوشبحالت ..چه بخور بخوری کردی 😂😂😂😂😉 متاسفانه ما اوضاع مالیمون این دفعه خوب نبود...حتی ن ...

افرین راهش همینه 

😍👍

من هم کلی غذا گذاشتم فریزر چون همسر هم طفلی خسته میاد خونه نمیشه توقع داشت کار کنه

پیش خودم هی میگفتم اینبار مامان میشم

و تا امروز هم همین حس رو دارم

خیلی چیزا دست ما نیست

پس چرا خودمون رو آزار بدیم

من الان هم مامانم جنین تو شکمم هست بچه ی خوشگلم😍

تلاش رو کردیم  قدم اول رو برداشتیم باید صبر کنیم این درختی که کاشته ایم محصول بده🍎انشالله

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

مبارکت باشه دوستم نمیدونم تبریک گفتم یا نه اما میچسبه دوباره میگم

خدا رو هزاااااار مرتبه شکر

انشالله تا اخر بارداری خبرهای خوب داشته باشی 

التماس دعا برای همه مون

بچه ها گلو اگر چركي بشه يعني از اين نقطه هاي سفيد بيوفته روي لوزه، آيا امكانش هست بدون انتي بيوتيك با اب نمك و قل قل كردن پونه و ختمي خوب بشه؟؟

هاناجون اونجا كه به شما انتي بيوتيك نميدن گلويِ چركي چه جوري خوب ميشه؟

...
بچه ها من سرشب یکم لباس زیرم لکه شده بود ولی تا الان پاک هستم.چرا ؟ از دیروز دیگه داروهامو قطع کردم ...

عزیزم بتات بیشتر از 8.2 هست...کاش شیافتو قطع نکنی...شاید مشکوک باشه و نیاز به تکرار داشته باشی

سلام صبحتوتون بخیر. بی بی گذاشتم منفی بود اخرین شانسم بود از تخمک اهدایی استفاده کردم خدایااااا دارم ...

دخترم حالا بی بی زیاد مهم نیست...اون خطاهم خیلیییی زیادددد داره...نامید نباش... ایشالله یه معجزه شیرین دیر یا زود برات اتفاق میافته..امید داشته باش🌸🌸🌸

بچه ها.....بچه ها.... یه چیزی کشف کردم،الان انگشت کردم تو واژنم مثل اونموقع که شیاف میذاشتم داخل وا ...

عزیزم دفع میشن نگران نباش...بدن هرچی رو که اضافه تشخیص بده خودبه خود پس میزنه...اینا جوری ساخته شدن که ضرری نداشته باشن برات. اصلا به این چیزا اهمیت نده و فکر نکن...بعدشم پریودی چه ربطی به ابتدای واژن داره...اون فرمانش از مغز میرسه برای ترشح هورمونا...اگر مامان نباشی یه مدت طول میکشه تا پریود شی

رویا جون ، هانا جون و مامانهای ماه اول ، کتاب ریحانه بهشتی خیلی خوبه اگه خواستین براتون عکس میگیرم&n ...

آخ قربون دستت... من این کتابو‌ دارم ولی تو خونه خودمه.... به شوهرم گفتم پیداش کن برام عکس بفرست نتونست پیداش کنه..... چه کار خوبی کردی

دست گلت درد نکنه