2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
والا سر خود من توصیه نمیکنم.... چون نمیدونم برات خوبه یا نه.... مثلا به من نمیساخت....

من قبلا هر از چند گاهی میخوردم چون میدونستم خونم غلیظه ولی خیلی تعجب کردم به من این قرصو ندادن ، حتی قبل انتقالمم هر چند روز یکی میخوردم ، الان نمیدونم واقعا بخورم یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خوبیه؟ 

والله دکتر باید به دل بشینه و بهش اعتماد داشته باشی 

من ال یس رفتم 

اقا حسینی رقتم 

عارفی رقتم 

طرازی رفتم 

ال یس هم خیلی عالی و ارامش بخش بود فقط ایرادش شلوغی بیش از حدش بود 

من با طرازی ادامه دادم و بازم میخوام ادامه بدم 

خیلی دکتر با حوصله و با شرفیه 

دستش سبکه خیلی 

انشالله که شما هم مثبت میشی اگه اذیت میشی با دکترت تماس بگیر راهنماییت کنه برای سردرد چای ...

مربی جان  هنوز هم پردنیزولون می خورید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها یکی از فامیلامون بهم گفت هر حاجتی دارین جمعه نماز امام حسن و بخونیدامام حسنو پیش خدا واسطه قر ...

همین جمعه که داره میاد؟یاهرجمعه ای میشه خوند؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه هایی که تازه انتقال دادید برای لانه گزینی سوره حجرات و سوره حشر رو با هنذفری گوش بدید خودتون هم ...

اعمال ماه اول بارداری رو هم انجام بدید فکرکنم هر۵شنبه وجمعه یس وصافات باید خونده بشه البته می دونم می دونید محض یاد آوری گفتم

مامانای اینده ای با عارفی وارد سیکل میشین  در اینکه دکتر عارفی دکتر با سواد و حاذق و خوبیه ...

وااای چقدر به آدم استرس میدید من که همینطوری تو این که دکترم کی باشه وسواس داشتم با خوندن این چیزا بدتر شدم البته میدونم شما نیتت خیره و میخوای این اتفاق برا کسی نیوفته 

به نظرم دکترا وقتی سرشون شلوغ میشه ی گندی میزنن امیدوارم این دکتر طرازی گندش در نیاد خدا خودش پشت و پناه هممون باشه تو این مسیر و آدمای خوبشو جلو راهمون بزاره

خدا جونم شکرت...
سلام٬٬خانومای گل توروخدا واسم دعا کنید اینماه مشکلم حل بشه برم واسه انتقال ٬٬٬بخدا همتونو دعااا میکن ...

عزیزم ما اسم هر کی رو که توی تاپیک می بینیم نگفته براش دعا می کنیم .

من خودم پست هر کس رو که می خونم براش صلوات می فرستم یا آیه الکرسی یا حدیث کسا می خونم واز ته قلبم دعاش می کنم چون همه رو درک می کنم واز ته قلبم به این ایمان دارم که دعا از ته دل درحق دیگران خیییلی مستجاب میشه ان شاالله که همگی حاجت روابشیم.

عزیزم ما اسم هر کی رو که توی تاپیک می بینیم نگفته براش دعا می کنیم . من خودم پست هر کس رو که می خون ...

مرسی عزیزم انشالله که به انتظاراتمون پایان بده با دادن یه نی نی سالم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
واقعا😍دیروز طبق آی وی اف گفتن ۱۲ هفته و ۲ روز اما سن جنین بر اساس اندازه ها ۱۱ هفته و ۵ روز بو ...

عزیزم مبارکه جوجه ات😍

ممنون که عکسش رو گذاشتی ،حال وهوامون رو عوض کردی  ،ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت رو بغل بگیری🤗

من ۱۳ مهر انتقال داشتم جنینم هم بلاستوسیست بوده الان سن جنینم چقدره؟؟؟

دکتر دیروز گفت ۷ هفته و ۴ روز ولی خودم حس میکنم بیشتر میشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من ۱۳ مهر انتقال داشتم جنینم هم بلاستوسیست بوده الان سن جنینم چقدره؟؟؟ دکتر دیروز گفت ۷ هفته و ۴ رو ...

منم دو هفته پیش که رفتم گفت ۶هفته و ۱ روز .در حالیکه من ۵ روز بیشتر حساب میکردم.بخاطر بلاست بودن.

شما چقدر فرقشون بود؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار