2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

بچه ها بعد پانکچر چه غذاهایی میخورید ؟؟ 

من لبنیات میخورم مشکلی نداره؟ 

گرمیجات میتونم بخورم؟ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلفام ننه همش تقصیر داروهاست از خود بیخود میکنه😂

اره ديگه همه رو بندازين گردن طفلي داروها خودتون كه اصلا شيش نميزنيد!!😁 البته اوليش خودمم سو تفاهم نشه من خودم سر دسته مغز خرابا هستم😂🤣😁 ديشب وصيت كردم براي شوهرم قبل خواب گفتم احتمال ميدم صبح پانشم بدبخت ديوونه شده از دست من 😫

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
فدای تو عزیزومممم نیمه زنده ام دیشب اینقدر خوشحال بودم بخاطر اینکه تونستم غذا بخورم 😂😂😂دیگه حالت ...

خداروشکر حالت خوبه 

ان شاءالله نینی ها تو دلت بیشتر بشن  

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

گلفام ننه همش تقصیر داروهاست از خود بیخود میکنه😂

خيلي بيتربيتن اين داروها خدا ازشون نگذره ما دختراي خوبي بوديم همش از دست اين دوست ناباب

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خیلی خوبه عزیزم😍انشالله با خبرای خوش بیایی نری کلا محو بشی دنبالت بگردم😂 اشکالی نداره اگر عقب بیو ...

اخه گوشمو فروختم مجبورم محو بشم ...

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه ها بعد پانکچر چه غذاهایی میخورید ؟؟  من لبنیات میخورم مشکلی نداره؟  گرمیجات میتونم ب ...

برا من نوشته رژیم معمولی ،سبزیجات و مایعات برا جلوگیری از یبوست ، غذای نفاخ استفاده نشه 

بچه ها بعد پانکچر چه غذاهایی میخورید ؟؟  من لبنیات میخورم مشکلی نداره؟  گرمیجات میتونم ب ...

کی مشخص میشه هایپر نمیشم؟ اخه کمی دلم درد میکنه

سلام ... دوستان دکتر برام ازمایش ایمنی و انعقادی نوشته چجوریه ؟ امادگی خاصی میخواد ؟ ناشتا باشم ؟ ممنون میشم زود تر جواب بدید فردا میخوام برم ازمایشگاه

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
سلام ... دوستان دکتر برام ازمایش ایمنی و انعقادی نوشته چجوریه ؟ امادگی خاصی میخواد ؟ ناشتا باشم ؟ مم ...

ناشتا كه باش ولي ازمايش خونه ولي براي اطمينان ناشتا برو

بچه هااااا اين بى بى چك هاله انداخته به نظرتون؟ 

ای جوووونم.من بی بی چک هاله دار و مثبت میبینم از خود بیخود میشم😂مباااارکه مامان جدید.ان شاالله همه اونایی که فردا پس فردا ازمایش دارن هم با خبر مثبت شدنشون خوشحالمون کنن.

ان شاالله قسمت همه اونایی که قراره انتقال بدن و خودم😆💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@L.k18     عزیزم خوبی؟بازم بی بی چک زدی؟هاله پررنگتر شد؟!

ان شاالله که مثبت واقعیه.فردا باید ازمایش بدی یا پس فردا؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره ديگه همه رو بندازين گردن طفلي داروها خودتون كه اصلا شيش نميزنيد!!😁 البته اوليش خودمم سو تف ...

بوخداااااا اگر بدونی چقدر دخمل خوبی بودم 😂 

منم به همسرم میگفتم بذار با مادرم حرف بزنم چرا نمیذاری اگر بمیرم چی 😂یعنی اخر خط هستیم😂الشفا😆🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸