2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بجه ها اناجون کمکم کنید

دی اف ای شوهرم پس از خوردن یک ماه پودر اندروفرتی بدتر شده .

الان جنتی بودیم برامون نامه ی میکرو داد

گفت اگه تا دو سه ماهه دیگه میخواهی میکرو کنی باید بیوپسی کنیم....اگرم طاقت داری چن ماه صبر کن تا با دارو شاید بیاد پایین شایدم نیاد پایین.

مندنمیدونم چکار کنم.

فردا هم نوبت دکتر گرفتم ..برم تو سیکل ..ولی یه حس و حالیم

کمکم کنیدددددد

مرسي عزيزم از كمكت.من مادر رفتم با دكتر كريم زاده.ايشالله هممون نتيجه بگيريم😘😘😘

فداتشم.منم مادرم.با دکتر افلاطونیان.من باید آذر بیام ان شاالله اگه همه چی خوب پیش بره پانکچر و بعدم انتقااال.امیدوارم هممون مامان شیم به زودی.به هرحال برای احتیاط هم شده چند روزی استراحت کن همونجا

بعدش اروم ارووم با ماشین برگرد

منم همینکارو میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سعی میکنم ولی گاهی مواقع واقعا دیگه هرچقدر زور میزنم فکرمو مشغول کنم نمیشه،هی دوست دارم به این ...

خب خیلیا اصلا علائم نداشتن.درواقع نباید رفت سراغ علائم چون خیلی زوده برا این حرفا.هر علائمی هم میبینیم تاثیر داروهاست...عزیزم چاره ای جز مثبت فکرکردن نداریم.چرا الکی با فکرای منفی حال‌خودمونو خراب کنیم؟تاثیر فکر و انرژی مثبت چندین برااابره

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی.تا ذهنت رفت سمت چیزای منفی‌زود حواستو پرت کن 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بعد از یه هفته؟ در هر حال با ماشین ۳ساعت و نیم رو برو.ولی یواش برین.دست انداز ها رو مراقبت کنین. ص ...

اره.برنامه ام اين بود دو هفته بمونم ولي اينجا سخته.نه ميشه غذا درست كني نه كاري كني.گفتم يك هفته بمونم بعد اروم اروم برم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فداتشم.منم مادرم.با دکتر افلاطونیان.من باید آذر بیام ان شاالله اگه همه چی خوب پیش بره پانکچر و بعدم ...

ايشالله هممون شاد بشيمممم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ثمین  جون کی انتقال داری؟هیستروسکوپی انجام دادی؟

من فردا عمل هیسترو دارم پریود بعدش میرم توی سیکل انتقال

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بارانا جان بسلامتی انشالله  شنبه سونو شدم و دقیقا شرایط شما رو داشتم اما دکتر راضی بود من هم ...

شما قبل پانکچر دیگه سونو نمیشی ؟ من فردا دوباره سونو دارم 

ان شاءالله برا شما همه چی عالی پیش بره 🌸🌸

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

من فردا عمل هیسترو دارم پریود بعدش میرم توی سیکل انتقال

عزیزم انشالله بسلامتی عمل موفقی داشته باشی و مشکلی نباشه و با انرژی بری تو سیکل

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره.برنامه ام اين بود دو هفته بمونم ولي اينجا سخته.نه ميشه غذا درست كني نه كاري كني.گفتم يك هفته بمو ...

اره اه کسی باهات نباشه سخته‌.من مامانمم میاد باهام.یکم راحتترم از این نظر

ان شاالله مثبتی عزیزم