2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046950 بازدید | 684566 پست
عزيزم از ته دل برات دعا كردم كه اين حسى كه داشتى برات ابدى بشه عزيزدلم غصه نخور حتما حكمتى داشته اي ...

مرسی عزیزم از دعای مثبتت ان شالله بارداری بی خطری داشته باشی و تو دوران بارداریت منم دعا کنی 💖💖🌈🌈🍭🍭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم روز 13 انتقالم بود. نه دیگه مرکز هم گفت منفیه

این سری میشه ایشالله

بزار یکم بدنت استراحت کنه

باز خدا رو شکر جنین داری 

میاد نازدار جان دوقلو هم میان انشالله😍😍😍😍 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خوردن ویتامین د۳ برای قبل انتقال یا بعد از انتقال خوبه یا بد؟؟

باید ازمایش بدی کم و زیادش هر دو مشکل سازن

۳ روزه انتقال دادم یه جنین بیشتر نداشتم چه بشه چه نشه خدا خواسته من هم تابع فرمانشم

باز خداروشکر شماها تخمک دارید و اراده کنید و دارو مصرف کنید تخمک دار میشید وجنین دار میشید ،من که باید کلی پول بدم به کسی تا بهم تخمک بده،بازم شکر 

یک دهم استرس داره🤔 حیف آنا دستش بنده وگرنه با ماهیتابه میومد سراغت😉 ول کنید این استرس رو چی میخو ...

عزیزم میخاستم شلغم بخورم نوشته برای کم کاری خوب نیست  و تو نت زده کم کاری خطرش بیشتره تا پرکاری

سلام بچه ها من دیروز پیش دکترم بودم بهم نامه داد که برم هیستروسکوپی کسی تجربه ایی داره؟

با بیهوشی دیگه؟

خیلی ها انجام دادن و برسی خوب و نتیجه بخشیِ.

من با بیحسی انجام دادم هیچ درد و نگرانی نداره

بعدش دو سه روز لک میبینی شاید یه کوچولو هم حالت گرفتگی داشته باشی که بستگی داره اون توچه کاری کرده باشن مثلاپولیپ داشته باشی بر دارن ،یا هیچ مشکلی نباشه و فقط نگاه کنن و خراش بدن

بهت قرص هم میدن که عفونت نکنی

(بگو خراش هم بدن)

البته معمولا خودشون این کار رو میکنن ولی باز خودت بگو به دکترت.

بسلامتی دوستم نگران نباش خیلی عمل ساده ایِ خیلی...

خانوما ازمایش تیرویید دادم tshشده 0/29  دکتر گفتش  مشکلی نیست ولی من استرس گرفتم یک دهم کم ...

عزیزم رنج ازمایشگاه رو میگی از چند تا چند که شما ۲۹/. بودی

؟

و فقط tsh دادی برای تیروئیدت؟

اولا نیم کیلو لوبیا سبز زیادِ نفخ میکنی حالا بیا اونو درست کن دوماً به رو نپخته بخر بخور دورش رو ب ...

اونقدر امروز ناراحت بودم ۱۰ کیلو هم می ذاشتن جلوم می خوردم با اینکه مزش رو دوست ندارم به خودم گفتم فکر کن اصلا داروو مجبوری بخوریش لوبیاسبز چقدر در روز بخورم ؟

یعنی به روهمینجوری مثل میوه بخورمش؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اولا نیم کیلو لوبیا سبز زیادِ نفخ میکنی حالا بیا اونو درست کن دوماً به رو نپخته بخر بخور دورش رو ب ...

یه سوال بیسوادی🙈نفخ یعنی چه جوری میشه آدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
گلم شما هم، قرص جلوگیری میخوری با ا اس ا، انتقال دادید؟  من هنوز انتقال ندادم

آره عزیزم ال دی میخورم با آ اس آ نه گلم من هنوز خیلی عقبم از این ماه وارد سیکل پانکچر میشم

خدا جونم شکرت...