2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان ترخدا کسی رو دیدی با وجود سرم و پی ار پی و بلاست منفی شده باشه بعد انتقال بعدی مثبت بشه؟میگم ...

عزیزم خوب بله بوده کسی که جنین بلاست و سرم و.... داشته ولی منفی شده و با انتقال جنینی که قطعا سالم بوده + شده.... 

ببین عزیزم در حد یه فرضیه میگما ممکنه غلط باشه..... 

انتقالی که بدون سرم و.... + شدی ممکنه مثلا جنینت سالم بوده و + شدی ولی بارداریت به خاطر مشکل ایمنی منتهی به سقط شده، یعنی تو اون بارداری ممکن بود اگه سرم میداشتی سقط نمیشد و ختم به خیر میشد.... 

ولی عوضش انتقالی که سرم داشتی مثلا جنینت مشکل داشته و کلا بارداری اتفاق نیفتاده که سرم بخواد نقششو ایفا کنه.... 

پس به نظرم باید همه چی درست باشه که تا آخرش به خوبی پیش بره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چسبندگی رحم داشت؟ فکر نکنم .یادمه لوله هاش مشکل داشتن

عزیزم من لگنم مشکل داشته یعنی خارج رحمم بوده چسبندگی و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا آندومتریز داشت آندومتریز همون چسبندگی هست،با خزعلی عمل کرد  

عزیزم آندومتریوز با چسبندگی فرق داره..... 

چسبندگی میتونه یکی از عوارض آندومتریوز باشه..... 

من لگنم درگیر آندومتریوز بود..... 

اناجون من پروژسترنوساعت 2ونيم ظهرميزنم انوكساساعت4عصر شياف پروژسترونو ساعت6،ساعتاش باهم تداخل داره ي ...

عزیزم خوبن.... 

اناجون من پروژسترنوساعت 2ونيم ظهرميزنم انوكساساعت4عصر شياف پروژسترونو ساعت6،ساعتاش باهم تداخل داره ي ...

فقط کاش پروژسترونو بهتر پخش میکردی مثلا لااقل شیافتو قبل خواب میزدی که فاصله شون بیشتر بشه..... 

حتی اگه میتونی ۱۲ ساعت فاصله بده..... 

سلام دوستان خوبم میشه کمکم کنید

من روز ۱۴ دوره رفتم سونو وآندومترم ۷/۷ بود دکتر گفت کمه وداروهام رو زیاد کرد روزی ۵تا استرادیول ویه قرص اکویین وبرای چهارشنبه ی بعد که میشه ۲۱دوره وقت انتقال داد

آندومتر برای انتقال چند باید باشه؟برای من الان خیلی کمه؟

۲۱ دوره برای انتقال دیر نیست؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

سلام دوستان خوبین؟من دیگه از امروز رسما فعالیتمو اینجا شروع میکنم😉 قبلا دیر به دیر میومدم،دیروز با دکتر طرازی نوبت داشتم،البته شوهرم مشکل داره و اسپرمش زیر یک میلیون بود که رفت پیش دکتر جنتی آزمایش نوشت براش تو ابن سینا انجام داد وصفر بود!خلاصه دارو داده بهش که تا روز آی وی اف بخوره و تسه انجام بده شاید بتونن اسپرم پیدا کنن،این از شوهرم،خودمم دیروز دکتر طرازی برام آزمایش نوشته برای ذخیره تخمدان و آزمایشای هورمونی و فکر کنم ایمنی هم نوشته،امروز گفته بود انجام بدم که روزسوم پریودمه ولی من دیر بیدار شدم از طرفیم دیدم پرولاکتینم داره گفتم دو ساعت بعد بیدار شدن برم آز،رفتم گفتن الان دیره نگرفتن گفتن فردا بیا چون بهترین زمانش ۸ تا ۱۰ صبحه،حالا به نظرتون روز چهارم پری برم مشکل پیش میاد؟استرس گرفتم یهو  

عکس رنگی هم دکتر گفت بگیرم

قرص جلوگیری هم داده که این ماه شروع کنم و بعد جواب آزمایشارو ببرم نشونش بدمو دیگه داروهای بعدیمو واسه آی وی اف شروع کنه 

الهی بمیرم برای دلت ملودی.عزیزدلم.میدونم هرچی هم ما بگیم ممکنه حالتو خوب نکنه.الان غمگینی عزیزدلم.طب ...

دقیقا..... 

منم به دوستای منتظرمون توصیه میکنم تاپیکو مثل یه رمان از اول بخونن بهترین سرگرمیه واستون.... ببینین خیلیامون این انتظارو کشیدیم.... 

ناامیدم شدیم..... 

دوباره بلند شدیم و تلاش کردیم..... 

بخونین میبینین خیلی از مامانمون یه روزی جای تک تک منتظرا بودن و چیزایی رو که حس کردن اونام تجربه کردن..... 

من هنوزم بعضا فکر میکنم دارم خواب میبینم..... 

به خودم میگم یعنی من الان مامان دو تا فرشته نازم؟؟؟؟؟ 

سارا تو نت نگاه میکنم انگار حرکتش زیادم خوب نیست خیلی نگرانم کسی هم اینجا نگاه نکرد.دخترا لطفا کسی ا ...

عزیزم من نگاه کرده بودم حتما پستمو خوندی ولی من هنوز خیلی عقبم.... 

تا پسرم بیدار بشه تند تند بخونم..... 

دخترم داره کارتن میبینه..... 

رنج سی دی ها چنده

عزیزم به سریا که آزمایشگاه رنجشونو میزنه و بدون رنجا هم که فقط متخصص میتونه تفسیر کنهچون ظاهرا رنجشون نسبیه.... 

اخه اونجا گف تعداو خوبه حرکت کمه به زور میخونم  ۴۵پایینی یعنی بدون حرکت درسته؟ ۴۵بالایی یعن & ...

عزیزم ۴۵ تو آزتون مال اسپرم ایی هست که بدون حرکتن.... 

یادمه برای شما تحرک تند صفر و کند ده بود..... 

عزیزم به سریا که آزمایشگاه رنجشونو میزنه و بدون رنجا هم که فقط متخصص میتونه تفسیر کنهچون ظاهرا رنجشو ...

سلام آنا جان میشه کمکم کنید

من روز ۱۴ دوره رفتم سونو وآندومترم ۷/۷ بود دکتر گفت کمه وداروهام رو زیاد کرد روزی ۵تا استرادیول ویه قرص اکویین وبرای چهارشنبه ی بعد که میشه ۲۱دوره وقت انتقال داد

آندومتر برای انتقال چند باید باشه؟برای من الان خیلی کمه؟

۲۱ دوره برای انتقال دیر نیست؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!