2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بچه ها کسی اینجوری نبوده،من دوروزه شیاف میزارم لباس زیرم خیس میشه امروز صب بیدارشدم قشنگ چکه میکرد ر ...

عزیزم بالا رفتن میزان ترشحات طبیعیه اما انقدر بالا رفتنش که چکه کنه نمیدونم عزیزم....

با دکترت مشورت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز ششم انتقالم هرچی میخوام بخورم نمیدونم ضرر داره یانه از کجا بفهمیم ماده غذایی مورد نظر ...

عزیزم به نظرم تغذیه روتینت که تجربه شو داری برات خوبه به جز ادویه جات تند و قاعده آورا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خواهرای گلم خوبین؟ دلم براتون تنگ شده بود😍 منم قبلا تو این تاپیک بودم و از راهنمایی های ...

سلام عزیزم....

خوبی؟

همه چی روبراهه؟

بسلامتی و دل خوش عزیزدلم ایشالا امام رضا ضامن جنین های خوشگلن بشن محکم بچسبن به رحمت😍😍💖💖💎💎

فدات بشم عزیزممم ممنونتم 😘😘😘😘 الهی که همه دلشون شاد بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
وای پناه برخدا 6 روز بستری 8 ساعت یا حسین من کسیو ندارم چرا نگهت میدارن خدایا   من نمیدونم فقط ...

عزیزم گفتم که عمل نیم ساعته هم داشتیم.....

نگفتم عمل تو قراره انقدر زمان ببره گفتم باید طبق شرایطت ببینی چی به چیه.....

اونی که گفتم عملش طولانی بود روده هاشم درگیر آندومتریوز بود و حتی بخشی از روده شم کات کردن و یادمه دو روزم آی سی یو بوده.....

من عملم سبکتر از اون بود و کسایی هم بودن عملشون از من راحتتر بود.....

گفتم نمیشه دقیق گفت....

مگه اینکه دقیق بدونی مشکلت چیه.....

اگه فقط لوله هات باشن فکر نکنم عملت سخت باشه.....

دقیق میدونی کجاها چسبندگی داره؟

واقعا توروخدا راست میگی ،امیدوارشدم خداخیرت بده

پس نگران نباش میبینی طبیعی هست و دوستمون مامانم شده....

دوستان خبري ازلاله جان نيست؟  براش دعا ميكنم هر جا هست  هم خودش هم گل پسرش هر دو سا ...

نه عزیزم جدیدا نیومده فکر کنم دیگه احتمالا زایمان کرده....

ایشالله همه چی روبراهه....

سلام خوبین .من امروز رفتم سونو دادم فولیمولام ۱۷و ۱۵شده بود باز برام هاش ام جی .سینال اف و بوسرلین گفت بزن شنبه باز بیا سونو بدهوامکان داره فولیکولام بالا برم امروز ۸پریودیمه . رفتم مرکز ناباروری امیدمو از دست دادم چن نفر بودن ک هایپر شده بود .

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
سلام خواهرای خوبم ، ممنون از دعاهاتون ، من امروز دو تا نی نی انتقال دادم ، الهی که به حق صاحب امروز ...

ای جووووون😍 دو تا نی نی جیگیلی

بمب انرژی باش

یه نصیحت بهت بکنم؟ اصلا به روز آزمایش فکر نکن. میدونم سخته گاهی فکر و خیال مغز آدمو اشغال میکنه اما نقش بازی کن.... نقش زن حامله.... کاری که من این روزا کردم. یه جور خاله بازی😀

این نقش بازی کردن خیییییلی کمک میکنه باور کنی .... و این باور کردن یعنی تیر خلاص به سختی هایی که کشیدیم تو این راه

انشالله منم هفته دیگه مثبت بشم بیام کلاس آموزشی خاله بازی بذارم واسه جدید انتقال داده ها😅. تاتر درمانی

عزیزم منم تو مرداد ماه فقط آمپول منوپور داشتم با اینکه ذخیرم ۷.۳ هستش و ریسک هایپری داشتم ولی فقط یه ...

سلام گلم اره دقیقا همینطوره بدنم جواب نمیده به منوپور برای ای یو ای هم فقط یدونه رشد میکرد 😒فردا بهشون میگم باید دارومو عوض کنن انگار موش ازمایشگاهی شدم فقط ازمایش میکنن درحالی که یک سال خورده هست تحت نظرشون هستم نمیدونم واقعا باهاشون چطور برخورد کنم خیلی اعصابم بهم ریخته!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خواهرای خوبم ، ممنون از دعاهاتون ، من امروز دو تا نی نی انتقال دادم ، الهی که به حق صاحب امروز ...

قدمشون مبارکه.....

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی....

فدات بشم عزیزممم ممنونتم 😘😘😘😘 الهی که همه دلشون شاد بشه

انشالله بحق این روزای عزیز فسقلیلا بچسبن 💕😍و بزودی خبر مادر شدنت رو بدی بهمون 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸