2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام بتام اومده بالا خداروشکر  1625شده

سلام خانمي 

خوب الحمدالله 

شكر خدا ك همه چي ب خوبي داره پيش ميره ان شاءالله تا آخر  ب همين خوبي پيش بره و سالم و صالح بچه ت رو بغل كني 

ان شاءالله همه دوستان منتظر ب زودي انتظارشون ب پايان برسه و صاحب اولاد سالم و صالح بشن ... آمين 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عززززیزم ممنون از حرفات چقدر خوبو مهربونی چقدر صبووری عززززززززززیززززم فداااات بشم انشالله سال دیگ ...

سه تا يا خدا 😂😂😂 هرچي خدا بخواد ايشالا توهم با خبراي خوب بياي ماروشاد كني

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مباااارکت  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها خراش رحم و پی آر پی درد دارن؟

نیوا جان خوبی؟ عزیزم من هیسترو با خراش رحم انجام دادم ک با بیهوشی بود و وقتی بهوش اومدم درد خفیف پریودی داشتم ک با مسکن یک ساعته رفع شد...ایشالا بزودی خبر خوش مامان شدن شمارو داشته باشیم🤗

خدا خودش کمکم کنه خسته ام ازین اوضاع به هر دری میزنم به روم بسته هست نمیدونم چه گناهی کردم 😔  ...

عزیزم منم تو مرداد ماه فقط آمپول منوپور داشتم با اینکه ذخیرم ۷.۳ هستش و ریسک هایپری داشتم ولی فقط یه فولیکول سایزش به ۱۷ رسید بقیه ۶ . ۷ موندن و در نهایت سیکل پانکچر کنسل شد 

این سری یعنی تو شهریور ماه میخواستن بهم سینال اف بدن من قبلا با سینال اف ۳۳ تا تخمک داشتم سینال فقط تعداد تخمکای منو زیاد کرد که این سری به درخواست خودم بهم گونال اف دادن که شکر خدا ۱۸ تا تخمک داشتم 

ببخشید طولانی شد ولی احساس میکنم شما هم مثل من بدنتون به منوپور جواب نمیده

خداجونم شکرت       

سلام خواهرای خوبم ، ممنون از دعاهاتون ، من امروز دو تا نی نی انتقال دادم ، الهی که به حق صاحب امروز هممون حاجت روا بشیم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم منم تو مرداد ماه فقط آمپول منوپور داشتم با اینکه ذخیرم ۷.۳ هستش و ریسک هایپری داشتم ولی فقط یه ...

يعني ممكنه نوع دارو هم روي كيفيت تخمك تاثير بزاره؟؟ 

منوپيور همون منوگون هست؟

ممكنه منم كه منوگون داشتم باعث شده كيفيت تخمك خراب شه؟؟

...
يعني ممكنه نوع دارو هم روي كيفيت تخمك تاثير بزاره؟؟  منوپيور همون منوگون هست؟ ممكنه منم كه من ...

عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم درباره منوگون چیزی نمیدونم 

تجربمو گفتم خودم که فک میکنم سینال اف هرچی فولیکول بود رو بزرگ کرد که از ۳۳ تا تخمک ۱۵ تاش خوب بود ولی گونال اف چند تا تخمک و بزرگ کرد خب این بهتره تا اینکه ۳۳ تا تخمک داشته باشی که به درد نخورن خیلیاشون نابالغ بودن سایزشون کوچیک بود یا اینکه چنتاش زود آزاد شد 

سایزشون مثل هم نبود 

به نظرم گونال اف رو من بهتر جواب داد درضمن من این سری تقریبا ۴۰ روز قبلش پودر اینوفولیک میخوردم که اینجا دوستان میگفتن رو کیفیت تخمک تاثیر داره

خداجونم شکرت       

مبارکت باشه عزیزم ، خداروصدهزار مرتبه شکر ، واسه ما هم دعا کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
پی ار پی نه ولی خراش یکم اینو من شنیدم چون دکتر خودمم تو مطب خراش میده قبل انتقال 

عزیزم من یه خانومی دیدم توی مطب خراش انجام داد زمانش که خییلی کوتاه بود یه آی بلند هم کرد صداش اومدولی اومد بیرون حالش خوب بود وخودش رفت داروهاش رو گرفت واومد دکتر نشون داد من حس کردم فقط یه لحظه ی خراش یه درد کوتاه داره 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!