2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

وای خدایا.آدم جون میگیره این بی بی چکارو میبینه.عاشق بی بی چک مثبتم😍خداروشکررررررر دختر.ان شاالله بتای تپلت خوشحالیمونو تکمیل میکنه.عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرفتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم والا سیاهدونه برا تیروئید و اینا فکر نکنم بد باشه اما من شخصا تو سیکل همچین چیزایی رو توصیه نم ...

چشم گلم استفاده نمیکنم به ریسکش نمی ارزه.ولی سعی میکنم چیزای مقوی بخورم.ممنون خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من بار اول تخمک کشی از هشت تا تخمک همه بی کیفیت بودن و اصلا جنین تشکیل نشد، بار بعد اووبوست و فرتیل لایت خوردم کیفیت به سختی اومد بی، لطفا خانمایی که مثبت میشید از داروهای کیفیت تخمکی که میخوردید قبل پانکچر حتما بنویسید، چون من جنین هامو انتقال دادم منفی شد، بایذ از اول پانکچر بشم، و کیفیت تخمک با این تجربه ام خیلی برام مهمه

عزیزم  آنا جون مطمئنید امروز مطب هستن؟زنگ میزنم برنمیدارن .میخوام حضوری برم خواستم مطمئن بشم بب ...

عزیزم بله شنبه و یکشنبه و سه شنبه هستن خوب احتمالا هنوز نیومدن.....

ساعت ۴ زنگ بزن که حتما باشن.....

من اکثر وقتام ۴ یا یه ربع به ۴ بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم 14روزه ديگه موعد پريودمه ولي گهگداري دلدردوكمردرددارم انگارميخوام پريودشم

مگه شما روز چند سیکل انتقال دادین که هنوز این همه تا پریودتون مونده؟

من هفته پیش انتقال دادم این هفته موعد پریودم بوده

عزیزم من از اول تا آخرش رو شکم زدم..... یعنی تا دو سه روز قبل زایمان.... مایکرووو شنیدم خوب نیست ا ...

واي ترسناكه ك 😰 من ميترسم 

اونوقت چطور ميگرفتي شكم رو چون بزرك بشه نميشه ك همينجوري فرو ميكردي؟؟

منم شنيدم در مورد ماكروويو اما چقدر خطر داره رو نميدونم 

سلام خانما..من امروز روز دهم انتقالمه..و تاریخ اول پریودیم.از دو روز پیش لکه خیلی کم قهوه ای داشتم ا ...

نه عزیزم ادامه بده....

منم روز ۱۱-۱۲ لک دیدم....

زنگ بزن به دکتر یا مرکزت احتمالا شیافتو بیشتر کنن یا برات آمپول اضافه کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزدلم🌸💕هيچكدوم عزيزم  فقط فوليك اسيد و امگا٣ و هر دو هفته يه بار يه دونه ويتامين D3 ...

من امروز پریود شدم وان شاالله این سیکل انتقال میدم

میشه بگی قبل وبعد انتقال چه تغذیه ای داشتی عزیزم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

الهي شكررررررر 

مباركههه 

خيلي خوشحال شدم 😍😍

ان شاءالله كل بارداريت ب خوبي سپري شه و سالم و صالح بغلش كني 

ان شاءالله قسمت تك ب تك منتظراااااا 

الهي آمييين ❤️😘😘