2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

وااای خداااا😍😍😍😍😍😍😍چه بتای تپل مپلی هم داااری.خدااایاااا شکرتتتت.خیلی خوشحالم رویا.بخدا انگار خودم مامان شدما.وای خدا😍😍💚تبریک میگم عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها يكى منو نگه داره 

قر تو كمرم فراوونه💃💃💃💃💃

الهام من بازم اومدم وسط بدو بيا كه من شروع كردم💃💃💃💃

دستاى بندرى هم بالا 🙋‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️

خداروشکر انشاءالله بسلامتی دلخوش تا 9 ماه بغلش کنی خدا قسمت ما هم بکنه انشاالله با سلامتی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

وای عزیزممممم چقدر خوشحال و ذوق زده شدم خدایا شکرت 😍🌹تبریک تبریک باشه گلم انشالله صحیح سالم بغل بگیری💕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

عزيزم الهي شكرررررر

خيلي برات خوشحالم 😍

مطمعنم بتاتم ب پررنگي بي بي چكت ميشه 💓😍

ان شاءالله همه چي برااات ب خوبي پيش بره و بارداري راحتي رو سپري كني و سالم و صالح بچه يا بچه هات رو بغل كني 😘😘

ان شاءالله اي لحظه هاي شاد و ب ياد ماندني قسمت تك ب تك منتظرااااا 😍

الهي آميييين💓 

بچه ها يكى منو نگه داره  قر تو كمرم فراوونه💃💃💃💃💃 الهام من بازم اومدم وسط بدو بيا كه من ش ...

یه ذره بشین بچه کار دستمون میدی آخر😐😂وای منم واقعا خوشحال شدم بخدا.ندیده و نشناخته عاشق همتونم😙خدایا این حسو برای تموووم منتظرا،اونایی که انتقال دادن،اونایی که قراره انتقال بدن و خودم آرزو میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام حس خوب داشتن رو برای همتون‌آرزو‌می کنم، من روز ۱۲ انتقال هستم، دیشب بی بی چک زدم منفی بود ولی هنوز امیدوارم آز روز ۴ شنبه ام مثبت باشه، سه تا جنین انتقال دادم، برام دعا کنین دوستان😘😘🌸🌸🙏🙏🌺🌺

بچه ها يكى منو نگه داره  قر تو كمرم فراوونه💃💃💃💃💃 الهام من بازم اومدم وسط بدو بيا كه من ش ...

استغفراالله باز شروع کردی😂😂😂باید به صندلی ببندمت فقط دستتو تکون بدی😂

اون موقع که داشتم از  دکترای صارم،دکتر انتخاب میکردم دیدم تو یه تاپیک بچه های اهواز خیلی تعریفش ...

اره واقعا حیف شد رفت من برا ماه بعدش نوبت داشتم پیشش شش ماه منتظر بودم نوبتم بشه که رفت متاسفانه

هنوزم سوال دارم ایمیل میفرستم با حوصله جوابم رو میده

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم 

منم مطمئن بودم مال شما مثبته

خدارو هزاران بار شکر

ایشالله صحیح و سلامت بغل کنی

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
سلام حس خوب داشتن رو برای همتون‌آرزو‌می کنم، من روز ۱۲ انتقال هستم، دیشب بی بی چک زدم منفی بود ...

سلام عزیز دل.ان شاالله شما هم چهارشنبه با خبر بتای تپلت خوشحالمون میکنی.زود بی بی زدی جانم.مامان بعدی خودتی😙

بسلامتی عزیزم مراقب خودت باش ان شالله به سلامتی بغلش کنی

بتام بوی دوقلویی میاد خخخ ماشالله بالاست 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام حس خوب داشتن رو برای همتون‌آرزو‌می کنم، من روز ۱۲ انتقال هستم، دیشب بی بی چک زدم منفی بود ...

انشالله نفر بعدی شمایی عزیزم خبر مادرشدنت رو بهمون بدی😍

خداروهزار مرتبه شکر 😍😍😍

😢😢 گریه م گرفت

مبارک باشه رویا جان.خیلی برات خوشحال شدم ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚