2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آنا حون شما بارداری دومت پردنیزولون داشتی؟

بله یه مدت کوتاه داشتم.....

من دیر فهمیدم باردارم یعنی موقع سونوی قلب بود.....از اون موقع احتیاطا دکترم به خاطر سابقم داد.....

اما چون ذات الریه کردم زودتر قطعش کردن و تقریبا سه هفته کلا خوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره واقعا باید فامیلو کنار گذاشت، خوباشون که ترحم الکی دارن یا فقط آدرس دکتر میدن، بداشونم خوشحال می ...

اخ گفتي تا هركي ادمو ميبينه سريع از تو يه جاش ادرس دكتر رو ميكنه برات متنفرم انگار خودمون تا حالا خوابيده بوديم اينا دنبال كار ما بودن اي امان از مردم منو كه هركي ميبينه البته سالي چندسالي يبار سريع ميگنپس بچت كو انگار تمام مشكلات زندگيشون حل شده فقط نگران بچه من هستن به خاطر همين ختمي هم پيش بياد سعي ميكنم نرم تا كسي رو نبينم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزم . ممنونم . بچه های گلت خوبن ؟  انا جون شما تا حالا در مورد تک شریانی بودن چیزی ش ...

عزیزم گذری مطلب دیده بودم و تجربه یه سری از دوستان تو تاپیکاشون.....

اگه تحت کنترل باشی جای نگرانی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
***** اناجون من پلی کیستیکم گلوکافاز مصرف میکنم الان که میخوام انتقال بدم قطع کنم یا ادامه بدم؟؟ ه ...

ببخشید.... من تجریه خودمو بگم انشالله آناجونم میاد جوابت رو‌میده

منم سالهاست که گلوکوفاژ میخورم . در تمام مراحل درمان.... حالا که آزمایشم مثبت شد دکتر امروز بهم گفت دیگه نخور

شما هم فک میکنم همینطوری باید بخوری انشالله تا زمان جواب مثبت

نه ارمغان جون نداشت طبيعى باردار شد فقط آمپولها براى انعقادى رو آنا جون داشت

عزیزم پردنیزولون داشتم اونم دکترم طبق سابقم احتیاطا برام تجویز کرد....

از ۶ هفته و ۵ روز که فهمیدم باردارم شروع شد ولی ذات الریه کردم و تقریبا دیگه دو هفته بعد یکیش کردم سر خود چون عید به دکتر دسترسی نداشتم بعدش که با ایمونولوژ مشورت کردم گفت همون بهتر که کمش کردی و دیگه قطعش کن.....

سلام دوستان از کجا بفهمم طبعم گرمه یا سرد

عزیزم با باید در مورد طبعهای مختلف و خصوصیات و نسونه هاش تحقیق کنی و خودت تشخیص بدی کدومش شامل تو میشه یا باید با دکتر طب سنتی ویزیت بشی.....

سلام به همگی  تبریک به مامانای جدید  بچه ها امروز سونوی هفته ده داشتم  خداروشکر ...

عزیزم تهران سونو نکردی؟

اگه تهران نبوده جواب سونو رو تلفنی بگو دکتر بگه چیکار کنی.....

سلام بچه ها خوبید  بچه ها بیاد آزمایش AMHبدم میدونید کدوم بیمارستان تهران انجام میده اگ بیمارس ...

عزیزم والا من نیلو انجام دادم.....

زنگ بزن ببین بقیه الله داره؟

اونجا دولتیه و ظاهرا هزینه هاش خیلی مناسبه....

خوب کجا انجام میده ، ن بابا آزاد نیست فک نکنم

این تست فکر کنم آزاده مگه اینکه تکمیلی داشته باشی ساپورت کنه....

فقط شاید بعضی مراکز هزینش ارزونتر بشه وگرنه تا جایی که میدونم آزاده....

اره کاریوتایپ.دی اف ای .همه چیز خوب بود .سرم زدم .پی ار پی شدم .جنین عالی .به نظرت بخاطر رحمم نبوده؟ ...

عزیزم ضخامت میتونه موثر باشه....

یا اینکه ممکنه جنینت مشکل داشته.....

من دو تا از دوستانو که باهاشون ارتباط دارم میدونم همه بررسیهارو انجام دادن و جواب نگرفتن و با وجود سالم بودن کاریوتایپ نهایتا پی جی اس بهشون پیشنهاد شد و معلوم شد یه سری از جنیناشون مشکل داشتن و نهایتا جنین سالم که انتقال دادن مامان شدن....

عزیزم امروز شدم همونموقع رفتم دکتر یکساعت پیش رسیدم و سونو شدم  الان و بازم گفتش ک کیست داری و ...

خوب عزیزم اون همه فولی ریز که موقع پانکچر داشتی دارن خودشونو نشون میدن.....

نگران نباش عوضش بدنت یه استراحتی میکنه.....

این ازمایش هپاتیت و ایدز رو کِی میگیرن؟من چرا ندادم هنوز😑

عزیزم خوب اولین بار همون موقع تشکیل پرونده بود و اعتبارشم ۶ ماهه و هر وقت بخوایی اتاق عمل بری اگه ۶ ماه رد شده باشه باید تکرار کنی.....

ببخشید.... من تجریه خودمو بگم انشالله آناجونم میاد جوابت رو‌میده منم سالهاست که گلوکوفاژ میخورم . د ...

رویایی مبارکت باشه ، ان شاالله به سلامتی ۹ ماه رو هم طی کنی .التماس دعا مشهدی ،

راستی تیکرت کو مامان خانم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار