2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
قراره هیسترو کنم و سرم ای وی جی بگیرم اگر میدونید کاری لازم انجام بدم لطفا راهنمایی کنید بار سوم که ...

به سلامتی عزیزم....

فقط + فکر کن....

تغذیت مناسب طبعت باشه.....

به بند نخواب  و هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن....

آب زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
***** سلام آنا جونم و بقیه‌بچه ها.خوبین؟ آنا جونم یادته گفتم دکتر زنان اینجا گفته ۱۳ پریودت بیا ...

خوب طبيعي اقدام كن ايشالا بگيره خداروچه ديدي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣 خدا خیرت بده وسط گریه کلی خندیدم🤣🤣 الهی که دلت شاد باشه همیشه

چرا گريه خل شدي دخترم ؟! هورمونات زده بالا قشنگ معلومه پس حامله اي ببين كي بهت گفتم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الهااااامی جوووووونم تا خدارو داری غمت نباشه واست آیه الکرسی فرستادم ان شالله خدا هم به تو کمک کنه ه ...

فدای تو مهربونممم خیلی ممنونم بخاطر دعای قشنگت انشالله که بتونم جبران کنم 🥰😘🌹❤️😍هر چی ازخدا میخوای بهت بده 🤲❤️و خبر مادرشدنت رو بزودی بهمون بدی😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چرا گريه خل شدي دخترم ؟! هورمونات زده بالا قشنگ معلومه پس حامله اي ببين كي بهت گفتم

فدات بشم که انقد خوب دلداریم میدی 😘😘 خدا خیرت بده 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها عکس رنگی دارم خیلی میترسم میشه یکم کمکم کنید 

عزیزم واقعا ترسی نداره....

نهایت در حد درد پریودی باشه.....

استرس نده به خودت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تی تی جونم تشکر عزیزمممم حرفاتون خیلی بهم انرژی میده تا جلو برم 😘🌹انشالله دامنت سبز بشه دوست گلم 😘🤲

فدات بشم که انقد خوب دلداریم میدی 😘😘 خدا خیرت بده 

با اين حرفات بايد اينجوري بهت دلداري بدم ديگه ناراحت نشو شوخي ميكنم بخندي اخه چرا فكراي بد ميكني با اين ذهنيت منفي اومدي دعا بخوني ؟ 

با اين حرفات بايد اينجوري بهت دلداري بدم ديگه ناراحت نشو شوخي ميكنم بخندي اخه چرا فكراي بد ميكني با ...

بخدا تا دیشب مطمئن بودم جوابم مثبت میشه یهو از امروز حالم عوض شد ، چشم دیگه فکر منفی رو از ذهنم بیرون میکنم واقعا فایده نداره فقط خودمو داغون میکنم، ممنونم عزیز دلم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بخدا تا دیشب مطمئن بودم جوابم مثبت میشه یهو از امروز حالم عوض شد ، چشم دیگه فکر منفی رو از ذهنم بیرو ...

افرين عوض بشو اية الكرسي بخون ارامش ميگيري

انشالله عزیزمممممم خوش خبر باشیییییی دعاگوت هستم توهم برای من دعاکن منم فردا پانچکر دارم 😍

ايشالا كلى تخمك هاى عالى دارى و برات كلى جنينهاى خوب به وجود مى ياد

و فردا كلى برامون خوش خبرى🙏🏼🌸💕

دوستان من امشب خیلی دلم گرفته😂😂😂 امروز روز ۶ انتقال بود و من هیچ علایمی ندارم ، میدونم نباید دنبا ...

اخی قربون دل غمگینت بِشوم   عزیزوممم مثبت باش باز دنبال علایم استغفرالله منو نمیذارید بشیم ایا دمپایی ابری نیاز داری 🥺  

میگم اونا که  که مثبت شدن.دکتر گفت کی بیان سونو .. به من گفت 10روز دیگه بیا ... میگم ..میتونم ...

اي جانمممم.عزيزم مثبت شدي؟؟؟مباركههههه😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اخی قربون دل غمگینت بِشوم   عزیزوممم مثبت باش باز دنبال علایم استغفرالله منو نمیذارید بشیم ای ...

بفرست براش ابري چيه اون چماقو بردار ميخواي من كمربند بدم سياه و كبودش كني😂😂🤣