2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بجه ها اناجون کمکم کنید

دی اف ای شوهرم پس از خوردن یک ماه پودر اندروفرتی بدتر شده .

الان جنتی بودیم برامون نامه ی میکرو داد

گفت اگه تا دو سه ماهه دیگه میخواهی میکرو کنی باید بیوپسی کنیم....اگرم طاقت داری چن ماه صبر کن تا با دارو شاید بیاد پایین شایدم نیاد پایین.

مندنمیدونم چکار کنم.

فردا هم نوبت دکتر گرفتم ..برم تو سیکل ..ولی یه حس و حالیم

کمکم کنیدددددد

ايشالا كه خيره كي بايد ازمايش بدي؟ زودتر از نگراني دربياي

ممنون گلم ..

سه شنبه ..خواستم زودتر برم .ولی دکترای اینجا شهرستان  میگن چرا زودتر اومدی...

تو رو خدا واسم دعا کنید ..😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال توام!!!😁😁😫🤨

به من میگه انقد دکتر میری تا یه چیزی از توش در بیاری

هرچی دویدم اخرش رسیدم سر جای اولم

همش گره بود تو کارم

به حرفش اعتقاد پیدا کردم

فهمیدم الان موقع بچه دار شدن من نیست و تا خدا نده هیچ کاری نمیتونم بکنم

این شد که بیخیال شدم

الان برای خودم برنامه ریختم به خودم میرسم کتاب میخونم

قرص خوردم منتظرم پری بیاد و برم ادامه کار آز مایش شوهرم و ای وی اف و ...

دیگه به عقب و جلوی پری فک نمیکنم

حرکت تخمدان

ترشحات و ... برام مهم نیستن

خیلی عادی ام

تصمیم گرفتم از زندگی لذت ببرم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فردا میری ازمایش دیگه و خلاص ،ایول

این همه انتظار به کنار روز ازمایش خودش یه روزیی ها ...

ادم تا ایست قلبی میره ...

سه شنبه میرم ..به امید خدا و دعای شما دوستان که از ته دل واسم دعا میکنید.

این چهارمین انتقالمه ...چشمم فقط به  رحمت خداست ..

دعا کن برام .خواهر ...😘😘

بچه ها برنامه انتقالتون رو توی قمر در عقرب نذارید

یا حداقل قبلش صدقه بدید همیشه

خیلی تاثیر منفی داره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
این همه انتظار به کنار روز ازمایش خودش یه روزیی ها ... ادم تا ایست قلبی میره ... سه شنبه میرم ..به ...

ايشالله عزيزم برات بهترين ها رقم بخوره🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بجه ها اناجون کمکم کنید دی اف ای شوهرم پس از خوردن یک ماه پودر اندروفرتی بدتر شده . الان جنتی بودی ...

چند ماه منظورشه دقيقا چه قدر بود؟؟؟و چه قدر برات زمان مهمه؟

مى تونى صبورى كنى؟؟مى تونى تو اين مدت آرامش داشته باشى؟

ببين عزيزم من ٢ سال و نيم پيش فهميدم كه نمى شه طبيعى باردار شم اگه ايران بودم بهم مى گفتن همسرت عمل واريكوسل هم نكنه و بايد ميكرو كنى و مطمينا اين همه سال لازم نبود صبر كنم اما اينجا بايد صبر مى كردم اول همسرم جراحى مى شد بعد ٦ ماه ديگه بازم صبر تا ببينن آيا جراحى جواب داده و مى تونيم طبيعى باردار بشم يا نه؟

خلاصه يه عالمه اما و اگر كه تا رسيدم به سيكل ميكرو

اونم با سختى،وقتى از اينا اوكى گرفتم كه مى تونم سيكلمو شروع كنم اتفاقى برام پيش اومد كه منو داغون كرد اصلا و ابدا ديگه نخواستم سيكلمو شروع كنم منى كه داشتم براى شروعش ديوونه مى شدم باور كن ٦ ماه عقبش انداختم و اصلا هم الان ناراحت نيستم  

حرف من اينه رويا بهت

اگه زمان برات مهمه از دستش نده و مخصوصا اگه آرامش نداشته باشى كارى رو كه بايد انجام داد همون بهتر كه زودتر انجام بشه چون هيچ كى از فردا و فرداها خبر نداره

اما اگه صبورى اگه آرامشتو از دست نمى دى صبر كن كماكان كه من با تمام عجله اى كه داشتم ٦ ماه صبر كردم

بجه ها اناجون کمکم کنید دی اف ای شوهرم پس از خوردن یک ماه پودر اندروفرتی بدتر شده . الان جنتی بودی ...

عزیزم نگران نباش خیلی ها با دارو دی اف همسرشون اومده پایین ..

من دقیق نمیدونم .آنا جون بهتر میدونن ..

ولی تو رو خدا استرسس نداشته باش ..ارامش داشته باش و  با توکل بخدا پیش ببر کاراتو ..

بچه ها برنامه انتقالتون رو توی قمر در عقرب نذارید یا حداقل قبلش صدقه بدید همیشه خیلی تاثیر منفی دا ...

ما مجبور بودیم😂 دست ما نیست که

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم من دکا داشتم فک.کنم برا کسای ک ریسک هایپری دارن ب جای hcgدکا میدن واس آزادسازی

ممنون  گلم فردا وقت دارم ببینم چی میگن گفتن همراهم باشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستان ببخشید شرمنده یه سوال دارم ، بعد انتقال تخمک ازاد میشه؟ اصلا نمیدونم سیکل چطوریه😁 ترشحات بعد از انتقال بخاطر چیه ؟ من الان روز ۲۱ پریودیم و ۴ روز انتقال دادم ، شرمنده بابت این سوال

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘