2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
من که یبارم تاحالا بیبی چک نذاشتم و تاحالا از نزدیک ندیدم ،بیبی چک رو ول کن ایشالا که بحق قران شنبه ...

فدات بشم عزیزم ، ان شاالله هر چی خیر ، توکل بخدا😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نمیدونم برا انتقال بعدی که جنینای اخرمه چکارکنم که شانسم بالا بره. ازمایش ایمنی و انعقادی بدم؟هزینش ...

با دکترت مشورت کن اصلا ببین دکترت قبول داره بعضی دکترا قبول ندارن ،سازمان انتقال خون با دفترچه بیمه بری ارزونتره،ولی هزینه دقیق شو الان نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم برا انتقال بعدی که جنینای اخرمه چکارکنم که شانسم بالا بره. ازمایش ایمنی و انعقادی بدم؟هزینش ...

اگه جنين داري ازمايش بي معناست چون اونارو بايد قبلش ميدادي حالا توكل كن به خدا و برو جلو استرسم دور كن ببين خدا بخواد ردخور نداره ميده نخواد تو صلاحش نباشه نميشه پس بيخيال باش خودتم بسپار به خودش خدا بهتر از من و تو صلاحمونو ميدونه تو روزي صدبار استغفرالله ربي و اتوب اليه بخون با يه تسبيح بعد ازش بخواه و خودتو بده دستش ايشالا دفعه بعد ببينم با لب خندون مياي اينجا به اميد خدا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اگه جنين داري ازمايش بي معناست چون اونارو بايد قبلش ميدادي حالا توكل كن به خدا و برو جلو استرسم دور ...

پناه برخدا و نیت تو عزیزم.

پس ازمایش ربطی به انتقال نداره؟

من فکرکردم به لانه گزینی و رحم ربط داره

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام عزیزم متاسفانه بتام 8.2 بود و امشبم دارم پریود میشم لکه بینی دارم همه چز تموم شد به همین راحتی

عزیزم کی گفته همه چیز تموم‌شد؟اونجایی که وایسادی آخر راه نیس که.باور کن دفعه ی بعد مامانی.اینجوری نگو.میدونم سخته.حق داری ناراحت بشی اما باید قوی تر از قبل ادامه بدی.در ضمن ذخیره ی ۱.۵ هیچجای دنیا با یه پانکچر صفر نمیشه دختر‌خوب.حرصم نده انقد😆انا جون بعد از سه تا پانکچر از ۱.۴ شده بود ۱.۲ این حدودا فکرکنم.مثبت بااااش دختر.سخته.اما من چند‌وقت قبل یه دکتری بهم گفت بیین میکرو شانسیه و درواقع عملی نیست که توش چیزیو از دست بدی،اگه مثبت شدی که خداروشکر،اگرم خدای نکرده منفی شدی،عمل بینی یا چیز دیگه‌نیست بگی زدن خرابش کردن دیگه درست نمیشه،انقد ادامه میدی‌تا مثبت شی😑😆😐حرفش برام خیلی جالب بود.همش بهش فکرمیکنم.البته عزیزدلم تو این شرایط واقعا اوضاع مالی هممون تقریبا داغونه،اما چه میشه کرد،باز خداروشکر راه حلی داریم و کاری از دستمون برمیاد.ما تمام تلاشمونو میکنیم بقیش با خداست.تو هرکاری لازم بود کردی گلم،اما اینم یادت باشه هر میکرو ۳۵٪ شانس مثبت شدن داره.البته نمیگم بیخیال دلایل منفی شدنت باشیا.پیگیر باش.ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بهمون میدی.چرا گفتی میخوای انتقال بدی جنینارو؟انتقال بدی به کجا مثلا؟به بیمارستان مادر؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سارا بهتری الان؟ اینا که گفتی همه علائم هایپره، بعضیا جوراب مخصوص واریس میپوشن سارا حالا این وسط نم ...

نه یاسی جان.دل دردم بیشتر شده.فردا روهم بخیر بگذرونم میرسم به پانکچر..یه حالت تهوعی گرفتم گلاب به روت 😷

یاسی همون لاک پشت شدم بگی نگی..منی که همیشه بدو بدو همه کارامو میکردم؛ الان یه جرثقیل لازم دارم بلندم کنه 😁😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اگه جنين داري ازمايش بي معناست چون اونارو بايد قبلش ميدادي حالا توكل كن به خدا و برو جلو استرسم دور ...

یعنی ایمنی انعقادی به جنینا ربط داره ؟؟؟؟ 

فکر نکنمااا تا اونجایی که آناجون میگن انعقادی میشه بحث خونرسانی به جنین که اگه مشکلی باشه دارو میدن 

ایمنی هم که میشه اینکه بعضیا بدنشون نسبت به جنین مثل یه عامل بیگانه برخورد میکنه و .....

فک کنم اگه جنین فریز داشته باشیم کاریوتایپ رو نمیشه انجام داد

خداجونم شکرت       
پناه برخدا و نیت تو عزیزم. پس ازمایش ربطی به انتقال نداره؟ من فکرکردم به لانه گزینی و رحم ربط داره

داره اما الان فكر نكنم بازم ببين شايد خود دكترت بده اينارو برات شايد لازم باشه بازم من نميدونم گفتم يعني فكرتو خراب نكني خودتم بهش بگو اگه لازم دونست ميفرسته تو رو بري انجام بدي حالا فكرشو نكن يكم استراحت بده به خودت 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
پناه برخدا و نیت تو عزیزم. پس ازمایش ربطی به انتقال نداره؟ من فکرکردم به لانه گزینی و رحم ربط داره

عزیزم مطمئن نیستم ولی فکرمیکنم ربط داره ها.یعنی‌همه بچه هایی که اینجا ازمایش انعقادی دادن فریز نداشتن یا قیدشو زدن؟این ازمایشا برا اینه‌که اگه فاکتوریت مشکل داشت بعد انتقال سرم و اینا داشته باشی.البته بازم من اطلاعاتم‌کامل نیست

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم کی گفته همه چیز تموم‌شد؟اونجایی که وایسادی آخر راه نیس که.باور کن دفعه ی بعد مامانی.اینجوری نگ ...

ممنون ازت عزیزم خیلی خوبی گلم.

اره گفتم اگر بشه کاشت رو مثلا مادر انجام بدم ولی اصلا نمیدونم امکان داره جنین هارو انتقال بدن مرکز دیگه یا این فقط تصور ذهن خل و چل شده ی منه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
یعنی ایمنی انعقادی به جنینا ربط داره ؟؟؟؟  فکر نکنمااا تا اونجایی که آناجون میگن انعقادی میشه ...

اره همون من خواستم بگم بهش فكرشو خراب نكنه حالا باز دكترش خواست بفرستنش بره اونارم بده منكه اصرارم كردم دكتر نداد ديگه خدا ميدونه چي ميشه خوب ادم ازمايش بده بدونه خيلي بهتره 

ممنون ازت عزیزم خیلی خوبی گلم. اره گفتم اگر بشه کاشت رو مثلا مادر انجام بدم ولی اصلا نمیدونم امکان ...

فداتشم خوب توییییی

ببین گلم‌اینو میدونم شهرایی مثل تهران اونجاها اینکارو میکنن.اما یزدو نمیدونم

میخوای زنگ بزن مرکز یا بیمارستان بپرس.حدس‌میزنم بشه

ربط داره الان بچه ها هم گفتن ازمايشارو تونستي برو من خواستم فكر منفي نكني حالا ايشالا برو دكترت خودش ميفرسته حتما