2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خوب عزیزم اون همه فولی ریز که موقع پانکچر داشتی دارن خودشونو نشون میدن..... نگران نباش عوضش بدنت یه ...

گلم من ایندفعه ال دی رو از روز اول پری دیگه خوردم . بهتر هستش شاید دیگه چون از اول خوردم تخمک گذاری نکرده باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من جواب این سوال دوست دارم بدونم.مامانم دیروز منو ترسوند میگه تو قبلا پروژسترون میزدی پریود میشدی &n ...

عزیزم زدنش قانون داره.....

تک دز بزنی ادامه ندی برا پریود شدنه.....

پریود شدن با افت پروژسترونه.....

وقتی بزنی پروژسترون بالا میره ول کنی و ادامه ندی یه افت ایجاد میشه و پالس افت پروژسترون صادر میشه....

اما وقتی ادامه دار بزنی جای جنین رو محکم میکنه.....

زمانی قطع کردنش مورد نداره که بارداریت به مرحله ای برسه که خودش به اندازه خیلی بالا پروژسترون تولید کنه و این آمپولا در مقابل پروژسترون بارداریت چیزی نباشن و قطع کردنش به چشم نیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زدنش قانون داره..... تک دز بزنی ادامه ندی برا پریود شدنه..... پریود شدن با افت پروژسترونه... ...

ممنون.امروز نزدم .نمیدونم چی میشه دیگه.الان یک سریا میگن هفته ای میزنیم برعکس دکتر شنبه هست.عزیزم میگن برای بالارفتن جفت به پهلوی چپ بخواب من امروز خوابیدم اما درد دارم .

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام بچه ها بعد انتقال امپول پروزسترون داشتید یا شیاف ؟؟کدوم بهتره؟؟به من امپول داده میشه توخونه زد ...

عزیزم فرقی نداره حالا که آمپول دادن همونو بزن....

والا همسر منم تجربه نداشت با سرچ کردن یاد گرفت و اولین تجربه شم همون پروژسترون بود که به من تزریق کرد.....

صفحه ۶ رو بخون قلق تزریق یه سری آمپولا هست.....

فکر کنم پروژسترونم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ذخیرم نزدیک ۶ تو رنج ازمایشگاه ۷ پلی کیستیک بود ولی تنبلی تخمدان دارم.همیشه تخمدانام بزرگ ...

پس احتمالا عوارض هایپری شاید گریبانگیرت بشه رژیمشو رعایت کن حتما.....

سلام دوستای خوبم الان رفتم ازمایش دادم دیگه نتونستم تا فردا دووم بیارم به خدا نمیخوام ناراحتتون کنم ...

ایشالله قراره زودتر شاد بشی....

قبل انتقال که گرمیجات میخوردم... روز انتقال وقتی آوردنم بخش کاپشنم رو تا کردم گذاشتم زیر ب ا سنم الب ...

عزیزم .خوشبحالت ..چه بخور بخوری کردی 😂😂😂😂😉

متاسفانه ما اوضاع مالیمون این دفعه خوب نبود...حتی نشد گوشت بخریم .هر روز مرغ داشتیم.یه بار کباب.میوه هم فقط سیب اونم چند روز.نشاسته سه بار که منفی شدم خوردم اینار گفتم شاید رحمم سرد باشه نخوردم فقط یه بار...روغن سیاهدانه هم اصلا وقت نشد بزنم.و

حتی یه هفته به انتقال چون خونه تکونی حسابی کردم .گفتم اگه مامان شدم دیگه نمیتونم چیزای سنگین بلند کنم .باور کنید یه هفته من ناهار اصلا نمیخوردم.و شام یه کفگیر...

🌻ولی تنها چیزی که با دفعات قبل فرق داشت .روحیه ام بود ..از اولین روز رفتم تو کانال و گروه های قانون جذب و انقدر خونوم و گوش دادم .حس مادرشدن به خودم گرفتم ..این بار حتی یکبار هم منفی فکر نکردم.یعنی تا میخواست فکر منفی بیاد سریع خودمو به چیزی مشغول میکردم ..🌻

چون این بار چهارمین انتقالم بود و اونایی که چند بار منفی شدن درک میکنن چی میگم.و دوتا جنین اخرم.و اخرین امیدم ...

یه گروه زدم برای خودم ..هر روز مینوشتم خدایا شکرت من مامان شدم و حسش میکردم .خصوصان وقتی یهو میخواستم منفی فکر کنم .صدا ضبط میکردم که من بعد چند سال مامان شدم و خیلی خوشحالم. واقعی نه سطحی و الکی با حس . انگار واقعان مامان شده بودم...این بار اصلا نفهمیدم چطوری گذشت ابن دوهفته  برعکس دفعات قبل که برام عذاب اور بود...

این بار نه تغذیه ام خوب بود نه هی خوندم چی بخورم چی نخورم.فقط فقط حسم رو از ته ته دلم خوب کردم ..همین ..

یعنی از خدا خواستم و بهش اعتماد کردم ..

گفتم بگم شاید به درد کسی بخوره.حتی یک نفر.🌻🌻

عزیزم به جمعمون خوش اوندی.... ایشالله جشن مامان شدنت..... عزیزم تو این پنج بار دکترا برات چیکار کر ...

سلام انای عزیز .ممنون انشالله خدا کوچولوهای شما رو حفظ کنه 

شوهر من ازو اسپرم هست و از طریق fna اسپرم میگیرن و میکرو انجام میدن 

با من ک خیلی کارها کردن مثل عکس رنگی .هیستروسکوپی و انواع ازمایشات و انواع داروها و ivig و prpو خونرسانی رحم خوب بوده .ایمنی بدنم ی مقدار بالا بود ک دارو میدن .نمیدونم چیر دیگه ای هم بود ک بررسی نکرده باشن.هر سری همه چیز از جانب من ب گفته دکترها از خوب هم بهتر بوده و میگفتن عالیه .حالا اینسری تصمیم بر این شده ک اگر حدایی نکرده زبونم لال باز هم نشد دیگه pgd انجام بدن روی جنین ها.دکتر زنان اینسری میگفت کاری نمونده ک روی تو انجام نداده باشیم .فقط میمونه pgd

اما هر سری خود من چیز جدید کشف میکنم و میبینم بازم دکترها کم کاری میکنن انگار .خوب بگو دکتر حسابی این pgd رو میخواستی سری سوم انجام بدی ن الان ک بار ششمه.حالا اینسری فقط سپردم دست خود خدا .

عزیزم .خوشبحالت ..چه بخور بخوری کردی 😂😂😂😂😉 متاسفانه ما اوضاع مالیمون این دفعه خوب نبود...حتی ن ...

چقدر خوب توصیف کردی عزیزم .الان چند وقتته؟منم اخرین امیدم ب این جنین هامه برای بار ششم. باید از فکر های وسواس گونه دوری کنم

پس احتمالا عوارض هایپری شاید گریبانگیرت بشه رژیمشو رعایت کن حتما.....

درسته  از الان تخمدانام درد میکنه 😣..انا جون چرا به من داروی ایرانی دادن؟؟دقت کردم همه گونال استفاده میکنند به من سینال دادن نامردا..رو کیفیت تخمک اثر بد نمیذاره به نظرت؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چقدر خوب توصیف کردی عزیزم .الان چند وقتته؟منم اخرین امیدم ب این جنین هامه برای بار ششم. باید از فکر ...

من امروز روز 15انتقالم بود.ازمایش دادم .بتام 374شد ..

تو رو خدا .فقط مثبت فکر کن ..بخدا ما اوضاع مالیمون خیلی این بار خراب بود.و میگفتم اگه این دو تا نشه .دیگه باید قید بچه رو بزنم ..

برو تو کانال امیرشریفی چون با حس میگه و خودش قبلن مشکلات داشته ادم باهاش خیلی انس میگیره ...من خیلی کانالهای جذب رفته بودم .همشون کتابی حرف میزدنن.اصلا به دلم نمیچسبید ...

ولی خدا ازش راضی باشه خیلی روحیه منو عوض کرد.من داغون بودم.🌷🌷اخرین جنینام .اخرین  امیدم ...نمیدونم ادم بدیه .خوبیه یا نه .ولی با گوش دادن به حرفاش که همش میگه فقط حس خوب ..حس خوب .حس خوب  از ته دل ...داشته باشید همه کاراتون درست میشه ...

من تو یه ساختمون با دو تا جاری و مادرشوهرم ...بهم اولین بار منفی شدم مادرشوهرم گفت تو لیاقت مادرشدن نداری و...بماند با این اوضاع تو ساختمون که  کارام زیر ذربین بود تا  زمین خوردنم قند تو دلش آب بشه ...چیا کشیدم ...

اوضاع مالی خراب  وهمش قرض...و مشکل روحیه و....

تو رو خدا همه رو بیخیال بشید فقط به خودتون و مامان شدنتون فکر کنید ..

منم چه شبها .. چه گریه ها و زجه ها  که نزدم ..

.ولی دوستان  .خواهرای گلم ..🌷🌷

حستون رو خوب کنید.حالا با هر چیزی راحترید .امیدواری خیلی وقتا شده طرف بیماری علاج داشته خوب شده ..

تو  رو خدا خودم کشیدم .روحیه تون رو خوب کنید و با امید و توکل برید دنبال کاراتون ...

تک تکتون مامان میشید چون لیاقت مادرشدن رو دارید.🌷 من مطمئنم ...چون معجزه خدا رو دیدم ...

از خدا برای تک تکتون معجزه میخوام 🌼🌹🌹

عزیزم .خوشبحالت ..چه بخور بخوری کردی 😂😂😂😂😉 متاسفانه ما اوضاع مالیمون این دفعه خوب نبود...حتی ن ...

ای جانم...مبارک باشه.خداروهزار مرتبه شکر 😍😍

التماس دعا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚