2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
ولی وظیفه دکترت بوده ک این.موردا رو قبل ای وی اف برات چک کنه و اقدامات لازم.انجام بده بعد وارد سیکل ...

دقیقا از این ناراحتم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
خب عزیزم باعث ناباروری میشه  با پرولاکتین بالا هیچوقت باردار نمیشی اونوقت برا من آی وی اف کردن

قرص بهت مى دن عزيزم غصه نخور

پرولاكتينتو مى يارن پايين و كنترل مى كنن و بعدش وارد سيكل ميكرو مى كننت

حالا كه مشخص شده مشكل كجاست مصمم تر باش و ايمان داشته باش به هدفت نزديكتر شدى

مطمين باش دعاى همه ماها هم همراهته🙏🏼💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص بهت مى دن عزيزم غصه نخور پرولاكتينتو مى يارن پايين و كنترل مى كنن و بعدش وارد سيكل ميكرو مى كنن ...

ممنون عزیزم فداتون 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام خانمای عزیز خوبین من رفتم پیش ی دکتر دیگه تمام ازمایشاتمم دید و گفت کدوم دکتر برای تو آی وی اف ...

چرا اخه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
این دکترا چرا اینجوری ان واقعا ۱۴ میلیون الکی هزینه کردم فقط 

مكه هورمونات چشونه؟ دكتر نديده بوده؟ خودت چي نديدي ازمايشارو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

مبارکت باشه عزیزمممم ای جانم بسلامتی ان شاالله نی نی تو بغل بگیری

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
واقعا انقدر ناراحتم که هرچی بهشون میگفتم من از روز ۱۴ پریودی همش لک میبینم اصلا اکتفا نمیکردن هیسترو ...

لامصبا با اعصاب و روان ادم بازي ميكنن والا من همين يبارو اي وي اف ميكنم جراب داد داد نداد ول كن به خدا صدتا مرض گرفتم از داروها الان كيست نداشتم كه دارا شدم حالا خدا كنه از بين بره فعلا كه دردم زياده موهاي زائد دراوردم تو اين يكماه حالا بماند كجاهاي ديگه اثر ميذاره بعد بياي اينهمه هزينه بكني بگن از اول اشتباه بوده خير نبينن ايشالا خودتو ناراحت نكن پيگير باش يه دكتر ديگه هم برو همرو نشون بده ايشالا حل ميشه 

سلام دوستان...من هشت ساله که اقدام به بارداری کردم ..شش سال پیش رفتم پژوهشگاه رویان بهک گفتن من مشکلی ندارم ولی شوهرم کم تحرکی اسپرم داره وباید ای وی اف انجام بدیم...ازمون هشت تا جنین تشکیل کردن..سه تا انتقال دادن ولی منفی شد..که کلا بیخیال کاشت شدم...الان پنج تا جنین فریز دارم ومنو همسرم تصمیم گرفتیم این ماه دوباره اقدام کنیم...زنگ زدم مرکز گفتن روز دوم یا سوم پری بایز ببای واسه سونو...خیلی میترسم بعد شش سال جنین فریز نتیجش دوباره منفی شه...لطفا کمکم کنید که قبل وبعد انتقال چه کارایی انجام بدم  یا چه چیزایی بخورم نخورم که درصد مثبت شدن بالا بره..

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خب عزیزم باعث ناباروری میشه  با پرولاکتین بالا هیچوقت باردار نمیشی اونوقت برا من آی وی اف کردن

عزیزم من یه دوستی دارم زمانی پرولاکتینش بالا بود. سینه هاش ترشح داشت... باردار نمیشد. دکتر بهش دارو داد یکی دو ماه تحت درمان بود و اومد پایین. وقتی دارو رو قطع کرد دکتر بهش اجازه اقدام داد. ماه اول طبیعی باردار شد. الانم پسرش ۴ ماهشه

میدونم پول تو این زمونه به سختی پس انداز میشه . ولی انشالله خیره. به امید خدا بعد درمان طبیعی باردار میشی.

این ۱۴ میلیون فدای سر خودت و بچه ات. فک کن واسه دفع بلا صدقه دادی

صدقه ۱۴ میلیونی🙃 

به به چ جشن و سروری راه افتاده تو تاپیک😍 انشاله همین طور ادامه داشته باشه و منم بیام خبر بارداریمو بدم 😳😳 یعنی سه ساله انقدر انتظار کشیدم دیگه از درون تکیده شدم،،، تبریک به همه مامانها😍😍 تروخدا دعا واسه ما یادتون نره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

دوستاي خوبم يه سوال روغن سياه دونه اصل از كجا گير بيارم 

دوستاي خوبم يه سوال روغن سياه دونه اصل از كجا گير بيارم 

اين وسط جشن و سرور منم هي ميام سوالايي ميپرسم جاي خاكستري خالي