2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
منم اومدم وسط 💃💃خانمها وسط رو خالى نذارين  قر قر همه قر بدين كه از اين به بعد همش جشن بى بى ...

خواهر من اهسته تر من به جات  قر میدم 😂فقط دست بزن خو 😆قرش با من 💃😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدا انقدر گفتی نه نه شدی .. اخرش نه نمون کردیا ....خخخخح😂😂😉😂😉 انشاالله ننگی تک تک منتظرا ...

تا همه رو ننه نکنم ول کن نیستم   

بچه ها من دو روزه که داروهامو شروع کردم..دقیقا از همون روز اشتهام صفر شده.اصلا میل به هیچی ندارم..فق ...

منم همینطور شدم معده ام انگار ضعیف شده گوشت که اصلا نمیتونم بخورم انگار یه تیکه سنگو میخورم  😒 حالا حالت تهوع هم دارم چه شود اخر 😫

خواهر من اهسته تر من به جات  قر میدم 😂فقط دست بزن خو 😆قرش با من 💃😂

اصلا راه نداره الهام حرف قر باشه و من يه جا بشينم 

مثل ارسطو تو فيلم پايتخت نمى دونم ديدى يا نه

وسط وسطم 😂😂😂😂دستاى بندرى هم بالاست🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️

دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

عزیزم چ خبر خوبی ، باورت میشه تنها دلخوشی من شده این تاپیک که بیام پیامهای مثبت شدن دوستان رو بخونم، بخدا تا این پیامها رو میبینم تا چندساعت شار ژ میشم😍😍 خدایا شکرت خدایا کمک بقیه منتظرها هم کن ، تبریکات فراوووون😘😘😘😘😘😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره بخدا انقدر گفتی نه نه شدی .. اخرش نه نمون کردیا ....خخخخح😂😂😉😂😉 انشاالله ننگی تک تک منتظرا ...

باشه چشم عزيزدلم🙏🏼🌸والا مطمين بودم مثبتى الهى كه اين حس خوب نصيب تك تك دوستامون🙏🏼🌸💕

منم همینطور شدم معده ام انگار ضعیف شده گوشت که اصلا نمیتونم بخورم انگار یه تیکه سنگو میخورم &nb ...

منم حالت تهوع گرفتم...خدا به خیر بگذرونه واسه مون..ابلیمو ضرر داره واسه مون به نظرت عزیزم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اصلا راه نداره الهام حرف قر باشه و من يه جا بشينم  مثل ارسطو تو فيلم پايتخت نمى دونم ديدى يا ن ...

خو حرکتای لاکپشتی برو اهسته😂😂😂عاااققا یکی منو نجات بده هانا برای من قر قری شده 😂

منم حالت تهوع گرفتم...خدا به خیر بگذرونه واسه مون..ابلیمو ضرر داره واسه مون به نظرت عزیزم؟

ضررش رو نمیدونم عزیزم ولی حالمو بهتر میکنه میخورم مخصوصا ماست خیلی کمک میکنه کم چرب استفاده میکنم

غذا سعی کن بخوری حالا یه تیکه لیمو به نظر من ایرادی نداره ولی با معده خالی نه ترش میکنی 

عزیزم خوب هر چه قدر دیرتر بری مجبوری بیشتر تو حموم بمونی پس فاصله کمتر باشه دوش پنج دقیقه ای میتونی ...

ممنونم اناجانم ، چشم زودتر میرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ضررش رو نمیدونم عزیزم ولی حالمو بهتر میکنه میخورم مخصوصا ماست خیلی کمک میکنه کم چرب استفاده میکنم

چه جالب..منم این دوتا رو دوست دارم بخورم فقط ..دیگه از هیچی بهتره دیگه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چه جالب..منم این دوتا رو دوست دارم بخورم فقط ..دیگه از هیچی بهتره دیگه...

اره از هیچی بهتره من دیشب نون ماست خوردم غذاهای دیگه رو هیچی نگو 🤦‍♀️