2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047319 بازدید | 684588 پست
عزیزم بستگی به مهارت دکترت داره اگه از رو ناشی گری باعث درد شده ممکنه این دفعه بدون درد باشه.... ام ...

انتقال با بیهوشی ضرری داره ؟عزیزم تو سونو آخرم گفت رحم کمی بزرگتره میخواستم در مورد اینم پاسخ بدی خیلی ذهنم مشغوله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ايشالا جواب آزمايشم هم بياد مثبت باشه خيالم راحت شه مطمين باشين اگه مثبت باشه براى تك تكتون  از ...

ای جان عزیزم مامان شدنت مبارک ایشالا سفت سخت بچسبند بهت تا اخرش 

خیلی دعا کن شنبه میرم سونو بگه جنینم حالش خوبه و همه چیز اوکی هست

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
گلم امیدوارم خدای بزرگ دلت رو بزودی زود شاد کنه 🌹🤲🍀

مرسی عزیزم انشاله انتقالم تو آذر

همچنین شما .فک کنم اگر همه چی خوب پیش بره ب لطف خدا شما هم انتقالتون میشه آذر درسته؟

وووووی وووی مبارکه🤗🤗 معلومه که میبینیم🌹🍀 التماس دعا عشقم🌹

رفتی مشهد التماس دعا زیاد واسه من خیلی دعا کن جنینم حالش خوب باشه همه چیزش خوب باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام دوستان من تا حالا فکر میکردم دوقلو باردارم. هفته پیش رفتم سونو (هفته نه بودم) دکتر گفت سه قلو ...

خوب نگهداری سه قلو توی دوران بارداری واست خیلی سخت میشه...و خطرشم زیاده...بهتره به حرف دکترت هرچه زودتر گوش بدی

مرسی عزیزم انشاله انتقالم تو آذر همچنین شما .فک کنم اگر همه چی خوب پیش بره ب لطف خدا شما هم انتقالت ...

انشالله که میشه ما تمام تلاشمون رو میکنیم 😍🤲

اره عزیزم اگر همه چی خوب پیش بره برای من اذر میشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جان عزیزم مامان شدنت مبارک ایشالا سفت سخت بچسبند بهت تا اخرش  خیلی دعا کن شنبه میرم سونو بگ ...

شك به دلت راه نده

همش بگو ايمان دارم همه چى خوب پيش مى ره و جنينم سالم سالمه🙏🏼🌸👼🏻

بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

مبارکه عزیزم این صددرصد مثبته ....خیلی خوشحال شدم 😍😍

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
مبارک عزیز دلم ان شالله نه ماه رو به سلامت بگذرونی نی نیت بیاد بغلت واسه ماها هم دعا کن

تك تكتون رو ياد مى يارم الهى كه هممون دلامون پر از آرامش بشه با خبر باردارى تك تكمون🙏🏼🌸🤰

مبااااااااارکه هانا جوووونم...مامانی شدی ❤🌸آخ جووووووونمی❤❤❤❤❤

الهى براى تك تك منتظرها و خودت🙏🏼🙏🏼🌸الهى كه ببينم به زودى تك تكمون از سر شوق و ذوق اشك مى ريزيم و خبر باردارى هامونو بهم مى ديم و اين تاپيك پر مى شه از مامانهاى پر تلاش🙏🏼🤰

مبارک عزیزم فکر کنم مامان شدی.تو بیبی چکت خارجیه پس به احتمال زیاد درسته    

الهى كه همين طور باشه صنم جون🙏🏼🌸تا پنجشنبه برم آزمايش بدم

الهى كه هممون دلامون به زودى زود شاد بشه🌸💕