2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
مرسي از توضيح خوبت، يعني اويترل رو بعد از انتقال زدين؟ و ٤٨ساعت بعد از اويترل هم پروژسترون شروع كرد ...

عزيزم اويترل رو بعد از سونو روز دوازدهم پريود زدم براى آزاد شدن فوليكولم كه هورمون پروژسترون تو بدنم بالا بره

٤٨ ساعت بعد از تزريق اين آمپول شيافهاى پروژسترون رو شروع كردم

هيچ داروى ديگه اى به جز اسيد فوليك ديگه نداشتم

خيلي مباركه چشم دلت روشن😍 درمورد گريد جنينا چيزي بهت گفته بودن؟؟ ممكنه روند انتقالت رو هم بگي، ...

سلام محيا چطوري چه خبر عزيزم چه كردي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون عزیزم .انشالله همه روزاشون با خبرای اینطوری شروع بشه

تبريك ميگم عزيزم😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خيلي مباركه چشم دلت روشن😍 درمورد گريد جنينا چيزي بهت گفته بودن؟؟ ممكنه روند انتقالت رو هم بگي، ...

سلام ممنون عزیزم . دوتا گرید aو یکی گریدab .ضخامت آندرومترم 10.سیکل 45روزه . ماه اول ال دی و فولیک اسید پنج.پانزده روز قبل انتقال استرادیول و آسپرین و فولیک اسید و سه روز قبل انتقال آمپول پروژسترون . داروی بعد انتقال روزی دوتا شیاف پروژسترون وسه روز درمیون یه آمپول پروژسترون . روزی سه دونه استرادیول یه فولیک و یه آسپرین

بله  فک میکنم۳۹یا۳۲تایی بود.قبلا ها ورقی پانزده هزار تومان بود الان گرونه ارزش نداره.اخه چه فرق ...

گلم اشتباه نمیکنی ۲۵ هزار تومانه یا ۲۵۰ هزار تومان ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من از دیشب روغن سیاهدانه زدم حس کردم شکممو گرم کرد طبیعیه

خوب گرم میکنه دیگه....

طبع سیاهدونه کلا گرمه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تا چند روز بعد انتقال جنین باید استرادیول خورد من الان هفته دهم و روزی چهار تا میخورم شنیدم بقیه زود ...

بستگی داره.....

من ۲ عدد تا هفته ۱۴ داشتم....

بعضیا زودتر قطع کردن.....

رفتی یاداوری کن به دکترت که همچنان داری یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من هایپرم خب نفس کم میارم نفخ شکم دارم ولی گفتن نفس واسه بیهوشی و نفخم بهم شربت داد هر ...

عزیزم رژیمتو رعایت کن....

آب زیاد....

گوشت و مرغ و ماهی.....

سفیده تخم مرغ آب پز هر چند تا که بتونی.....

ایشالله عوارضش مهار میشه....

اما اگه تنگی نفست تشدید شد به مرکزت اطلاع بده....

اخه من یه مطالبی خوندم استرس گرفتم تو اکثر مقالات خارجی نوشته بودن که از هفته ۱۲ تا هفته ۲۸ بهتره مص ...

عزیزم اصلا با بارداری طبیعی مقایسه نکن ماها له یه سری داروها نیاز داریم.

اونی که گفته عوارض داره مال مصرف سر خود و اضافه بر نیازه!!!!!

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

خدایا شکرتتتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزم......

خدایا شادی دوستام مستدام باشه.....

سلام عزیزم من تازه اومدم ب تاپیتکتون مباااااااااااااارکه عزیز دلم چشمت روشن چ بی بی چک خوشرنگی

عزیزم اینجا خونه تک تکمونه.....

تاپیک خودته.....

ایشالله شادی شادی تک تکتونم باشه.....

فدات بشم عزیزم جندتا از دوستام اینجا رو بهم معرفی کردن،از خواب ک بیدار شدم گفتم برم بخونم تاپیک رو ...

ایشالله معجزه خدا تو دلت جوونه کنه.....