2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هفته دیگه باید اولین سونو رو برای قلب برم

به من گفت پنجشنبه یکم بیا .من شنبه میرم .که 6هفته تمام میشه .میشه اول 7هفته ..انشاالله که قلب و ساک رو باهم ببینن .خیالم راحت بشه ...مثل گرفتن جواب ازمایشه .ادم دلهره عجیبی داره ...

انشاالله که بری و قلب و ساک باهم معلوم بشه خیالت راحت بشه ..

برای منم دعا کن ❤❤

میگم شماها چه علائمی دارید ..هانا جون .شما .آدمک ..اگه دارید بگید .من احساس میکنم .چیزی ندارم.فقط سوزش معده که الان بهتره شده با توصیه های آنا جون..یکم هم چیزای ترش دلم میخواد که شاید توهم خودم باشه..نمیدونم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفقا یه سوال ، یک مسیر ۵ دقیقه ای رو به نظرتون پیاده برم برای تزریق یا رانندگی کنم؟  کدوم ضررش ...

خب پیاده ..اروم اروم برو .هم هوایی عوض میکنی .هم سرحال میشی .ولی اروم برو ...نظر منه ..

حالا هر چی خودت راحتی گلم 

ما انتقالی ها فرق داریم میگن ده روز دیگه بعد مثبت شدن بیا .که ساک بببین و از اینکه خدا ناکرده خارج ر ...

عزيزم شما چندم رفتي ازمايش كه نشون داد؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم من دیدم یکی الان اینو نوشته... راسته ؟

عزيزم اگر بخواي اينطوري وسواس نشون بدي بدتر اعصاب خودت خورد ميشه ، ببين عزيزم اولا هر كسي خودش بايد با دكترش راحت باشه و يه چيزهايي براش مهم باشه يا نه مثلا اين دكتري كه من كرج ميرفتم يه دونه يه دونه مريض ميديد و اين نكته مثبتش بود ولي يه سري چيزهاي منفي هم داشت كه باعث شد من باهاش ادامه ندم ، دكتر دستجردي هم شايد اين نكته منفيش باشه كه چند نفري ميري داخل مطب ولي اتاق معاينه و سونوش جدا هست و تنهايي اين كار رو انجام ميده و دستيارش خانم مهدي نژاد هم سوالي داشته باشي جواب ميده از خودش هم بپرسي اگر سوالت جوابش طولاني باشه ميگه خانم مهدي نژاد جواب بده . و شلوغي مطب هم گفتم اگر اول وقت بري اصلا كارت طول نميكشه چون اكثرا اول وقت فقط باردارها رو ميبينه ولي بعدش ديگه هم باردار و هم زنان هستن و به همين خاطر شلوغ ميشه كه من هميشه اول وقت ميرفتم . طبيعي هم بله زايمان انجام نميده فقط سزارين . مثلا اين چيزها براي من مهم نبود ولي شما خودت بايد ببيني چه چيزهاي برات مهمه و بعد دكترت رو انتخاب كني ، ان شا الله ٩ ماه بارداري راحتي داشته باشي با هر دكتري كه ادامه ميدي .

[QUOTE=74741099]عزیزم بتای بالای ۱۰۰۰ قلب جنین نشون میده....و در مورد علائم هم من از هفته ۶ شروع شد[/QUOTE

عزیزم بسلامتی انشاالله سالم بیاد بغلت نی نیت..

دو قلو هستی ..اخه بتات بالا بوده ..

میشه با بتای پایین دو قلو باشه ..بنظرت

رويا جون مو فكر سونو قلب از هشت هفتگي ميرن.تو همين چند روز پيش مگه ازمايشت مثبت نشد؟يا من دارم اشتبا ...

هفته دیگه میشه ۶ هفته.... خب منم میخوام هفته ۸ برم...... این مرکز نوین شورشو درآورده... فقط تا هفته دیگه بهم دارو دادن که مجبور شم برم مرکز

دکتری که برام انتقال داد تو شهر مطب نداره.... بعد کلی گشتن فهمیدم دوشنبه ها عصر تو جهاد دانشگاهی مریض میبینه. میخوام فردا برم رو در رو باهاش صحبت کنم راضی بشه هفته ۸ برم و واسه دو هفته بعدش برام دارو بنویسه

به من گفت پنجشنبه یکم بیا .من شنبه میرم .که 6هفته تمام میشه .میشه اول 7هفته ..انشاالله که قلب و ساک ...

انشالله که این مرحله هم بخیر بگذره

من حس میکنم علامت بخصوصی ندارم

جز اینکه همیشه گرسنمه... سر گیجه دارم و چشمام سیاهی میره. ... 

[QUOTE=74741099]عزیزم بتای بالای ۱۰۰۰ قلب جنین نشون میده....و در مورد علائم هم من از هفته ۶ شروع شد[ ...

ممنون عزیزم ..ی دونه نینی در دلم دارم😊 امکانش هست ک بتا پایین باشه و دو قلو هر چیزی امکانش هست

یعنی فقط هورمون hcg تو خون بالا رفته بوده و بعد اومد پایین

خانمی شما بار چندم نتیجه گرفتی؟

بار اولتون بارداری شیمیایی بود؟بهتون گفتن دلیلشو؟واینکه همسرتون ضعیف بودن؟ببخشید سوالم زیاد بود.

بعدش چه اقدامات  انجام دادین و مجدد وارد سیکل شدین؟

اخه من بعد قطع داروهام یه چیزی به شکل لوبیا مث گوشت سفت ازم دفع شد.ببخشید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه