2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام به مامانای جدید دختر بندر رویا مادر و ... تبریک می گم ، چقدر انرژی مثبت تو این گروه هست خدایا شکرت که دوستامون یکی یکی دارن مامان میشن

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
این از عوارض مامان شدنه.مامان شدی .هورمونات بهم ریخته ...😂😂😂

خداكنه از عوارض اون باشه😭😭😭شايدم با اين اخلاق گندي كه دارم كل كاري كه تا الان كردم رو به هدر دادم😭😭😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره کربوهیدارت رو کم کن صد درصد ! مرجانوآسمان فکرکنم گفته استفاده کرده اینحا داخل سوپرمارکت ها هست ب ...

مرسی گلم  

میرم امروز تهیه میکنم

جات خالی دیشب چه پاستایی زدم بدن 😐 نمیدونستم باید کمتر بخورم

به من فقط گفتن سفیده بخور!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام دوستای خوبم

الان رفتم ازمایش دادم دیگه نتونستم تا فردا دووم بیارم به خدا نمیخوام ناراحتتون کنم اما کسی رو ندارم که دوتا کلمه باهاش حرف بزنم  نمیدونم چرا اینقدر مطمئنم که منفیه. هیچ امیدی ندارم. گفتم من که میدونم منفیه بزار ازمایش بدم لااقل از دست اینهمه دارو و امپول راحت بشم. خیلی محتاج دعاتون هستم. 

سلام دوستای خوبم الان رفتم ازمایش دادم دیگه نتونستم تا فردا دووم بیارم به خدا نمیخوام ناراحتتون کنم ...

نخيرم عزيزم.ايشالله كه مثبته به حق امام رضا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستای خوبم الان رفتم ازمایش دادم دیگه نتونستم تا فردا دووم بیارم به خدا نمیخوام ناراحتتون کنم ...

چرا اينجور ميگي لا اله الا الله فكرتو درست كن با خبر خوش بيا منتظرم رو خودت كار كن دخترم فكرت خرابه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

عزیزم انشاالله مثبته.

توروخدا انقدر ناامید نباش

بی بی چک اصلا قابل اعتماد نیست...برات دعا میکنم حتما اگه قابل باشم،که با یه بتای خوشگل خوشحالمون کنی...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خداكنه از عوارض اون باشه😭😭😭شايدم با اين اخلاق گندي كه دارم كل كاري كه تا الان كردم رو به هدر دادم ...

بارداری چه ربطی به اخلاق داره ..جک میگی.حسابی هورمونات بهم ریخته.😂😂😂😂

عزیزم تو فقط این حالت رو نداری.همه انتقالیا دارن.یه بار خیلی خوشحال میگن همه چیز خوبه.یهو میگن نکنه خبری نیست و....

پس سعی کن شاد باشی .مثبت فکر کنی.شیطون رو شکست بدی...سخته ولی کار نشد نداره....بزن کارتون نگاه کن .حست عوض میشه.منم این مواقع کارتون نگاه میکردم.اروم میشدم..😊😊😊

عزیزم ناراحت نباش بسپر به خود خدا هر چه مصلحتمون باشه همون اتفاق می افته تو تنها نیستی گلم اینجا همه مثل هم هستیم یکی بار اول مثبت میشه یکی چند بار باید این راه رو بره تا مثبت بشه دیر و زود داره امیدوار باش گلم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

آزی جونم انشالله ک بتا مثبت و عالیه اصلا خودتو نگران نکن عزیزم ب منفی فک نکن.خدا ب هر کسی زمانی که باید بده میده پس اگه زمانش فرارسیده باشه حتما حتما آزمایشت مثبت میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان . من  امدم ازمایش بدم .. از تک تکتون التماس دعا دارم .که بتام خوب و تپل و نرمال ب ...

عزیزم ان شاء الله با یه بتای تپل دوباره خانم های گل رو می رقصونی منم دست می زنم برات.

بحق فاطمه زهرا که مثبتی...اونقدر که مطمئن منفی میکنی ذهت رو ...همون طور مثبت کن .هی تکرار کن .من مثبتم .من بتام یه بتای تپله.خیلی تکرار کن.سخته.میدونم. ولی انجام بده.حست کلان عوض میشه

برات صلوات میفرستم ..

منم منتظر جوابم .اینجا دید میدن .بعداز ظهر .ولی من میخ شدم نشستم اینجا😂😂😂😂

بچه ها من دو تا از قرص مدروکسی مونده.زنگ زدم گفتن الان بیا برا سونو.اگه الان برم همین امروز بهم دارو هم میده ولی من میخوام روز دوم پری سونو شم ک ببینم اصلا فولی دارم ک دارو بده بهم.آخه سیکل قبلیم سونو روز دوم نشدم و قبلش سونو کرد و بهم دارو داد بعدش تو سونو روز 8 فقط ی فولی داشتم.بنظرتون روز دوم پری سونو بشم بهتر نیس؟توش مشخصه ک فولی  برا بالغ شدن دارم یا نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بارداری چه ربطی به اخلاق داره ..جک میگی.حسابی هورمونات بهم ریخته.😂😂😂😂 عزیزم تو فقط این حالت رو ...

مرسي عزيزم.چشم😊😊😊

بحق فاطمه زهرا که مثبتی...اونقدر که مطمئن منفی میکنی ذهت رو ...همون طور مثبت کن .هی تکرار کن .من مثب ...

انشالله ک بتات مثبته مامان گل.عزیزم اونجا بمونی استرس میگیری ها برو ی چرخی بزن و برگرد لااقل