2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انشالله عزیزمممممم خوش خبر باشیییییی دعاگوت هستم توهم برای من دعاکن منم فردا پانچکر دارم 😍

الهامی خوشخبر باشی❤🌸به سلامتی عزیزم...ایشالله جنینا گردالو و تپل مپلت حسابی قوی قوی بشن هر رووووز❤🌸❤🌸

دوستان من امشب خیلی دلم گرفته😂😂😂 امروز روز ۶ انتقال بود و من هیچ علایمی ندارم ، میدونم نباید دنبال علامت باشم ولی یچیزی ته دلم میگه هیچ خبری نیست😂😂😂😂😂😂 من خیلی حالم بد 😂😂 ببخشید فقط اینجا رو دارم واسه درددل ، خیلی دلم پر😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

***** سلام آنا جونم و بقیه‌بچه ها.خوبین؟ آنا جونم یادته گفتم دکتر زنان اینجا گفته ۱۳ پریودت بیا ...

خاکستری جون احتمال هایپری که دادن به خاطر تعداد زیاد تخمکاتِ.اشکال نداره که جنینات زیاد باشن فوقش 2 ما بعدش میری واسه انتقال.اینجوری هم استراحت میکنی هم خودتو آماده میکنی

من 12 تا تخمک گرفتن و هایپر شدم

انشالله عزیزمممممم خوش خبر باشیییییی دعاگوت هستم توهم برای من دعاکن منم فردا پانچکر دارم 😍

بسلامتی انشالله که همه چی خوب پیش میره هر دو خبر های خوب میاریم تو تایپینگ

اوضاع فولی ها چطورن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان من امشب خیلی دلم گرفته😂😂😂 امروز روز ۶ انتقال بود و من هیچ علایمی ندارم ، میدونم نباید دنبا ...

عه اینجوری نگو فقط مثبت فک کن و بگو مطمئنم مثبتم فقط فکرای خوب

منفی فک کنی همون میشه ها

خانوما من رفتم سونو سینه بهم گفتن فیبروکیستیک دارم خیلی استرس دارم چون باید میکروانجکشن انجام بدم اگ ...

عزیزم منم فیبروکیستم

متخصص جراج اجازه استفاده از دارووهای ای وی اف رو داد 

فقط گفت هر شش ماه چک شو 

مثبت شدی هم بیا سونو ...که فعلا وقت نکردم برم 

نگران نباش 

عه اینجوری نگو فقط مثبت فک کن و بگو مطمئنم مثبتم فقط فکرای خوب منفی فک کنی همون میشه ها

بخدا دست خودم نیست ، تا دیروز پر از روحیه بودم ، نمیدونم چرا یهو خالی شدم 😂😂 خدایا خودت کمکمون کن ، ببخشید دوستم اگه ناراحتتون کردم

عزیزم منم فیبروکیستم متخصص جراج اجازه استفاده از دارووهای ای وی اف رو داد  فقط گفت هر شش ماه ...

ممنون شاینا جون خیلی نگرانم سر دوراهیم گاهی اوقات به تخمک رحم اجاره ای فکر می کنم خدا کنه خدا کمکم کنه بهترین تصمیمو بگیرم همه یه طرف استرس سونو یطرف

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید بچه ها جووووون فردا میرم برای پانکچر 🙏 دعام کنید همه چی خوب پیش ...

انشاله همه چی عالی پیش میره و صاحب جنینای تپل مپل میشی و انتقال خوبی داری و صاحب نینای خوشکل میشی

بخدا دست خودم نیست ، تا دیروز پر از روحیه بودم ، نمیدونم چرا یهو خالی شدم 😂😂 خدایا خودت کمکمون کن ...

نه واسه چی ناراحت عزیزم

ولی اینو بدون مهمترین چیز آرامش و مثبت اندیشی

درود روزتون بخیر .بچه ها واس من با وجود ۲۲ تا تخمک ۱۶ تا جنین تشکیل شده که ۹ تاش گرید خوب هستن 

مبارکه عزیزم.....

ایشالله به سلامتی خبر مامان شدنتم بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه واسه چی ناراحت عزیزم ولی اینو بدون مهمترین چیز آرامش و مثبت اندیشی

ممنونم عزیزم ، سعی میکنم‌اروم بشم ؛ توکل بخدا

دوستان من امشب خیلی دلم گرفته😂😂😂 امروز روز ۶ انتقال بود و من هیچ علایمی ندارم ، میدونم نباید دنبا ...

معلومه قشنگ دلت پره فكر كنم كمرت پره اونم از قر داري اماده ميشي براي رقص چند روز ديگه چه حرفايي ميزنيا علائم چيه مخت خرابه درستش كن😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
با وجود بتا ۲۸۰۰ انقدر کمرنگه؟؟!! چجوری به بیبی چک اعتماد داشتیم ما🙈

فرصت کنم عکس بی بی چکامو میذارم....

مال بتای بالای صدهزاره هر دو.....

من تازه اون موقع فهمیدم چه توقعی از بی بی چک داریم اونم روز ۸-۹ انتقال.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معلومه قشنگ دلت پره فكر كنم كمرت پره اونم از قر داري اماده ميشي براي رقص چند روز ديگه چه حرفايي ميزن ...

🤣🤣🤣 خدا خیرت بده وسط گریه کلی خندیدم🤣🤣 الهی که دلت شاد باشه همیشه