2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
آفرین.... اییییینه محکم باش تا روز آزمایش

فدات رویا جون ، همش کمر درد دارم ، به همسرم میگم من به این کمردردها خوشبینم🤣🤣 همسرمم میگه عزیزم دیگه منو گول نزن از امروز کارای خونه با خودته 🤣🤣😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمارستان امام خمینی هم خیلی تعریفشو میدن تو اهواز 

نه بابا .اصلا خوب نیست

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
یکشنبه ساراجون هیچ کاری هم نکردم الان استرس گرفتم کاش گرمی میخوردم همون تغذیه معمولی خودمو خوردم!

اي جان ب سلامتي نه بابا استرس نداشته باش زياد نرو تو فكر خوردو خوراكت ريلكس باش اينجوري بهتره

بهت دارو چي داد قبل انتقال

منم حدودا ٣ هفته ديگه ميفته

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اي جان ب سلامتي نه بابا استرس نداشته باش زياد نرو تو فكر خوردو خوراكت ريلكس باش اينجوري بهتره بهت د ...

استرادیول روزی سه تا

واز چهارشنبه امپول پروزسترون دارم میزنم روزی یکی

اسید فولیک واسپرینم روزی یه دونه

خانمهاى باردار از اونجاييكه مى دونم همتون به تغذيه هاتون خيلى اهميت مى دين  من سعى مى كنم هر چ ...

جوی پرک یجا نوشته نخورید !

منم خیلی سوپ جو پرک دوس دارم فعلا مصرف نمیکنم 

پس خاصیت داره 

مرسی 

بچه ها لبنیات رو محلی مصرف میکنید یا پاکتی وپاستوریزه ؟؟

انشالا به سلامتی هممون مامان بشیم😘

ايشالا عزيز دلم 

😍 به اميد خدا كه ماماني عزيز دلم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
فدات رویا جون ، همش کمر درد دارم ، به همسرم میگم من به این کمردردها خوشبینم🤣🤣 همسرمم میگه عزیزم دی ...

😂😂😂😂 خوش بینی رو بیشتر جلوه بده همسرت تسلیم بشه

هیچوقت که تو کار خونه کمک نمیکنن شاید این وقتا آدم هنراشونو ببینه

دیشب به شوهرم میگم دلم تنگ شده میخوام برگردم خونه... میگه یه کم دیگه صبر کن خوب جاشون محکم بشه اینجا اومدی یه وقت موقع آشپزی یا کار خونه اتفاقی براشون نیفته.... یعنی میزنن حال رمانتیک رو آدم میترکونن... قیافه من پشت تلفن😐

خانوما ميگم قرص ال دي هم اگه ادم بخوره همون مينور افسردگي قبل از پري بازم مياد سراغش؟ 😒 يا كلا قرص ...

عزیزم من با ال دی هم قبل پریود قاطی میکردم  کلا روح وروانم میریخت بهم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جوی پرک یجا نوشته نخورید ! منم خیلی سوپ جو پرک دوس دارم فعلا مصرف نمیکنم  پس خاصیت داره  ...

عزيزم من سوپ جو پوست كنده رو خيلي خوردم، توصيه نميكنم بخوري ولي بعيد ميدونم مضر باشه، شير محلي رو خوب جوشاندم و هم خوردم و هم ماستش رو درست كردم، دكترم هم بهتر بودنش رو تاييد كرد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
😂😂😂😂 خوش بینی رو بیشتر جلوه بده همسرت تسلیم بشه هیچوقت که تو کار خونه کمک نمیکنن شاید این وقتا ...

🤣🤣🤣🤣🤣 دمشون گرم خدایی اینا محشرن 🤣🤣 یعنی ۴ روز هم تحمل نمیکنن ، من شوهرم همه کار میکنه حتی مواقع معمولی ولی کامل مشخصه کار خونه رو دوست نداره 😁 ولی من خودمو از تک وتا ننداختم ، الان برام صبحانه اورده در تدارک ناهار 🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘