2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

شاید خیلی مسخره و خنده دار باشه ولی واقعا دلم واسه زمان هایی که امپول میزدم و وقت شیافم میشد تنگ شده دوست دارم دوباره بیوفتم تو سیکل  واقعا ،آلارم گوشیمو واسه ساعتهای امپولامو و قرصام رو قطع کردم دلم گرفت ،واقعا چقدر سخته بمیرم واسه دل خودم و دل بچه هایی که این روزارو تجربه کردن😭😭😭وااااای خدااااا چقدر صداش زدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها جون منم سری پیش که انتقال داده بودم تو برنامه های گوشیم فال ابجد داشتم از بیکاری همش فال میگرفتم ...

وای میبینی این روزا اصلا نمیگذره ، منکه دیگه امیدی ندارم شفا بگیرم کامل دور از جون شما خل شدم رفت🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
شاید خیلی مسخره و خنده دار باشه ولی واقعا دلم واسه زمان هایی که امپول میزدم و وقت شیافم میشد تنگ شده ...

عزيزدلممممممم...ايشالله دفعه بعد ماماني.خدا بهت صبر بده.برا دلت سوره والعصر خوندم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم همسرم ازمایش دی اف ای داده. این همون کاریوتایپه؟یا فرق می کنه

نه ..کاریوتایپ ...ژنتیکه ..برای هر دو نفر ..

دی اف ای ..یعنی شکست کررزموم اسپرم .برای مرد است ..

باعث سقط میشه ..

کاریو تایپ برای ژنتیکه که خدای ناکرده معلول و...خدای ناکرده ...اینطور موارد ..

وای میبینی این روزا اصلا نمیگذره ، منکه دیگه امیدی ندارم شفا بگیرم کامل دور از جون شما خل شدم رفت🤣

از عوارض مادر شدنه دیگه 

برای منم یه فال بگیر خااانوم 

خداجونم شکرت       
شاید خیلی مسخره و خنده دار باشه ولی واقعا دلم واسه زمان هایی که امپول میزدم و وقت شیافم میشد تنگ شده ...

رنگین کمون عزیزم تو رو خدا انقد بی تابی نکن عزیزم ، واقعا سخته ، خیلی سخت ، الهی که خیلی زود معجزه خدا شامل حالت بشه   

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
😂😂😂يعني بي بي چك بدست همش تو راه دستشويي ام😁

يا خدا خودت ظهور كن از دست اينا ول كن اون بي بي رو اروم نميتوني بشيني 😁😫

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

‍ 🍅فواید خوردن خرمالو در دوران بارداری:

🍅رشد بیشتر جنین داخل رحم مادر با مصرف میوه خرمالو در دوران بارداری

🍅درمان کم خونی زنان با مصرف میوه خرمالو در دوران بارداري

🍅بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف میوه خرمالو

🍅تنظیم فشار خون مادران با خوردن خرمالو در دوران بارداری

🍅برطرف کردن مشکل بی خوابی و استرس با خوردن خرمالو در دوران بارداری

🍅کاهش خطر ابتلا به بیماری سرماخوردگی و سکسکه با خوردن خرمالو در دوران بارداري

🍅جلوگیری از بروز سرطان در طي دوران بارداري، با مصرف میوه خرمالو

🍅با خوردن خرمالو در دوران بارداری بدنتان را سم زدایی کنید

🍅بهبود عملكرد سیستم قلب و عروق زنان باردار با خوردن میوه خرمالو

بچه ها خرمالو و این همه خاصیت 😂😂😂 فقط اینکه روزی یکی بخورین بعد از غذا هم بخورین بهتره 

خداجونم شکرت       
فک کنم آمپولاتو قطع کنی تا اوایل آذر پریود شی یه بارم تو دی پریود شدی  برو دکتر اجازه داد انتقا ...

ینی یبار که اوایل اذر پریود میشم بدور هم که اوایل دی پریود شدم ،از همون پریود دی ماه ام داروهای انتقالمو شروع میکنه؟یا از پریودی بهمن ماه ام داروهای پریدم رو شروع میکنه؟

عجله که نه ولی در اولین فرصت میخوام دوباره امتحان کنم دیگه چاره چیه؟هم دوست دارم تکلیفم زودتر مشخص بشه دیگه 

عزیزم امروز بازم ازمایش دادم اومده رو ۱۰😭😭😭😭میدونم با گریه و ناراحتی چیزی حل نمیشه خودم همیشه به ...

قربونت برم ميدونم سخته ولي محكم باش راضي باش به رضاي خدا باور كن منم برات ناراحتم دلم ميخواست امروز ازت خبر خوش بشنوم ايشالا هرچه خيره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي