2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چون شاید طبیعی گذاشتی باردار نشدی، و این حرف رو به دکترت بگو که یه دوره برات کلومیفن می‌نوشت 

چرا اتفاقا باردار میشم اما نگه نمیدارم

به خودشون گفته بودم ولی شلوغ پلوغه 

باشه ممنون باز میگم بهشون

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چون شاید طبیعی گذاشتی باردار نشدی، و این حرف رو به دکترت بگو که یه دوره برات کلومیفن می‌نوشت 

ولی فک کنم بیخود میخوان این کارو بکنن تا تجربه شون و آمار موفقیت ای وی افشون بالا بره😉

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا    انا جون قرص پردنيزولون تپش قلب مياره يا اسپرين؟

٢/٣ روزه بدجور تپش دارم انگار قلبم تو سينه و گلومه نفسمم تنگ شده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
یاحسین چقدر انتظار داره این راه آخه،خودت بهمون صبر بده

من ۲۴ مهر آز اولم بود.۲۶ مهر دومی.

۷آبان رفتم سونو ، هم قلب بود و هم ساک.

البته قبلش یک بار رفتم دکتر که این سونو رو نوشته و آزهای اولیه ی بارداری روووو

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ولی فک کنم بیخود میخوان این کارو بکنن تا تجربه شون و آمار موفقیت ای وی افشون بالا بره😉

من هر دو باری که رفتم مرکز ناباروری بدون تعلل نوشتن میکرو باید بکنم بد اینکه من یک بچه دارم کا طبیعی باردار شدم.

اونجا دوستی رو پیدا کردم شوهرش مشکلش مشابهت داشت به مشکل ما از نظر مدل البته ، اعدادشو نمیدونم.

بعد آی یو آی کرده بود.نشدا بود گفته بودن آی وی اف.

که توی سیکل که قرار گرفت در نهایت گلتن شوهرت اسپرمش صفره و نمیشه اصلا، 

در عجب بودم چرا بو این اوضاع مثلا به اون ، اونم از اول نگفته بودن میکرو.

نمیدونم.حتما دکترا از روی نمونه ها یه حدس هایی میزنن.

دوستان یه پیشنهاد .. برید تو کانال امیر شریفی .کانال قانون جذب و این جور چیزاس..خیلی حس خوبی پیدا م ...

اینجوری پس اولین جایی که نباید بریم تو بحرش همین نی نی سایته.خخخخخ

من هر دو باری که رفتم مرکز ناباروری بدون تعلل نوشتن میکرو باید بکنم بد اینکه من یک بچه دارم کا طبیعی ...

این کاشت‌ها هبچ سرانجامی ندارن

فقط جیب دکترای پول پرست رو پر میکنید

پولی که میریزید تو شکم این دکترای تیغ زن

برید عیش ونوش دنیا رو بکنید  استرس دور میشه حامله میشید

بهترین تغذیه بکنید

بدید چهارتا یتیم براتون دعا کنن بخدا  دعاشون بگیره

سلام دوستان...من فردا بعد از شش سال میخوام دوباره برم رویان برای انتقال جنین فریزم...بهم گفتن دوروز بعد پریدیت بیا برای سونوی واژینال...ازم دوباره ازمایش میگیرن؟شوهرمم باید باشه؟؟یا فقط سونر انجام میدن؟لطفا اگه میدونید کمکم کنید ...اولین بارداریمه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بنظرتون بعده شش سال احتمال اینکه هنوز جنینها کیفیت خودشون داشته باشن هست؟؟؟امکان داره نتیجه بگیرم؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام عزيزم . بله گرفتم مشکلی نیست خداروشکر . ولی دو هفته بعد سونو انومالي تکرار کنم . امیدوارم همه چ ...

خداروشکر انشالله که همه چی خوب پیش میره و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل میکنی 🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
من سوپ اناده ازبیرون میگیرم توش هویج داره به نظرتون بده

عزیزم هویج تو غذا موردی نداره.....

آب هویج توصیه نمیشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه چندروزه خوردم به نظرت باعث میشه ...

عزیزم حالا چند بار ایراد نداره اما کلا بهتره تازه تازه درست کنی خودت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون  عزیزم من وقتی دراز کشیدم و میخوام رو پهلو بخوابم از زیر دلم تا واژن خیلی تیر میک ...

عزیزم اون تیرکشیدنا طبیعین....

انتقالت فرش بود درسته؟

بابت کار کردنم نگران نباش....

منم کاراهامو غیر چند روز اول تقریبا خودم انجام میدادم.....

کار سبک ایراد نداره...

هم سرت گرم میشه هم تحرک داری.....

ایشالله دیگه چیزی به جشن مامان شدنت نمونده.... 

من نه گفتم عارفی بده  نه گفتم طرازی خوبه  طرازی رو هم که من نزاییدم روش حساس باشم  ...

نگران نباش.....

اتفاقا این دفعه خوبیش اینه مجبوری به وروجکتم برسی فرصت فکر و خیال نمیکنی....

سختم نگیر من بارداری دومم روزی چند بار مجبور بودم دخترمو بغل کنم به قول خانوم دکتر وزنه برداری میکردم.....

خدا بخواد نشد نداره....

بچه ها چرااااااا ازمایش اسپرمش بدتر شد دی اف ای شده 70 من چکار کنمممم

عزیزم عیبی نداره.....

یه مدت دارو میگیره.....

رژیمشم رعایت میکنه....

خنکیم رعایت میکنه و بهتر میشه.....

دوستان میگفتن تو این شرایط اگه نمونه رو مستقیم از ب ی ض ه بگیرن شرایط اسپرم بهتر میشه.....

با دکتر مشورت کن شاید جواب بده.....