2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
مرسي عزيزم اما توكه زودتري مطمئنم چون الانم ني ني تو دلته ايشالا منم چندماه ديگه ميام هي بي بي چك مي ...

اگه بدوني تا الان يه سطل اشغال بي بي زدم😁ولي امروز خيلي نا اميد شدم.هي ميگن پررنگ ميشه ولي مال من كه امروز كلا منفي شد.ديگه نميزنم تا شنبه كه برم ازمايش

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونید انتقال بعدیم کی میشه؟

واقعا ناراحت شدم عزیزم

انشالله به زودی دامنت سبز بشه

اگه اشتباه نکنم شما هم با دکتر عارفی هستی، ماما به من گفت همون ماه برم که برام آزمایش بنویسن که بفهمن چرا منفی شده، گفتم همه آزمایشها رو دادم ، گفت پس بیا برای انتقال!!!! اما من نرفتم! بعد دومین پریود رفتم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انتقال من ۲۲ سیکل بود

عزیزم خدا گلت رو به سلامت بذاره بغلت ودلت رو همیشه خوشحال کنه

آرومم کردی از ظهر که از دکتر برگشتم کلی گریه کردم بابت آندومترم چون به خاطر اون دکتر انتقالم رو انداخت عقب یه جورایی دلم خالی شده بود دوباره

همین حالا از خدا می خواستم که با یه نشونه آرومم کنه واون نشونه توبودی❤

خدایا هزاران بار شکرت

راستی شما چرا انتقالتون ۲۲ دوره بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

ووااای قربون اون قلب کوچیکش😍 واسه ماهم دعا کن خانومی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
چند روز دیگه پریود شدم و تموم شد میرم دکتر حتما چون همه داروهام تموم شده ،من antiTpoو anti troglobin ...

به من تو انتقال اولم سرم داد و منفی شدم!!! تو انتقال دوم نداد و‌مثبت شدم!!

همچین آدمیم من😁

اگه بدوني تا الان يه سطل اشغال بي بي زدم😁ولي امروز خيلي نا اميد شدم.هي ميگن پررنگ ميشه ولي مال من ك ...

فكرشو نكن مثبته 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم خدا گلت رو به سلامت بذاره بغلت ودلت رو همیشه خوشحال کنه آرومم کردی از ظهر که از دکتر برگشتم ک ...

😘 اصلا غصه نخور و به تاریخ ها فکر نکن

منم آندومترم رشد نمیکرد!! با کلی آمپول و ژل استرادیول و قرص استرادیول و ایکویین بالاخره اون تو یه اتفاقایی افتاد

راستی رویا جان تونستی با دکتر طرازی وقت بگیری؟الان دکتر عملتم طرازیه؟ اگر با طرازی نیستی اسم دکترتو ...

آره عزیزم .شنبه ویزیت شدم با طرازی 

..ولی واسه عملم طرازی مسافرته و نیست

با ذنوبی عمل دارم .قبلا هم ویزیت شدم باهاش 

دکتر خوبیه و آرامش میده 

سلام بچه ها من عضله های پاهام خیلی درد میکنه...نمیتونم بشینم پاشم..خطرناکه؟ تو سیکل پانکچرم.دو کیل ...

سارا بهتری الان؟ اینا که گفتی همه علائم هایپره، بعضیا جوراب مخصوص واریس میپوشن

سارا حالا این وسط نمیدونم چرا این میاد تو ذهنم خندم میگیره، یاد لاکپشت میفتم کلی تخم میزاره،😂😂😂😂😂 یه وقت ناراحت نشی شوخی بود

سلام دوستان، من یه سوال مهم دارم، شما میدونین داروهای میکرو خارجی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ و اینکه ...

هر دارو رو یه داروخانه داره

بستگی به ساپورت کردن بیمه تون هم قیمت ها متفاوتِ

اما معمولا بیمه میگه چون دارو ایرانی هست من ۷۰درصد ایرانی رو میدم حالا تو میخوای خارجی بخری باید مابدتفاوتش رو بپردازی

اما دارو ایرانی اگر تخمک هات ذخیرشون کمه اصلا استفاده نکن وگرنه پشیمون میشی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی