2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بعدظهر رفتم دکتر گفت قلب تشکیل شده ولی ضربانش خیلی خیلی ضعیفه و رشدش یکم زیاده باز گفت ۱۰ ...

کارهایی (دعا و سوره ها)که برای قلب جنین خوبه انجام بده بازم دیر نیست

سیب و به بخورارامش کمک کننده اس

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اي واي  پس من چيكار كنم خيلييي داره اذيت ميكنه  حالا اگه ايرادي نداره يكي بخورم خودم و ش ...

سلام عزیزم.تو هم هنوز بامعده درگیری؟من بهتر شده فقط یکم غذا دیر شه میریزه بهم.سیرابی رو امتحان کن.شیر سرد هم خوبه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نخور عزيزم مخصوصا ژلوفن كلا اصلا ژلوفن نخوردين اصلا داروى خوبى نيست كيسه آب گرم بذار ببند دلتو حتم ...

عزیزم مگه رویا انتقال نداده؟

بعد انتقال گرم کردن دل با کیسه آب گرم فکر نکنم خوب باشه.....

نکنه من قاطی کردم اسامیو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم .من اومدم با کلی غم و نا امیدی .بعد کلی سیکل کنسل و رفت و امد بلاخره اندمترم به هف ...

سلام گلم خوبی، سها تو هر بار ای وی اف ففط 30% هست، ایشالله به زودی مامان بشی، با کشاف عمل شدی؟ مشکل آندومتریز حل شد ایشالله؟ 

من فقط سردي ميخورم،الان گرمي بخورم يا سردي؟؟؟

نه سردی نه گرمی

معتدل

هیچکدومش خوب نیست

مثلا سوسیس و کالباس و برنج و ناکارونی و سیب زمینی ماست و دوغ  سس خربزه

سرد ان

ادویه جات

گوشت های خاص مثل شترمرغ 

گردو تعداد زیاد مثلا فسنجون

گرم ان

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بچه ها شبکه 4 یادتون نره داره نشون میده😄

متاسفانه با فوتبال ساعتش یکی شده.شوهرمم داره فوتبال میبینه نمیتونم برنامه رو ببینم.عزیزم نمیدونی بازپخششو کی نشون میده؟خیلی دوست دارم ببینم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
متاسفانه با فوتبال ساعتش یکی شده.شوهرمم داره فوتبال میبینه نمیتونم برنامه رو ببینم.عزیزم نمیدونی باز ...

پایان ناباروری رو میگید؟؟

سلام دوستان عزیزم .من اومدم با کلی غم و نا امیدی .بعد کلی سیکل کنسل و رفت و امد بلاخره اندمترم به هف ...

عزیزم شانس هر ای وی اف 30درصده...پس خیلی طبیعیه که متفی هم بشه...هزارو یک دلیل وجود داره واسه منفی شدن...اصلا ناراحت نباش...این دفعه حتماااااا میگیره...قول میدم بهت