2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست

اگر در دوران بارداری هر روز در حال جستجوی حالت‌هایتان روی گوگل هستید، بهتر است دست از این کار بردارید. گوگل، پزشک متخصص نیست و بعضی از علائمی که معرفی می‌کند نتیجه‌ای جز ایجاد وحشت در افراد ندارد. به همین دلیل مراجعه به این پزشک مجازی را کم‌کم متوقف کنید و در صورت لزوم به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

وای خداروشکر.خداروشکر.خداروشکر.عاشق تاپیکمونم😍😍خدا بی بی چک مثبتو قسمت همه ی ما منتظرا کن.آمین💚ان شاالله ازمایش‌بتات هم عاالی باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها خوبيد؟يادتونه گفتم چهارشنبه انتقالمه؟نشد افتاد فردا.راستش خودمم خوشحال شدم فردا روز خوبيه اول ربيع الاوله ايشالله كه خيره.خداروشكر سونو كرد ضخامت اندومترم ٩ بود دكتر گفت همه چيز خوبه ايشالله خدا بهم كمك كنه انتقال موفقي داشته باشم.التماس دعاي فراوون دارم آبجيا😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستان اگه میتونید آیت الکرسی بخونید واسه انرژی مثبت واینکه این مثبت شدن جواب آزمایش بچه ها ادامه دا ...

عزيزم قربون دلت برم ايشالله كه دامنت سبز ميشه عزيزم😘😘😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
وای خداروشکر.خداروشکر.خداروشکر.عاشق تاپیکمونم😍😍خدا بی بی چک مثبتو قسمت همه ی ما منتظرا کن.آمین💚ان ...

انشاالله عزيزم انشاالله ك همهي منتظرا اين لحظه رو تجربه كنن

بروووووو.... واقعا؟ چه زووووود آخ جوووون🤩🤩🤩 کو عکسش؟؟؟؟ آقا یکی بره برای من بی بی چک بخره

رويا تو خودتو كنترل كن😂به خدا به فكرت بودم كه مى ياى مى گى

الهى كه هر روز هفته پر از بى بى چكهاى مثبت باشه🙏🏼💕

سلام خانمای عزیز خوبین من رفتم پیش ی دکتر دیگه تمام ازمایشاتمم دید و گفت کدوم دکتر برای تو آی وی اف انجام داده دکترم گفت تو صدبارم ای وی اف کنی نتیجه نمیگیری گفتم چرا 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

گفت تو هورمونات تمامن به هم ریخته است اصلا با این هورمونا اگه بچه دارم بشی سقط میکنی وای خدا 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد