2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
باشه هانا جونم.مرسی .حرفات ارومم کرد...خودمم باورم نمیشد که اینطور شم..میترسیدم زنگ بزنم بهش گریه م ...

مى فهممت عزيزم هممون اين روزاى سخت رو داشتيم اما باور كن روزهاى سخت موندگار نيستن

از ته قلبم از همون موقعى كه مثبت شدم براى تك تك منتظرها هر لحظه از خدا اين حس رو خواستم و مى خوام🙏🏼💕🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماانتقال تون شهریور بود؟ چون تیکرتون تقریبا با من نزدیکه...من شهریور بودم جنسیت رو بهتون گفتن؟

بله من ۱۳ شهریور انتقال داشتم

جنسیت رو گفتن به احتمال زیاد پسره اما هنوز با قطعیت نمیشه گفت

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

اینو برای خودم و همه کساییکه فک میکنن حسودن و حسادت میکنن مینویسم.ما حسود نیستیم حسود اونیه که همه چیزو فقط برا خودش میخواد حسود اونیه که میگه خدایا اینو از فلان کس بگیر و به من بده حسود اونیه که میگه خدایا چون اینو به من ندادی به بقیه هم نده. حس ما حسادت نیس بهش میگن غبطه.غبطه به حال کسایی که بچه دارن. غبطه یعنی خدایا همینجور که واسه دیگران خواستی برا منم بخواه.خدایا به من و همه کساییکه ندارن بده.خدایا منم دوس دارم مثل بقیه این چیزو داشته باشم.اگه ما حسودیم چرا به چیزای دیگه حسادت نمیکنیم مثلا خونه و ماشین و پول و کار و ....کسیکه بچه نداره و دلش بچه میخواد که حسود نیس،فقط منتظره،منتظره خدا به اونم نظری کنه و جواب اینهمه وقت انتظارشو بده.منم حس همه شما رو درک میکنم با تمام وجودم، حستونو زمانی درک کردم که خواهرام بچه های دومشونو بغل کردن حستونو وقتی فهمیدم ک خواهر شوهرم بچه سومشو بغل کرد وقتی با تمام وجود حسش کردم ک جاریم بچه دوم و بعدش سومشو دنیا آورد و من فقط تونستم به حال خودم و شوهرم گریه کنم و جای اینکه شوهرمو دلداری بدم سر بچه آوردن هر کدوم از فامیل یک هفته باشوهرم بد میشدم با اینکه بیشتر مشکل از من بود، و شوهرم هیچی نمیگفت چون حال دلمو خوب میفهمید.ولی وقتاییکه تو خلوت خودم فک میکنم میبینم درسته که بچه جز لایفک زندگیه هر زوجیه حالا یا با بودنش یا با نبودش ولی خیلی چیزای مهمتر از اونم هست.مثل سلامتی خودمون و خونوادمون.مثلا کسی حاضره یه دست یه یه پا یا یه چشم نداشته باشه یا یه بیماری لاعلاج داشته باشه ولی جاش بچه هم داشته باشه؟مسلما نه.درسته خیلیا هستن که هم بچه دارن هم سلامتی ولی خیلیام هستن که نه بچه دارن نه سلامتی پس خدا رو شکر که سلامتی رو که مهمترین چیزه تو زندگی داریم و میتونیم بچه هم داشته باشیم فقط و فقط اگه خدا صلاح بدونه.اینا رو بیشتر برا خودم نوشتم که به خودم یادآوری کنم قدر چیزایی که دارم رو بیشتر بدونم و خدا اگه صلاح بدونه بچه هم میده.ببخشید که طولانی شد😚😚

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من سه بار انتقال دادم بار اخر مثبت شد بتا هم عالی بود ولی بعد یه هفته بتام منفی شد اخه چرااا؟

عزیزم ایمنی و انعقادیت چک شده بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی بوده مثل من بتاش پایین اومده باشه ؟ دکترم گف ماه بعد بیا برا انتقال  یکم روحیه میخواممم

عزیزم مورد زیاد بوده....

دفعه بعد حتما تستهای تکمیلیو بده بعد برو برا انتقال....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینو برای خودم و همه کساییکه فک میکنن حسودن و حسادت میکنن مینویسم.ما حسود نیستیم حسود اونیه که همه چ ...

😭😭با خوندن پستت انگار خاطرات جلوی چشمام رژه رفت

خدا برای ما هم میخواد!! یکیمون این ماه مامان میشه و بعدی ماه دیگه! 

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
اینو برای خودم و همه کساییکه فک میکنن حسودن و حسادت میکنن مینویسم.ما حسود نیستیم حسود اونیه که همه چ ...

اي جان دلم.جيگرم اتيش گرفت.دلت شاد ميشه بحق امام رضا عزيزم تا اخر امسال.من مطمئنم😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نمیدونم من صبرم کمه یا خدا صبرش زیاده اما دلم خیلی گرفته بود گفتم اینجا یکم حرف بزنم 😖عکس سیسمونی د ...

عزیز دلم به زودی عکس سیسمونیتو برامون میذاری ایشالله....

انا جون بعد انتقال همه  هم اتاقی ها اسپرین داشتن به من ندادن ، حالا دوستم میگه بخور ضرر نداره ، ...

والا سر خود من توصیه نمیکنم....

چون نمیدونم برات خوبه یا نه....

مثلا به من نمیساخت....

منم دیشب تو یه مهمونی بودم دختر عمه ام یهو گفت دارم شوهرم رو راضی میکنم یه بچه ی دیگه بیاریم. د ...

میفهمم چی میگی.....

حالا من کسیو میشناسم بعد من عروسی کرد و تا قبل زایمان اول من سومیو به دنیا آورد.....

دخترم که به دنیا اومد بی ادب گفته بود چه عجب فلانیم بلاخره دست به کار شد؟؟؟

خانمها اینجا کسی هست هیستروسکوپی کرده باشه؟؟ به نظرتون اینکار بکنم؟؟؟

بله عزیزم خیلیمون هیسترو داشتیم....

آخی گفتی مامان دعا کن بشه.... میترسم به فردا نرسیده قبل آزمایش پریود بشم.... روز در میون درد پریودی ...

مامان شدی دیگه فقط مهر سندش مونده همین.....

نه عزيزم.دكتر چيزي بهم نداده.فقط قرص استراديول و شياف پروژسترون من از روز دوم سيكل كه استراديول رو ش ...

پس لااقل تا میتونی آب بخور....

چون استرادیول غلظت خونو بالا میبره....