2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم خوبی شما انتقالت کی هست؟

ممنونم عزیزم... فک کنم اخرای آذرباشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ال دی رو برای چی میدن؟ برا من دودل بود دکتر بده یا نه . اخرش گفت نه نمیخواهی

والا نمیدونم.. انگار برای مهار سیستم باروری. من هم تو پانکچر هم تو انتقال داشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه من فقط ال دی دارم اونم ۲۱ دونه هستش وقتی تموم شد بعدش که پریود شدم روز ۲ میرم سونو  میکرولی ...

فک کنم واسه اینکه ماه انتقال تخمک گذاری نکنی.. 

ا منم دارم ال دي ميخورم اخراي اذر انتقالمه

ایشالا بسلامتی مامان جون🤗

بچه ها من وارد روز نهم انتقالم شدم.ولي هيچ علامتي ندارم.هيچي😔😔😔😔فكر كنم....😢

دنبال علامت نباش. منم هیچ علامتی نداشتم. حتی تا اواسط ماه دو. هیچ علامتی. که کم کم سر و کله ی حالت تهوع پیداش شد.

یا سریع الرضا...

من انتقالم شکست خورد ... پریود شدم ... ازمایش ایمنی و انعقادی رو باید چه روزی بدم ..خانوم هایی که تجربه دارند کمک کنید 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
من انتقالم شکست خورد ... پریود شدم ... ازمایش ایمنی و انعقادی رو باید چه روزی بدم ..خانوم هایی که تج ...

دو دوره از پریودت بگذره، ازمایش ایمنی و انعقادی روز خاصی نداره گلم، هر وقت میتونی بدی، ولی باید دو پزیود از منفی شدنت بگذره

فک کنم واسه اینکه ماه انتقال تخمک گذاری نکنی.. 

اوهوم ولی سری پیش هم من نداشتم 

راستی من احساس درد پریودی دارم تازه ۷ تا دونه ال دی خوردم شمام درد پریودی حس میکنین؟؟؟؟

میشه حین مصرف ال دی آدم کیست بزنه بنظرتون؟؟؟

خداجونم شکرت       
ایشالا بسلامتی مامان جون🤗

ايشالا باهم😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اوهوم ولی سری پیش هم من نداشتم  راستی من احساس درد پریودی دارم تازه ۷ تا دونه ال دی خوردم شمام ...

من سينه هام به وحشتناك ترين حد ممكن از درد و بزرگي رسيد كه به عمرم نديدم 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام عزیزان دل،من ماه پیش قرار بود ای وی اف کنم دکتر مونو پورداد شش تا تخمک ءاشتم که سایزشون خوب نبو ...

از الان شروع به خوردن بکن، اووبوست روزی چهار تا بخور، ورزش و پیاده روی برو حتما، رویال ژل بخور، کیوتن، اسید فولیک و... 

پنج تا داشتم سه تاش گفتن گرفته خيلي كم شد ولي خوب بازم شكر والا ازمايش پارسالش كه الان دقيق يادم نيس ...

عزیزدلم ان شاالله این سری همه چی عالی پیش میره.دقیقا شرایط شوهرامون شبیه همه.منم شوهرم واریکوسل عمل‌کرد که ای کاش نمیکرد.چون چندتا دکتر که رفتیم یکی دوتاشون گفت اصلا شدید نیست و مهم نیس.یکیشون گفت عمل شه.ماهم فکرمیکردیم عمل کنه همه فاکتوراش درست میشه.اما‌بدتر شد واقعا

خدا بزرگه خواهر...منم اوایلش تا میشنیدم میکرو،میزدم زیر گریه.نمیدونی چقد به هم میریختم.البته سنی هم نداشتم.الان واقعا براااام مهم نیست.یکم استرس این مسیرو دارم،اما دیگه واقعا برام ترسناک و بد نیست.حرف هیچکسم برام مهم نیست.عشق به بچه منو بیخیال خیلی چیزا کرده...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم