2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها چقدر بعد از انتقال از جاتون پا شديد؟من امروز بعد از چهار روز پاشدم.رفتم بيرون يكم پياده روي ك ...

نه بابا. فقط پله نرو ترجیحا . ولی راه رفتن که ما از همون اول رفتیم.نگران نباش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اين بار به هيچ وجه استراحت مطلق نبودم بى خيال تر از دو بار قبل بودم خدا شاهده يه ذره هم استرس نداشت ...

چه عالی خیالم راحت شد منم اینبار دیگه زیادی حساس نشدم دفعه ی قبل حتی از ترس هفته ایی یکبار حموم میرفتم آهسته راه میرفتم غذای کم ادویه میخوردم خلاصه خییلی رعایت میکردم اما ایندفعه سعی کردم بهش فک نکنم.بارداری خوبی رو تجربه کنی عزیزم راحت و بی دردسر ودغدغه😘😘😘😘😘

خدایا شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وارد سیکل شدم..خسته شدم دیگه ...هر روز بدتر از دیروز...از 30 70 شد...رژیمم رعایت کردیم اناجون..جنتی ...

به سلامتی عزیزم

منم میخاستم بگم دیروز که وارد سیکل شو.بعد گفتم بزار خودت تصمیم بگیری..کار خوبی کردی که شروع کردی.انتظار خیلی سخته.انشاالله نی نی های خوشگلت به  همین زودی میان تو دلت لونه میکنن 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اندازه یکی ۲۶*۱۰ ۲۹*۱۴ برای من قبلش ۲۹.وقل دیگه ۲۱ بود الان یکم بزرگ شده من فکرکردم کلا حذف شده د ...

خونریزی و لک نداری دیگه ؟ 

چرا حذف کرده بودی؟ به من گفت تا هفته ۱۲ بزن.

عددها که دقیق نیست ، به میلیمتره.

احتمالا همونجور مونده.

ولی چرا تموم نمیشه عجیبه.

وا به اون چه؟ پولسو بگیره. مگه دکترت برات توی دفترچه ننوشته بود ، برای من هم روز ۱۴ هم ۱۶ توی دفتر ...

نه دیگه... قبلا مثل اینکه آزمایش رو‌ مینوشتن اما جدیدا بعد انتقال دیگه تو دفترچه آزمایش نمینویسن.... میگن برین دکتر دیگه ای براتون بنویسه. کلینیک نوین خودشو خیلی خر کرده😡

دکتری هم که برام آزمایش رو نوشته بود قید نکرده بود تیتر... فقط نوشته بود بتا

جدي؟من راستش دو سه تا پله رو اصلا حواسم نبود همينجوري معمولي مث هميشه رفتم پايين.ازون موقع دارم از ا ...

وا نه.

به مثبت و منفی ای ربط نداره.

اما مثلا من هماتوم دارم ، میگم شاید رعایت میکردم بیشتر ، هماتومم نمیداشت.

البته رعایت در حد معقول.

خانمی یعنی آخرین سونو13پری بودبه من14پریودشدم یعنی9پریودم سونومیشم یعنی بازم میگه برو13هم بیابرای سو ...

نه عزیزم بستگی به شرایط رحم داره ، شاید همین اخرین سونو باشه قبل انتقال

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ملودی بیبی نزن  منم الان روز دهم انتقالم پنج شنبه که روز وارد روز سیزده میشم میخوام یراست برم آ ...

صبح میخواستم بزارم آحه مدام به خودم منکه میدونم بازم منفیه دیگه چرا انتظاربکشم.ولی تصمیم گرفتم این چن روزم دندون روجیگربزارم ببینم چی میشه😟

خدایا شکرت 
ساعت ۶ جواب میدن تا حالا تو زندگیم دو تا از آرزوهای محال منو امام رضا برآورده کرده.  کاش با ا ...

الهی که بحق امام رضا ارزوت براورده میشه شک نکن

ملودی بیبی نزن  منم الان روز دهم انتقالم پنج شنبه که روز وارد روز سیزده میشم میخوام یراست برم آ ...

ولی من میخوام حتما بزنم ، اینطوری جواب هر چی باشه امادگیشو دارم ، واقعا تحمل ندارم یکدفعه جواب مثبت یا زبونم لال منفی بگیرم

هم به من هم به همسرم روزی دوتا داد.گفت تا روز عمل بخورید که عفونت نداشته باشید.اسپرینم داد گفت غلظت ...

چه خوب عزیزم کارش درررسته، بیا هی از دکترمون بهم دیگه انرژی مثبت بدیممم😂😂😄😄

ممنونم لطف کردی خانمی برام خیلی دعاکن

ان شاالله که هر چی خیر برات پیش بیاد عزیزم ، همه داریم این راهو میریم و همه تلاشمونو کردیم دیگه همه چیو بسپار دست خدا ، توکل بخدا کن و با ارامش مسیرو ادامه بده ، استرس هیج فایده ای نداره ، نذر صلوات بردار و با روحیه عالی برو جلو