2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست

[QUOTE=74871606]جنسیت که به دلم بد جور افتاده میخوام دختر دار بشم  نی نی دار شدنو بزن اول 😄😄😄😄😄[/QUOTE]

بفرما عزیزممم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ینی یبار که اوایل اذر پریود میشم بدور هم که اوایل دی پریود شدم ،از همون پریود دی ماه ام داروهای انتق ...

فک کنم اگه دی ماه مشکلی نباشه شروع کنه 

ولی قبلش نمیخوای دکتر بری تا شاید برات آزمایشی بنویسه و مشخص بشه که چرا افت بتا داری؟؟؟؟؟

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

خدا رو شکر .هزاران مرتبه شکر ..مبارکت باشه.

دقیقن چند هفته بودی..عزیزم 

یعنی اولین روز اخرین عادتت کی بود ..

منم لکه بینی دارم ..خیلی میترسم ..

تو رو خدا واسه منم دعا کن رفتم سونو قلب و ساک دیده بشه و نرمال باشه ..

اره عزيزم.منم همينطور بودم.مواظب باش.خم و راست نشو.از پله بالا و پايين نرو.مواظب باش چون تخمدان هات ...

واییی 😨😨

من چقدر امروز از پله های مرکز بالاپایین رفتم

.خدا رحم کنه به هممون

ر

فدای تو همچنین ان شالله به برکت وجود نی نی هاتو منم مادر بشم

الهی فدات بشم ، بخدا اگه لایق باشم هر روز برات دعا میکنم خیلی خیلی زود معجزه خدا رو ببینی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
گلفام جون فالت عزیزم ، عاقااااا پول بدین فالتون بگیرم🤣

واي قربونت فدات من جواب بگيرم براي تو حتما يه شيريني ميذارم كنار كلي شادم كردي خيلي دلم گرفته بود كلي گريه كردم سرم درد ميكرد الان حالم خوب شد 😘😘😘😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

راستی بچه ها 

من صبح آز استرادیول دادم ..که اگه بالا باشه بجای اچ سی (نمیدونم کامل اسمشو)..سینافکت بزنم

قرار شده خودشون زنگ بزنن..ولی هنوزز که خبری نیست

خودمم که زنگ زدم گفتن جواب آزمایشا هنوز نیومده

واییی 😨😨 من چقدر امروز از پله های مرکز بالاپایین رفتم .خدا رحم کنه به هممون ر

منم اولش نميدوستم.از بچه هاي اينجا ياد گرفتم از روز دوم رعايت كردم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فک کنم اگه دی ماه مشکلی نباشه شروع کنه  ولی قبلش نمیخوای دکتر بری تا شاید برات آزمایشی بنویسه ...

چند روز دیگه پریود شدم و تموم شد میرم دکتر حتما چون همه داروهام تموم شده ،من antiTpoو anti troglobinam ام بالاست ولی دکتر بهم سرم ivigنداد امیدوارم این سری بده و بدنم جواب بده ،دکتر عارفی تو انتقال اولی ها سرم نمیده تا سقط نکنی و منفی نشی و دهنت سرویس نشی😭😭😭😭😭

جنسیت هم تعیین کردم 

خدا غرق خوشحاليم واي دختر ممنون 😁😘 البته فرقي برام نداره خدا بده سالم باشه صالح باشه مهم نيست جنسيت اما باز دستت درد نكنه چه اميدي دادي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گلفام جون مباركههههه😘😘😘

ممنون ميبيني شما انتقال دادين هي بي بي ميزنين من جواب مثبت گرفتم با تعيين جنسيت 😂😂😘