2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
من باید ۲۸ دونه بخورم و ۱۱ آذر میکرولین تزریق کنم.توام داری؟

ا منم دارم ال دي ميخورم اخراي اذر انتقالمه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
وااااى مرررررسى مهربووون ايشااللله انتقالت مثبت شه ♥️♥️♥️♥️

مبـــــــــــارکه عزیزمممممم انشالله صحیح سالم بغل بگیری🌹🤲😍💃💃❤️🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باید ۲۸ دونه بخورم و ۱۱ آذر میکرولین تزریق کنم.توام داری؟

نه من فقط ال دی دارم اونم ۲۱ دونه هستش وقتی تموم شد بعدش که پریود شدم روز ۲ میرم سونو 

میکرولین برای چی هستش؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
مبـــــــــــارکه عزیزمممممم انشالله صحیح سالم بغل بگیری🌹🤲😍💃💃❤️🌹

الهام منتظر خبرتم هر وقت بهت خبر دادن در مورد جنين ها بيا بگو لطفا

ايشالا برات كلى جنينهاى عالى درست شده باشه🙏🏼💕

نه نزن صبر كن خواهرجان ايشالا جوابت مثبته و اولين كسي هستي كه تو گروه دعامون جوابت مثبته چقدر خوشحال ...

صبح موقع نماز زدم منفی بوددد 😁😁 اما من همچنان امیدوارمممم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مهررربون یه حسی میگه توام مادری💚💛

فداتبشم عزیزم ان شاالله قسمت هممون بشه ، امروز که بی بی زدم منفی بود ولی توکلم بخداست😘😘

من تحملشو داشتم رها باور كن اگه منفى مى شدم باز مثل سرى قبل اصلا هيچ اشكى نمى ريختم  من از من ...

دقیقا منم فقط میخواستم ببینم جواب چیه ، خداشاهده صبح یکم دلم گرفت ولی اصلااا ناراحت نشدم ، بالاخره هر کی یه سختی ای تو زندگیش داره، قسمت ما هم این مشکله ، من خداروصدهزار مرتبه شکر میکنم که راه درمان هست بالاخره یکم زودتر یکم دیرتر همه نتیجه میگیریم ان شاالله ، خداروشکر هانا جانم جواب صبرتو گرفتی عزیزم ، منم ان شاالله این مسیر رو ادامه میدم و مطمئنم خدا حواسش بهم هست ، یوقتهایی خیلی دلگیر میشم که بنظرم طبیعیه ولی خدا خودش میدونه چقد بهش اطمینان دارم ، الهی که چشم هممون یه روز روشن بشه  

[QUOTE=74569420]عه استیکر  گذاشتی؟😍😍😍😍😍 من آبی بذارم یا صورتی؟😉😉😋[/QUO هركدومش خودت دوس ...

ادمک جون شما روز ۸ بی بی زده بودین؟

بچه هااااا اين بى بى چك هاله انداخته به نظرتون؟ 

مبارکتتتتت باشه عزیزززز دلمممممم 😍😍😍😍 خدایا شکرت

دقیقا منم فقط میخواستم ببینم جواب چیه ، خداشاهده صبح یکم دلم گرفت ولی اصلااا ناراحت نشدم ، بالاخره ه ...

آفرين بهت اين درسته و مطمين باش به زودى زود جواب صبرت و توكلتو مى گيرى عزيزدلم🙏🏼🌸

آفرين بهت اين درسته و مطمين باش به زودى زود جواب صبرت و توكلتو مى گيرى عزيزدلم🙏🏼🌸

قربونت برم عزیز دلم ، واسم دعا کن ، ان شاالله شما هم بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل بگیری😍😍😍 

خانمهاى باردار از اونجاييكه مى دونم همتون به تغذيه هاتون خيلى اهميت مى دين 

من سعى مى كنم هر چى مى خونم باهاتون در ميون بذارم 

لطفا روزى يه عدد موز رو با يه ليوان شير و ٥قاشق غذاخورى جوى دوسر پرك تو ميكسر قاطى كنين و بخورين بينهايت همشون خاصيت دارن و مخصوصا

جوى دوسر پرك، حتى مى تونين به جز اين حالت تو غذاهاتون مخصوصا سوپ كه درست مى كنين استفاده كنين

وای منم .بالاخره تیکر دار شدم ..😁😁😁 منم تاریخ اولین روز اخرین قائدگی رو زدم .اورد 30تیر ماه .. ...

مبااااارکه👏👏👏👏

انشالله این نی نی بره بچشبه به ته خط😉

من۷ آبان انتقال دادم...