2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اخی قربون دل غمگینت بِشوم   عزیزوممم مثبت باش باز دنبال علایم استغفرالله منو نمیذارید بشیم ای ...

نه عزیزم دارم خودمو اصلاح میکنم😁🤣 دوستون دارم دوستای خوبم 😘😘😘دلم اروم شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
والا یکم خوشحالم خودم میگم دفعه بعد سه تا یا دوتا انتقال بده برام همش میگیرن  تو ذهنم اینه ویا ...

ایشالله عزیزم.....

البته برا بارداری راحتت نه پر ویارت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرست براش ابري چيه اون چماقو بردار ميخواي من كمربند بدم سياه و كبودش كني😂😂🤣

🤣🤣🤣نه گناه دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بسلامتی انشالله که همه چی خوب پیش میره هر دو خبر های خوب میاریم تو تایپینگ اوضاع فولی ها چطورن؟

انشالله که همینطوره عزیزم 😘

فولی هارو دقیق ازشون نپرسیدم چون میدونم استرس پیدا میکنم مثلا خودمو بی خبر زدم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

واي بچه ها خدا منو مرگ بده.الان يادم اومد من پريروز چند قاشق خورشت قورمه سبزي خودم😭😭😭😭اصلا حواسم نبود😭😭😭😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خاکستری جون احتمال هایپری که دادن به خاطر تعداد زیاد تخمکاتِ.اشکال نداره که جنینات زیاد باشن فوقش 2 ...

عزیزدلم من یزد میرم برای میکرو،اونجا وقتی سونو کرد گفت تخمدان چپت کوچیک شده و فلان و ذخیرت پایینه و کلا روحیمو از دست داده بودم.یعنی یه جورایی دعا‌میکردم در حد ۵-۶ تا تخمک داشته باشم با امپولام تازه.الان رفتم سونو بدون هیچ داروی تحریک کننده ای بیست تا فولی داشتم!!!!پس چرا قبلش یزد بهم نگفت امکان هایپریت وجود داره.اخه اینجا هم میخوندم میدیدم بچه هایی که ذخیرشون درحد منه امکان هایپری ندارن.مثلا ذخیره ی من و انا جون یکیه تقریبا.واسه همین کلا فکرشم نمیکردم انقد فولی داشته باشم.از یه طرف خوشحالم بابت اینکه زیادن،از یه طرف‌میگم از الان باید شدیدا خودمو ببندم به رژیم هایپری.حالا میخوام انا جون و بقیه دوستان بگن ایا امکان هایپری هست یا نه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها عطسه اشکال نداره؟عطسه کردم سعی کردم کنترل کنم ولی نشد دیگه ،نگران شدم ،آخه من خرکی عطسه میکنم

واي از دست شماها اخه عطسه هم مشكل داره زياد نگران نشو باور كن خدا بخواد بشه ميشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بفرست براش ابري چيه اون چماقو بردار ميخواي من كمربند بدم سياه و كبودش كني😂😂🤣

😂😂😂😂😂😂خواستم رحم کنم وگرنه تسبیح هم خیلی درد دارع😂

واي بچه ها خدا منو مرگ بده.الان يادم اومد من پريروز چند قاشق خورشت قورمه سبزي خودم😭😭😭😭اصلا حواسم ...

يا خدا مگه بده؟ تروخدا اينارو فكر نكنيد بخوريد همه چي فقط چيزايي كه باعث سقط ميشه نخورين اونم در حد زياد 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
😂😂😂😂😂😂خواستم رحم کنم وگرنه تسبیح هم خیلی درد دارع😂

😂😂😂

يا خدا مگه بده؟ تروخدا اينارو فكر نكنيد بخوريد همه چي فقط چيزايي كه باعث سقط ميشه نخورين اونم در حد ...

قورمه سبزي خوب توش جعفري داره.مگه نه؟؟؟من همش به خود جعفري فكر ميكردم تو سبزي خوردن.حواسم به خورشتش نبود اصلا😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها عطسه اشکال نداره؟عطسه کردم سعی کردم کنترل کنم ولی نشد دیگه ،نگران شدم ،آخه من خرکی عطسه میکنم

عاقااا من باید چماق بدست باشم از دستتون تا جوجه هاتون به دنیا بیاد     

میگم اونا که  که مثبت شدن.دکتر گفت کی بیان سونو .. به من گفت 10روز دیگه بیا ... میگم ..میتونم ...

عزیزم زعفرون و گلپر و نارنگی و زرشک نخور زیاد.

اره بابا قرمه سبزی بخور.

تا یه هفته دیگه تهوعت شروع میشه ، دیگه نمیتونی چیزی بخوری هاااا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار