2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها یکی از فامیلامون بهم گفت هر حاجتی دارین جمعه نماز امام حسن و بخونیدامام حسنو پیش خدا واسطه قرار بدید بعد حاجتتون و بگید که انشاله برآورده شد تا 3 سال سفره امام حسن بندازید

سفره امام حسن باید همه چیش سبز باشه.شمع سبز.نون پنیر سبزی.خیار سبز.مثلا کوکو سبزی.قرمه سبزی.هندونه

هر چی ک سبز و دوس دارین ن ک حالا تجملاتی باشه

انشاله به حق اذان ک داره میگه همه به حاجتاتون برسین

قربونت گلم٬٬٬فقط یه سوال اگه شما یا هر کسی دیگه تونست جوابمو بده دعاگوش میشم٬٬قرص ال دی که من الان د ...

فک کنم رحمو آماده میکنه برای انتقال تو سیکل بعدیت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط اسيد فوليك مى خورم اما يه قرص آلمانى سفارش دادم كه از چند روز ديگه به جاى اسيد فوليك شروع مى ...

عزیزم اتفاقا دکتر منم دیگه به جای فولیک فمیبیون تجویز میکرد....

اول فمیبیون یک بعد شد فمیبیون ۲.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاله همه چی بخوبی پیش میره شمیم جون و صاحب نی نیای خوشکل و سالم میشی

انشالله عزیزم بخدا مردم دیگه از چشم انتظاری ٬٬ممنون که دعام کردید همگی شاید اول خدا وبعد دعاهای شما عزیزان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها هم اتاقی های من که با هم انتقال دادیم هر دوشون مثبت شدن. آخر هفته بی بی گذاشته بودن بعدم رفتن ...

پس ایشالله شمام مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فک کنم رحمو آماده میکنه برای انتقال تو سیکل بعدیت

اینقد دیگه میپرسم تو این تاپیکا که دیگه خودم خجالت میکشم خخخخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستان دکتر غدد که راحت وقت بده برای همین هفته سراغ ندارید؟ دکتر شهرزاد و دکتر عسگرانی وقت نمیدن&nb ...

عزیزم به منم وقت نمیداد همسر من بین مریض میرفت درسته معطلی داشت ولی به هر حال کارمون راه میفتاد.....

ش ه ر ا د رو میرفت....

اینقد دیگه میپرسم تو این تاپیکا که دیگه خودم خجالت میکشم خخخخخ

عزیزم اشکالی نداره همه دوس دارن ب هم کمک کنن.من یکی خودم وقتی میتونم جواب سوال ی نفرو بدم یا از نگرانی درش بیارم از خوشحالی پر در میارم انگار شق القمر کردم.هر چند همون اطلاعاتم از صدقه سری آنا جون و تاپیک و بچه هاش دارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه بابا چی رو ببخشم؟؟ راحت باش😘 من فقط فردای انتقال حالت تهوع و سردرد شدید داشتم که کارم به سرم ...

ممنون عزیزم،منم درد دارم بخاطر همین خیلی میترسم،سردردم دارم خداکنه واسه منم مثبت بشه

عزیزم اشکالی نداره همه دوس دارن ب هم کمک کنن.من یکی خودم وقتی میتونم جواب سوال ی نفرو بدم یا از نگرا ...

اره واقعا بعضی وقتا ادم منتظره یه حرف خوب بشنوه که باعث ارامشش بشه حتی اگه اشتباهم باشه ولی همینکه ادم امیدوار بشه کلی ارزش داره٬٬٬ممنون که جواب دهدی عزیزم انشالله که خدا حاجتت رو براورده کنه٬٬٬الهی امین

اره واقعا بعضی وقتا ادم منتظره یه حرف خوب بشنوه که باعث ارامشش بشه حتی اگه اشتباهم باشه ولی همینکه ا ...

مرسی عزیزم انشالله حاجت همه حاجت دارا روا بشه دامن همه منتظرا هم سبز بشه

نه بابا چی رو ببخشم؟؟ راحت باش😘 من فقط فردای انتقال حالت تهوع و سردرد شدید داشتم که کارم به سرم ...

عزيزم منم ظهر جمعه انتقال داشتم.از شب سردرد و تهوع شروع شد.ديروزم داشتم.امروزم از صبح كه بيدار شدم دارم😔😔😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷