2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عه پس خودت خبر دادی که اونجا داره پس در به در دنبال چی میگردی نفهمیدم🤔 

گلم این پیامم مال چندین روز پیش هست تو تایپیک پرسیدم بهم جواب دادن که داروخانه نثار حسینی داره، الان پیام و دیدم تو تایپیک فکر کردم یکی دیگه هم داره دنبال اووبوست میگرده خواستم راهنماییش کنم😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  Igg خیلی بالا بود 550 واحد بالاتر از رنج نرمال ماه قبل واکسن کزاز دیفتری  زدم امروز ...

نگران نباش استرس از همه چى بدتره

حتما برات دارويى تجويز مى كنن و مشكلت حل مى شه🙏🏼🌸

عزیزم  Igg خیلی بالا بود 550 واحد بالاتر از رنج نرمال ماه قبل واکسن کزاز دیفتری  زدم امروز ...

ارمغان جان این آزمایش ایمنی . انعقادی منِ

ببین همینا رو تو هم دادی

یا بیشتر بود؟

الان عکس هم میفرستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام انا جون من از ايمني انعقاديمو بردم نشون دادم يكي از فاكتورهاي ايمنيم درگير بود قرص پردنيزولون ...

سارا جون جوابامو گذاشتم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
مامان طاها جون پردنیولون واسه چی میخوری از کی شروع کردی و دوزش چند تاست  

والا از دوم قاعدگي دنبال آمپولا شروع شد روزي دو تا 

بعد از آز مثبت و سونو شد يكي 

هنوز مصرف ميكنم 

بهم نگفتن ك مشكل ايمني دارم 

اما با تجويز پزشك تا الان مصرف كردم و دليلش رو هم نپرسيدم 

گفتم حتما نيازه ك داده 😀

راستي دوزش ٥ ميلي گرم هست

IGg,Igm ,Ige,iga و cd مارکرا

دیدم ممنون.

امیدوارم مشکل مهمی نباشه و با یه دارو حل بشه

علم کلی پیشرفت کرده کار نشد نداریم فقط زمانش تغییر میکنه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

حتما چیز مهمی نیست دوست من 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بيمه كاور مى كنه هزينه هارو؟؟؟اينجا همه كارامو بيمه قبول مى كنه تا سه بار پانكچر هم تقبل مى كنه اما ...

کجایی؟ که بیمه قبول کرده؟!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انا جون فعلا جواب ازمایشات ایمنی من اومده با اسپرم همسرم.منتهی دی اف ای همسرم هنوز اماده نیست ب ...

افسون ديدم مورفوش بدك نيس بازم نميشه گفت خوب

تعدادشو زده ١٤٠ مليون؟ اگه اينه عاليه

حركتشم بد نيس ٤٥٪؜ خوبه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام انا جون فعلا جواب ازمایشات ایمنی من اومده با اسپرم همسرم.منتهی دی اف ای همسرم هنوز اماده نیست ب ...

ايمني هاتو نميدونم چي به چيه به منم خبر بده فهميدي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم