2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
فدات شم.من هماتوم نبود هموژای نوشته بود که دکتر گفت خونریزی یعنی.ولی سونو نرفتم استراحت میکنم تا غرب ...

عزيزم شما كه معده هاتون اذيت ميكنه ميوه نخوريد به خصوص مركبات مثل پرتقال و نارنگي و ليمو ترش اينا بده براي معده شيرم خوب نيست 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مثل شما خون بود دور جنین ، الان چطورین؟ پاک شده کامل ؟ در چه حدی هست لک و خونریزیتون؟ می ...

عزیزم من هفته۷ که سونو رفتم دیگه نرفتم چندروز دیگه میرم غربالگری.سپردم بخدا دیگه نمیدونم اون داخل چه خبره

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزيزم شما كه معده هاتون اذيت ميكنه ميوه نخوريد به خصوص مركبات مثل پرتقال و نارنگي و ليمو ترش اينا بد ...

شیرسرد خیلی خوبم میکنه.عاشق نارنگیم .دیگه نمیخورم😣

عزیزم منم مثل شما خون بود دور جنین ، الان چطورین؟ پاک شده کامل ؟ در چه حدی هست لک و خونریزیتون؟ می ...

عزیزم من یک روز خون بود دوسه روزم لک که برطرف شد البته دوبار این اتفاق افتاد.دکتر هم انوکسا واسپرین رو قطع کرد.دکترم خودش محتاطه روزی ۲تا امپول و۳تا شیاف بهم گفت تا۱۰ روز بزار.من سر ۳روز خوب شدم ولی استراحتمو انجام دادم فقط یکهفته هست یکم راه میرم تو خونه.

سلام تورک آنا و دوستان من وارد سیکل آی وی اف شدم یعنی بهم قرص یاز دادن یا همون ال دی فولیک اسید و وی ...

خوش اومدی عزیزم 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

الهامی. مررسی. خیلی انرژی بخش بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شیرسرد خیلی خوبم میکنه.عاشق نارنگیم .دیگه نمیخورم😣

من خودم مشكل گوارشي دارم سالهاست اينايي كه گفتم منع خوردن دارم چون سريع داغون ميشم به خاطر همين گفتم خوب نيست چون اسيدشون بالاست معدرو اذيت ميكنه و شير هم به معده بيشتريا نميسازه البته گرم كنيد بهتره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
میگم بیسکوییت که کاکاعو داشته باشه بده بعد انتقال

واي نه اينقدر حساس نشو خيلي كه نميخواي بخوري

میگم بیسکوییت که کاکاعو داشته باشه بده بعد انتقال

نه عزیزم خیلی حساس نباشین ، منکه همه چی دارم میخورم😑🤣 خیلی ریلکس با موضوع برخورد کردم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘