2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
مرسی از توضیحت عزیزم به نظرت منم از الان کربوهیدرات کم بخورم بس؟ نوشیدنی ورزشکارا از کجا گیر بیارم ...

عزیزم پودر پروتئین که ورزشکارا میخورن،داروخونه ها دارن. پودر وی میگن بهش فک کنم.. منم خریدم خوردم یکمش مونده هنوز .. آخرا حالت تهوع میگرفتم ازش.

البته من پدرش رو میخوردم .. تو آب یا اب میوه حل میکردم هر یدونه پاکتشو.. دکترم تجویز کرده بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم ..اینم نباشه تحمل روزا برام سخته .. تیکر گذاشتی ..مبارکت باشه ...❤❤ منم میخوام .ارزوی تیکر ...

از تاريخ انتقال حساب كن+سن جنين+ دو هفته

آره ماها همه همزمانيم ايشالا همه منتظرها ماها باردارى خيلى خوبى داشته باشيم و بچه هاى سالمى به دنيا بياريم🙏🏼🌸

از تاريخ انتقال حساب كن+سن جنين+ دو هفته آره ماها همه همزمانيم ايشالا همه منتظرها ماها باردارى ...

هانا جون شما هم سر در نمیارین از ازمایش اسپرم کسی جوابمو نمیده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سارا تو نت نگاه میکنم انگار حرکتش زیادم خوب نیست خیلی نگرانم کسی هم اینجا نگاه نکرد.دخترا لطفا کسی ا ...

افسون جون تا جاييكه من متوجه شدم جواب همسرت به نظرم براى ميكرو خوبه اصلا نگران نباش 

عزيزم مهمترين آيتم براى ميكرو مورفولوژى هست كه خداروشكر براى همسرت ٧٪؜ هست

به نظرم اصلا نگران نباش و با خيال راحت به درمانت ادامه بده حتما حتما زودى جواب مى گيرى🙏🏼💕🌸

افسون جون تا جاييكه من متوجه شدم جواب همسرت به نظرم براى ميكرو خوبه اصلا نگران نباش ومطمين باش زودى ...

اخه اونجا گف تعداو خوبه حرکت کمه

به زور میخونم  ۴۵پایینی یعنی بدون حرکت درسته؟

۴۵بالایی یعن  حرکت متوسط 

یعنی حرکت نرمال نداره؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اخه اونجا گف تعداو خوبه حرکت کمه به زور میخونم  ۴۵پایینی یعنی بدون حرکت درسته؟ ۴۵بالایی یعن & ...

عزيزم جمعشون بايد ٥٥ بشه تا جاييكه من مى دونم حالا هر كدوم بايد دقيقا چه قدر باشه نمى دونم

اما اگه بايد ميكرو كنى اصلا نگران نباش چون حركت تو ميكرو مهم نيست

فقط تو آى يو آى مهمه اما به نظرم جواب آزمايش همسرت خوبه

نیوا جان اشتباه مارو نکنی سریع نرید سراغ عمل اگه میتونید چند دوره زالو درمانی کنید و یه دکتر ارولوژی ...

چشم عزیزم حتما.دکتر رفتیم گفت برا میکرو نمیخواد عمل کنه ولی اگه قصد بارداری طبیعی دارین باید عمل شه ک شکر خدا با اینهمه مشکلی ک منم دارم دیگه نیازی ب عمل همسرم نیس چون حتما باید میکرو کنیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره منم ..اینم نباشه تحمل روزا برام سخته .. تیکر گذاشتی ..مبارکت باشه ...❤❤ منم میخوام .ارزوی تیکر ...

😉 برو داخل نی نی سایت من

اطلاعات کاربری

اونجا نوشته وضعیت جدید اونو بزن

تاریخ آخرین پریود رو بدی خوش تاریخ زایمان رو حساب میکنه و‌میگه الان چند هفته ای

به من گفت ۵ هفتمه و ۲۶ تیر زایمان میکنم

اما نمیدونم چرا روی تیکر ۵ هفته نشون نمیده!

یادته میومدی میگفتی مدام تو دستشویی موندم .. حتما رفتن نی نی ها و تموم شد... دیدی مامان شدی مهربون؟؟ ...

ای جانم چه خوب یادته😄 جدی جدی فک میکردم ازدستشون دادم

اگر لایق باشم واسه همه دعا میکنم🙏

الهی بمیرم برای دلت ملودی.عزیزدلم.میدونم هرچی هم ما بگیم ممکنه حالتو خوب نکنه.الان غمگینی عزیزدلم.طب ...

سلام عزیزم ،فدات شم عزیزه دلم مرسی بابت حرفای قشنگ وامید بخشت ان شالله همیشه لبخند رو لبت باشه عزیزم💞

خدایا شکرت 
الهى فدات بشم خدا شاهده اشكم در اومده گريه كن حداقل خالى بشى تو خودت نريز از ته قلب ناراحتم برات و ...

سلام هانا جانم.من فدای اون دل مهربونت بشم عزیزم،منو ببخش که بخاطر من هم خودت هم فرشته ی کوچولوت ناراحت شدید ان شالله همیشه بخندی عزیزم 💞💞

خدایا شکرت