2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047502 بازدید | 684604 پست
مى فهممت منم عين خودتم.اما خوشحال باش كه خبر خوش در راهه🙏🏼🌸👼🏻

هاناجوووون خيلي مياركه😍😍😍😍 خيلي خيلي مباركه

حفظ آرامش نتيجه بخش بود😉 خدايا شكرت

هاناجون من وفتم ب دكتر اصرار كردم كه سيكل بعد انتقال بده

خب آخرش قبول كرد ولي هيچ دارويي از قبل نداد ميگم احتمالا نچرال باشه شما انتقالتون نچرال بود؟ چه جوري بود؟ دارو مارو ندادن ديگه؟ 

...
سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

دختر بندر خيلي مباركه،😍😍تبريك ميگم

از شرايط خودت و همسرت ميگي  چرا اي وي اف كردين؟ و چه مكملاي تقويتي خوردي و خلاله هرچي كه فك ميكني ب درد بقيه بخوره تعريف كني،،، سپاس

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاناجوووون خيلي مياركه😍😍😍😍 خيلي خيلي مباركه حفظ آرامش نتيجه بخش بود😉 خدايا شكرت هاناجون من وف ...

مرسى عزيزم الهى به زودى زود قسمت خودت و همه منتظرها🙏🏼🌸 من روز ١٢ پريود سونو شدم و يه فوليكول سايز ٢١ داشتم كه شنبه بود بهم آمپول 

ovitrelle دادن كه بايد ١شنبه شب ساعت ٩ مى زدم 

از اونجاييكه بار قبلم همين بود اما هيچ پروژسترونى ديگه بهم نداده بودن براشون ايميل فرستادم مى تونم اين سرى پروژسترون داشته باشم كه جواب دادن از ٤٨ ساعت بعد از تزريق روزى سه تا شياف پروژسترون ١٠٠ ميلى گرم و هر ٨ ساعت مى تونم استفاده كنم

يعنى مى شد از ٤شنبه صبح

و بعدازظهر شنبه هم ساعت ٣ به وقت اينجا انتقال داشتم

راستى ضخامت آندومترم هم ١١/١ بود وقتى سونو كردن ١ هفته قبل از انتقال

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

وای... وای ... وای.... جییییییییییییغ

آخ جوووووووون. مباااااااااارکه

اینقدر خوشحالم نمیتونم تایپ کنم😂 همش غلط غلوط مینویسم😂😂😂

گوارای وجووووود.... قشنگ ترین عکس دنیا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم والا من قرار بود از دو ماه قبل آسپرینم شروع بشه اما تا کی رو نمیدونم ولی چون کلا بهم نساخت حذف ...

آنا جان تا چند ماهي انوكسا رو تو شكم زدي؟؟

من تو بازو بلد نيستم 

خدا كنه زودي قطع بشه برام 

چون سخته برم بيرون 😢

و اينكه ماكروويو چقدر خطرناكنه ؟؟

دختر بندر خيلي مباركه،😍😍تبريك ميگم از شرايط خودت و همسرت ميگي  چرا اي وي اف كردين؟ و چه مكمل ...

من خودم مشکلی نداشتم . شوهرم اولش آزو اسپرم بود صفر مطلق . یه دوره سه چهار ماهه قرص کلومیفن و ویتامین دی و ال کارنیتین خورد بعدش اسپرم به وجود اومد ولی تعداد شون کم بود . گفتن میکرو انجام بدین که بار اول منفی شد . بار دوم مثبت

مرسى عزيزم الهى به زودى زود قسمت خودت و همه منتظرها🙏🏼🌸به من روز ١٢ پريود سونو شدم و يه فوليكول سا ...

مرسي از توضيح خوبت، يعني اويترل رو بعد از انتقال زدين؟

و ٤٨ساعت بعد از اويترل هم پروژسترون شروع كردي؟ بدون هيچ داروي ديگه اي؟

...
من خودم مشکلی نداشتم . شوهرم اولش آزو اسپرم بود صفر مطلق . یه دوره سه چهار ماهه قرص کلومیفن و ویتامی ...

خيلي مباركه چشم دلت روشن😍 درمورد گريد جنينا چيزي بهت گفته بودن؟؟ ممكنه روند انتقالت رو هم بگي،، از چند سيكلت دارو دادن؟

...

بچه ها تست انتي بادي iga دقيقا چيه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم