2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چرا حرف منفی زدن؟! گلم چه ویتامین هایی قبل از تخمک کشی خوردی؟ 

من اون ماهی که تخمک کشی کردم فقط ویتامین دی و اسید فولیک ۵ داشتم ولی سه ماه قبلش اولترا کیوتن روزی یکی میخوردم و طی یکسال ونیم تا بارداریم اهن و مولتی ویتامین مصرف میکردم .

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی امیدوارم خوب باشین من امروز9پریودم بودرفتم سونوضخامتم6/5بوداسترادیولموکردروزی4تاویه قرص سیلدنافیل50هم دادکه بطورواژینال هرشب یه دونه مصرف کنم به نظرتون چیکارکنم برای ضخامت خیلی گریه کردم امروزتنهاهم بودم دیگه بدترتواون حالم برای همه دعاکردم

به سلامتی عزیزم.تو سونو اخر چندتا فولی داشتی؟ کدوم مرکز میری؟

گلم دکتر داشت اندازه فولی هارو میگفت پرستار مینوشت منم درحال شمردن😂 ۱۷تا هست مثل مرغ راه میرم راه رفتنم سخت شده 😂اخرین سونو دیروز بود اونم دوبار معاینه کردن 😒اول صبح ازمایش دادم نشستم صدا بزنن بعد یک ساعت داخل رفتم بعد معاینه میگفت ما باید تصمیم بگیریم چیکار کنیم و انتقال برات انجام نمیدیم بعدش بهم گفت برو بیرون  صدا میزنم من متوجه برو خونه😒تا خونه رسیدم زنگ زدن کجایی همه جارو دنبالت دکتر و پرستارا میگردن😂 نیم ساعت راهه با ماشین تا رفتم گفان داخل اتاق بیا منم ترسیده بودم بازم خرابکاری کرددم😒😂 دیروز یه روزی بود همه الان منو میشناسن 😂

گلم من ایران نیستم ایتالیا هستم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

اصلا ناراحت نشو، ایشالله بار بعذ مثبتی، خیلی از دوستهامون بار سوم یا چهارم یا پنج مثبت شدن، خدا برای هممون بهترین ها رو رقم زده

سلام به همگی امیدوارم خوب باشین من امروز9پریودم بودرفتم سونوضخامتم6/5بوداسترادیولموکردروزی4تاویه قرص ...

ضخامت 6 و نیم  که عالیه، چرا گریه کردی، من دوستم روز انتقال که روز 15بود شیش و نیم دو خطی بود باردار شد تو نه ماهش حتی یک لک هم نداشت، دکتر خودم میگه بزای انتقال هفت کافیه، چرا الکی به خودتون عذاب میدید برای چیزی که نرماله

آره انشاله من ک از الان اسم دو قلو انتخاب کردم😁 ولی بازم ب خدا گفتم اگر بدنم توانشو داره دستت درد ...

اره اذر ان شالله 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

ولی قوی باش..خودتو ناراحت نکن..نی نی هات ناز دارن..میخان قدرشونو بیشتر بدونی..مطمئن باش سری بعد مثبتی..البته البته قبل هر چیززززز انشاالله که خدا معجزه شو نشون بده بهت و طبیعی دوقلو باردار بشی به همین زودیا...❤❤ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
گلم دکتر داشت اندازه فولی هارو میگفت پرستار مینوشت منم درحال شمردن😂 ۱۷تا هست مثل مرغ راه میرم راه ر ...

ای جان 😁😍😍😍

الهامی هفده تا بچه رو چه جوری میخای بزرگ کنی؟؟ کاش پنج تا دیگه هم اون گوشه کنارا باشن که دوتا تیم شن باهم فوتبال بازی کنن .سرشون گرم شه،تو هم به پخت و پز و کارای دیگه برسی  😁😍😍

به سلامتی انشاالله...انشالله بهترینا برات رقم بخوره...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

دوستم حس الانت رو درک میکنم با تمام وجودم این حرف رو نزن حلالیت برای چی بهت حق میدم ناراحت باشی ،،،،ولی ناامید نشو این دفعه نشد دفعه ی بعد عزیزم از خدا برات ارامش میخوام گلم و انشالله بزودی زود خبر مادر شدنت رو بدی 🤲🤲🤲🌹🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸