2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

ای جونم تبریک میگم عزیزم انشاالله بسلامتی و بدون استرس بارداریت رو پشت سر بزاری و نی نیت رو تو بغل بگیری واسه همه دعا کن تو این حال خوبت واسه جنین منم دعا کن خدا هوامون رو داشته باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
منم گفتم ۸ هفته تمام میشه ولی دکتر از روز اول پریودم حساب کرد گفت ۷هفته و ۴ روز تازه از سونو هم نگفت

عیبی نداره.....

سخت نگیر....

دکترا خیلیاشون همون اول پری رو حساب میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اندازه یکی ۲۶*۱۰ ۲۹*۱۴ برای من قبلش ۲۹.وقل دیگه ۲۱ بود الان یکم بزرگ شده من فکرکردم کلا حذف شده د ...

سلام ببخشید شما علاوه بر خونریزی لخته سیاه هم ازتون دفع شد منم مشکل شمارو دارم وقتی خونریزی کردم سریع رفتم پیش یه دکتر دیگه ازم لخته هم میومد اول سونو کردن گفتن هماتومه ۱۰*۲۶ میلیمتری داری بهم آمپول هیدروکسی پروژسترون زد وگفت روزی دوتا شیاف و آمپول هفته ای یه دونه.درصورتی که من روزی سه تا شیاف داشتم خونریزی کم شد اما چهارشنبه بازم یه لخته کوچیک سباه دفع شد.الانم فقط لک کمرنگ دارم دیروز باید آمپول میزدم نزدم امروز میخام برم پیش دکتر خودم میگم شاید آمپول هیدروکسی پروژ سترون ضرر داشته باشه.همش نگرانم اصلا هم حالت تهوع ندارم خدا خودت کمک کن .....

دوست جونيا من يزد اومدم براي اي وي اف.جمعه كه انتقال دادم تصميم دارم بمونم تا يك هفته.راستش از يزد ت ...

به نظرم با احتیاط با ماشین برین....

هواپیما معطلیش کمتر از سه ساعت نیست....

کلی وقت انتظار و این چیزا داره....اگه طولانیتر بود راهت با ماشین هواپبما به صلاح بود ولی برا سه ساعت و خورده ای نمیارزه معطلی و ریسک و سختی هواپیما رو به جون بخری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساعت ۶ جواب میدن تا حالا تو زندگیم دو تا از آرزوهای محال منو امام رضا برآورده کرده.  کاش با ا ...

عزیزم واست ایت الکرسی خوندم انشاالله اقا امام رضا ضامنت میشه پیش خدا  شک نکن خدا هوات رو داره 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سونوی بعد از روز سه پریود کی میشه؟

برا پانکچر اگه منظورته حدودا ۶-۷-۸ سیکل بسته به شرایطت.....

بچه ها کلا چه روزایی سونو داریم معمولاا؟

خوب عزیرم اولی که روز اول تا سوم پریودیه.....

بعدیم بسته به شرایط حدودای ۶-۷-۸ سیکل، از اون به بعد معمولا یه روز در میون یا دو روز در میون....

تا وقتی بدنت آمادگیشو داشته باشه سونوها ادامه دارن تا تخمکات حدودا ۱۷-۱۸ برسن بعد زمان پانکچر تعیین میشه.....

عزیزم آمپول چسب جنین چیه؟ به همه میزنن؟ 

عزیزم بعضیا میگن جی سی اس اف، بعضیام هاش سی جی بعد انتقالو میگن چسب جنین.....

عزیزم خوب همه ندارن معمولا بعد چند منفی تجویز میشه....

سلام . من روز 13انتقالم امروز عصری .باز دردهای خیلی شدید پریودی گرفتم . رفتم باز لک دیدم این بار ...

عزیزم نگران نباش ایشالله خیره....

عزیزم شیرینی نخوری بهتره حالا کمی خوردی ایراد نداره ولی سعی کن این نه ماه یه کم بیشتر مواظب شکمت باشی.....

آخی چقدر دقیق حساب میکنی، من ماه دیگه میرم تو سیکل ایشالا، همش میگم خدایا اینا که دو یا سه بار انتقا ...

ایشالله همون بار اول مامانی....