2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

هوراااااااااااا همه دست دست 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳ننه داریمممممممم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😍😍😍

بیایید وسط قرقر🥳🥰💃💃💃تبریک میگممم عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالله صحیح سالم بغل بگیری❤️🤲🥰 

برای ماهم دعا کن 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آنا جون دخترم الان سه ماه و چند روزشه به شدت آب دهنش میاد طبیعیه ؟؟ و اینکه از روز اول دماغش گرفته ه ...

عزیزم منم میگفتم مال سینشه دکتر فرسار میگفت این مال پشت حلقشه و بینیشه....

منم پسرم بینیش زیاد میگیره مال بالا آوردناشونه.....

فقط باید قطره بریزی و با پووار تخلیه کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

بخدا تو انتظار جواب ازمایشم یادم رفت برای خودم صلوات بفرستم ...همش برای تو صلوات میفرستادم ..گفتم خدایا جوابش مثبت بشه با بتای نرمال.

عزیزم با تک تک سلولهام درکت میکنم ..چون خودم سه بار منفی شدم ..حست رو کامل درک میکنم..اروم باش.گریه کن ولی ناامید نباش..چند روز  دیگه حالت بهتر که شد یا علی بگو و دوباره تلاش کن ...

حتمان حتمان ازمایشات انعقادی و ایمنی بده ..

انشاالله که به زودی میای میگی مثبت شدی و مامان شدی عزیزم.

شوهرت مشکل داره عزیزم؟اره قبلا هم تو تاپیک درموردش صحبت کردن ولی نمیدونم چرا شوهر من این ازمایشو ندا ...

مگه فریز نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من حالم بده بچه ها 🤢این تهوع چیه دیگه چند روزه نمیتونم چیزی بخورم معده ام ضعیف شده انگار از هر بوی غذا بدم میاد😷

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خاکستری جدی جدی سه تا خط افتاد😂😂😂😂

وای خدایا😍😍😍😂😂😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره مشكل داره منم بعد پانكچر اينقدر استرس داشتم تازه رفتم كاريوتايپ دادم ولي ول كن هرچي بيشتر كنكاش ...

اره عزیزم.فکرمیکنم همینم به کاریوتایپ ربط داره ها.نمیدونم.ان شاالله که مشکلی نباشه‌و انتقالمون مثبت شه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم.فکرمیکنم همینم به کاریوتایپ ربط داره ها.نمیدونم.ان شاالله که مشکلی نباشه‌و انتقالمون مثبت ...

ايشالا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بخدا تو انتظار جواب ازمایشم یادم رفت برای خودم صلوات بفرستم ...همش برای تو صلوات میفرستادم ..گفتم خد ...

جوابت چي شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

واي نديدم الان ديدم مبارك باشه بسلامتي الهي كه تا اخرش لبت بخنده و بسلامتي به اغوشت بكشيش 

الهی هزارمرتبه شکر عزیزم این حس قشنگ گوارای وجودت ،ان شالله ۸ماه اینده هم با همین فرمون به خوبی طی بشه و بارداری بی خطری داشته باشی ولذتشو ببری و تو آغوش بگیری نی نی تو

خداروصدهزار مرتبه شکر 😍😍 مبارکت باشه عزیزمممم 😘🤔 الهی که بسلامتی نی نی خوشگلاتو بغل بگیری ، واسه ما هم خیلی دعا کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خوبی عزیزم.... دختر گلت چطوره؟

ممنون آنا جون خدا رو شكر عزيزم ، دخترم هم خوبه خدا رو شكر ، شما چطوري ؟ بچه هاي گلت خوبن عزيزم ؟ خدا قوت كه هنوز با توان زياد جواب سوالهاي همه رو ميدي .

راستي چرا از لاله جون هيچ خبري نيست ؟ ان شا الله كه به سلامت پسر گلش رو در آغوش گرفته باشه .