2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

بچه ها چقدر بعد از انتقال از جاتون پا شديد؟من امروز بعد از چهار روز پاشدم.رفتم بيرون يكم پياده روي كردم و چندتا پله هم بالا پايين رفتم البته اروم.اشكال نداره؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویا جون چقدر استرس داری گلم..البته حقم داری... برات دعا میکنم اگه قابل باشم... کاش میگفتی اورژانس ...

ممنون عزیزم برام حتما دعا کن

خانمه صبح تو آزمایشگاه زیر بار نمیرفت برام تیتر انجام بده. هی میگفتم تیتر میخوام میگه نه لازم نیست. میگم دکتر من گفته تو چرا اصرار داری نه... کلی باهاش کل کل میکردم.... اگه میگفتم اورژانسی که قورتم میداد. خودشونو خیلی با کلاس میدونن وقتی بیمار یه چیزی میخواد الا و بلا از قانون آزمایشگاهشون پایین نمیان

سلام دوستان حالتون چطوره😚

ی سوال!میگم کسایی ک ای وی اف کردید و منفی شده پریود بعدیتون چقد طول کشید؟همون سر موعدتون شدید یا جلو عقب شد؟،

منظدرم بعد ای وی اف نیستا ماه بعدیش

سلام دوستان حالتون چطوره😚 ی سوال!میگم کسایی ک ای وی اف کردید و منفی شده پریود بعدیتون چقد طول کشید ...

عزيزم من هايپر شدم البته.پريود اولم يازده روز بعد از تخمك كشي و بعدي ٣٥ روز بعد بود.در حالي كه من سيكلام هميشه ٢٦-٧ روزه بود.

هاناجون میشه این سوالمو جواب بدی؟اینبارچه کارهایی انجام دادی که به نظرت خودت تو مثبت شدن جواب تاثیر ...

اين بار به هيچ وجه استراحت مطلق نبودم بى خيال تر از دو بار قبل بودم

خدا شاهده يه ذره هم استرس نداشتم روز نهم هم بى بى زدم به خودم گفتم اگه منفى شد مهم نباشه برات و به خودم قول دادم كه ناراحت نشم

دقيقا مثل ماههاى قبل ١ هفته قبل پريود دردهاشو داشتم و مخصوصا گريه كردم گر گرفتگى هم داشتم باور كن تنها دليلم اين بار بى خياليم بود و شياف پروژسترون 

چون انتقال قبلى نداشتم

سارا شما هم ابن سینا میری

نه عزیزم

من صارم میرم

نتونستم همسرمو قانع کنم بریم ابن سینا.همون بیمارستان صارم کارمو ادامه دادم.ولی خیلی دوس داشتم برم ابن سینا.هرچند کارهمه شونم شنیدم یکیه..فقط خدا باید بخاد.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها چقدر بعد از انتقال از جاتون پا شديد؟من امروز بعد از چهار روز پاشدم.رفتم بيرون يكم پياده روي ك ...

من از روز اول پا شدم و از روز سه بيرون مى رفتم و كار مى كردم و خريد و آشپزى

ممنون عزیزم برام حتما دعا کن خانمه صبح تو آزمایشگاه زیر بار نمیرفت برام تیتر انجام بده. هی میگفتم ت ...

وا به اون چه؟ پولسو بگیره.

مگه دکترت برات توی دفترچه ننوشته بود ،

برای من هم روز ۱۴ هم ۱۶ توی دفترچه نوشته بود.

همون رو دادم آزمایشگاه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزيزم من هايپر شدم البته.پريود اولم يازده روز بعد از تخمك كشي و بعدي ٣٥ روز بعد بود.در حالي كه من سي ...

مرسی عزیزم

بجای اینکه جلو بیوفته با این همه دارویی ک مصرف کردیم عقبم میوفته😏

من از روز اول پا شدم و از روز سه بيرون مى رفتم و كار مى كردم و خريد و آشپزى

جدي؟من راستش دو سه تا پله رو اصلا حواسم نبود همينجوري معمولي مث هميشه رفتم پايين.ازون موقع دارم از استرس ميميرم.ميگم نكنه كلش تموم شد رفت😔😔😔😔

ممنون عزیزم برام حتما دعا کن خانمه صبح تو آزمایشگاه زیر بار نمیرفت برام تیتر انجام بده. هی میگفتم ت ...

عجب!!

انشاالله مثبته..برات صلوات میفرستم..

خدایا تو رو به این بارون قشنگ پاییزی قسم ،با مثبت شدن جواب ازمایش رویا جان شادیمونو کامل کن امروز... الهی امین.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم بجای اینکه جلو بیوفته با این همه دارویی ک مصرف کردیم عقبم میوفته😏

هرمونا بهم ريخته ديگه عزيزم.بايد يكم زمان بدي به بدنت😘