2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
خدارو صد هزار مرتبه شکر بذای بقیه مامان های منتظر هم دعا کن تا زودتر شاد شن. میشه از فعالیت ها و کار ...

حتما عزیزم من همیشه واسه همه دعا میکنم. من از انتقال قبلیم که منفی شد تا الان لب به ترشی نزدم . تقریبا از یک ماه قبل انتقال چیزای گرم میخوردم مثل عسل و دارچین و رازیانه و زیره سیاه. شبا هم شکمم رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم. چون ویتامین دی بدنم پایین بود ازسه ماه قبل انتقال هفته ای یه دونه ویتامین دی خارجی میخوردم . قبل انتقال هم به درخواست و اصرار خودم خراش آندرومتر انجام دادم

عزیزم یه جزء هم برای من بزار

فدات 

جز 16 التماس دعا 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

عزیزم تبریک میگم بهت انشالله بتاتم عین بی بیت خوشگل باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به من بگین پنجشنبه یک جز میتونم بخونم

جز 17 التماس دعا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام عزیزم به منم یک جز بده 💜

فدات گلم جز 18

خوش اومدى چه قدم خوبى🙏🏼🌸 ايشالا شما هم به زودى زود دلت شاد بشه كه اين بى بى چك خوشرنگ رو به فال ...

فدات بشم عزیزم

جندتا از دوستام اینجا رو بهم معرفی کردن،از خواب ک بیدار شدم گفتم برم بخونم تاپیک رو ،همین ک باز کردم بی بی چک دختربندر رو دیدم کلی ذوق کردم واس و ب فال نیک گرفتم..رفتم بی بی چک شما رو هم دیدم.شما هم مامانی کااامل بی بی چک مشخص بود خطش...

منم۶روز دیگه موعدمه،،خداکنه باردار باشم..اگ باردار نباشم باید برم تو سیکل میکرو

۲۲سالمه الان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
آره به سلامتی ما هم رفتیم تو لیست مامانا

خداروهزاربار شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
به سلامتی عزیزم انشالله ماشالله چه نی نی خوش قدمی هم هست همش تو تاپیک خبرای خوبه

عزيزم مرررسي، همه نينياي اين تاپيك خوش قدم و پرخير و بركتن ان شاءالله... مباركت باشي و به خوبي و خوشي بگذروني بارداري رو و به دل خوش نيني رو بغل بگيري 😍

سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

سلام عزیزم تبریک میگم ان شاء  الله بارداری راحتی داشته باشی

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.