2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من الان روز 30 هستم هنوز پری نشدم همش لکه بینی دارم.پری هام 26 روزه بوده

نکنه بارداری دختر

از مرکزتون بپرس ببین چی پیشهاد میکنن

کلا داروهای هورمونی باعث بهم خوردن پریود میشن

(البته نه این دارو)ولی بپرس خیالت رحت شه به ما هم بگو 

یه تست بی بی هم بزن😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شیر میدم بهش شکر خدا، منظورم اینه دعا کنین ادامه داشته باشه و مثل دخترم زود از شیرم محروم نشه. ...

انشالله انا جان😍

عزیزم فکر کنم شاینا جون دو ر وز قبل آز هاس سی جی داشت و بتای روز آزش بیست و خورده ای شد.....  ...

سلام انا جون روز 13 انتقالم پریروز بتام 8.2 شد و امشبم هم لکه بینی دارم که دیگه یعنی پریود و تمام.....

همه ی این مدت تلاش و رفت و امد و هزینه و امید امید امید بیهوده..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اووو .... اووووو....اووووو ..... مبارکه

مرسی عزیزم ولی میترسم هنوز خوشحال باشم باید اول دوباره چند روز دیگه تست کنم اگه باز مثبت باشه و پررنگتر اونوقت یعنی دیگه واقعا مثبته و بعد میمونه تا سونوی اول 😬 کلا همش انتظاره 🙈🙈

بچه ها چرا من همش حس میکنم امروز دو سه نفر آزمایش بتا داشتن😑😑😑یکیش @L.k18   هست فکرکنم.ان ...

سلام عزیزم متاسفانه بتام 8.2 بود و امشبم دارم پریود میشم لکه بینی دارم

همه چز تموم شد به همین راحتی

😂😂😂يعني بي بي چك بدست همش تو راه دستشويي ام😁

برو ازمایش بده دو تا از این بی بی چک ها هم بزار برای ما

همه ی داروخانه ها میگن یه خانمی اومده همه رو خریده😂😉

بعدش هم دقیقا دنبال چی هستی

مثبت یا منفی؟

وقتی همه میگن مثبت چرا گیر دادی آخری که منفیِ رو قبول کنی

صد بااااار

حواستون به افکارتون باشه با تمام قدرت عمل میکنه

سلام عزیزم متاسفانه بتام 8.2 بود و امشبم دارم پریود میشم لکه بینی دارم همه چز تموم شد به همین راحتی

عزیزم متاسفم خیلی تو فکرت بودم چون انتقالت همزمان من بود تقریبا ، واقعا درکت میکنم منم انتقال اولم منفی شد و امروز داروهامو قطع کردم دلم خیلی گرفتهگرفته،اون همه دعاهای و قران خوندنت و انرژی مثبت ها چی شد😢بازم جز خدا کسی رو نداریم پس بازم توکل به خودش 

عزیزم اگه اثر آمپول بود فکر کنم باید دیگه روز ۱٢ منفی میشد.... 

انا چکار کنم؟چقدر راضی به رضای خدا بودن سخته واقعا..

بازم گفتم خدایا شکرت..

حالا چکار کنم؟من 6تا جنین داشتم که روز انتقال گفتن 3تا از فریز دراوردیم 1دونش کیفیت نداشته و 2تاشو کاشتن.

فکر کنم یعنی بسته های 3تایی بودن چون یزد معمولا 2تا جنین میکارن

درکل من یبار دبگه میتونم انتقال بدم.چون واقعا هزینش و رفت و امدش برام سخته.بنظرت چکار کنم انا جون؟

ما اونروز 8تا بودیم فقط 2تامون مثبت شدن اونم با بتای زیر200.

میشه جنین هارو انتقال بدم جای دیگه اونجا انتقال بدم؟یعنی امکان پذیره همچین چیزی؟

عزیزم متاسفم خیلی تو فکرت بودم چون انتقالت همزمان من بود تقریبا ، واقعا درکت میکنم منم انتقال اولم م ...

قربونت برم عزیزم ممنون.

تو مگه مثبت نشده بودی عزیزم؟

همین انتقالت اولی بود؟

عزیزم امروز بازم ازمایش دادم اومده رو ۱۰😭😭😭😭میدونم با گریه و ناراحتی چیزی حل نمیشه خودم همیشه به ...

عزیزم گریه کن اشکال نداره مگه میشه ناراحت نشد

اما کم نیار اگر واقعا آرزوت داشتن بچه ست باز شروع کن اما اینبار همه چی رو برسی کن که دیگه این تجربه تلخ رو هرگز نچشی

واقعا ۳۰ درصد امکان داره جواب مثبت بشه 

انقدر باید قوی باشی که با این ریسک کنار بیای

من هم اوضاع تخمکم خررررراااابِ لوله ها عفونی شدن ولی خوب چه کنم باید صبر کنم و تلاش کنم

خیلی ها هم هستن بچه دارن اما این موقعیت اجتماعی و زندگی و همسر و ارامش من رو ندارن

خدا یه چیز میده یه چیز میگیره

انشالله که ارامش خونه تون رو به زودی بگیره بیای گریه کنی بگی میخوام بخوابم نمیتونم

مثل آنا جون

بعد هم خدا میدونه چی برات بهتره شاید تو الان متوجه این حکمتش نشی اما بلاخره یه روز میگی چه خوب شد اونموقع بهم بچه نداد یا هر چیز دیگه...

این راه استقامت و پشتکار و صبر عیوب میخواد با دلِ آروم 

یکم استراحت بده به خودت دوباره شروع کن ببین چه جبرانی برات بکنه از اون بچه شر و شیطون ها بده بهت وقت نکنی بیای تایپینگ یه سر بزنی☺

نبینم غصه بخوری اسم قشنگ😍

نمیدونید انتقال بعدیم کی میشه؟

من نمیدونم دوستم شرایط بدنی شما با سونو مشخص میشه ولی عجله نکن روحیه مهمترِ

اره.ولي دير هاله ميندازن😢

باز دمش گرم میندازه

زودِ hcg داخل ادرار خیلی پایینِ تازه هفته ۵ میشه بهش امیدوار شد